آموزش رنگی کردن عکسهای سیاه و سفید !

Erfan

Active Member
به توجه به مشکلات پیش اومده تا چند صباحی چنتا آموزش میذارم که از بقیه دوستان عقب نمونیم ... الحمدالله یوزرهای جدید خوب دارن به این قسمت میرسن ... دست خوش دوستان جدید ..

اين مقاله يك آموزش بسيار ساده و آسان ولي كارا مي باشد و شما به وسيله ي اين كار مي توانيد قسمتي از عكس كه مهم تر از ديگر قسمت هاست را به خوبي مشخص كنيد .
براي شروع ابتدا بايد يك عكس سياه و سفيد را باز كنيد ( البته از عكس رنگي هم ميتوانيد استفاده كنيد ولي در عكس سياه سفيد بيشتر مشخص است تا زنگي ) . به طور مثال مي توانيد از عكس زير استفاده كنيد .

645.jpg

براي رنگي كردن عكس ابتدا بايد قسمت مورد نظر را انتخاب كرد كه اين كار به وسيله وسايل مختلف قابل اجرا است ولي در اين كار بهترين ابزار , ابزار polygonal lasso است كه در قسمت ابزار هاي شما دومين ابزار از سمت چپ مي باشد .
حالا به وسيله اين ابزار چشم هاي فرد را انتخاب كنيد مانند شكل زير . براي طبيعي تر شدن شكل شما مي بايست به آن teather كم دهيد كه براي اين كار مسير زير را طي كنيد و براي feather radius مقدار 5 را انتخاب كنيد :
select > teather ( ctrl + alt + D )

644.jpg

حالا براي رنگي كردن عكس مسير زير را طي كنيد ( يا كليد هاي ( ctrl + U را بزنيد.

image > adjusments > hue/saturation

سپس پنجره اي به شكل زير باز ميشود و شما مقدير خواسته شده را در اين پنجره وارد كنيد :

642.jpg

640.jpg

همانطور كه مي بينيد چشم ها يا همان ناحيه انتخابي رنگي شده است حالا براي رنگي كردن دهان فرد همان مراحل را طي كنيد ولي مقادير آن مانند شكل زير باشد :

643.jpg

كار شما به همين راحتي تمام شد البته خود شما به همين ترتيب مي توانيد ساير قسمت هاي عكس را رنگي كنيد . اميدوارم اين آموزش ساده مورد توجه شما قرار گرفته باشد .

641.jpg

توجه : هرچه Feather شما بيشتر باشد قسمت انتخابي شما پخش تر مي شود .

:: دانلود نسخه PDF آموزش !
162.gif
162.gif

مخلصیم بارزام !
14.gif
14.gif

Mandana

Active Member
رنگ چشاش اگه آبی آسمونی بود خشنگ تر بود

در ضمن محل زندگیتو عوض کن
nunu.gif

من هنوز قبرمو نخریدم آقا رفته سرش چمباتمه زده!
kap.gif

Mandana

Active Member
اینه:

تاپیک بچه رو منحرف نکن پیتون
punish2.gif
( اسمت چی چی بیده؟!
24.gif
)

راستی بارزام من توی رنگی کردن اجسام سفید مشکل دارم.مثلا پارچه و اینجور چیزا.میخوام مثلا قرمز کنم با اینها خوشگل در نمیاد.چه کنم؟
241.gif

گمونم بهترین راه همون عوض کردن مود لایه باشه.نظر دوستان چیه؟

پیوست ها

• va.gif
    va.gif
    11.8 کیلوبایت · بازدیدها: 11

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ممنون بابت زحمتی که کشیدی بارزام.

در ضمن یه تاپیک آموزشهای گروهی هم قبلا در مورد همین موضوع رنگی کردن تصاویر سیاه و سفید بوده.

موفق باشی - سارا

Erfan

Active Member
اینه:

تاپیک بچه رو منحرف نکن پیتون
punish2.gif
( اسمت چی چی بیده؟!
24.gif
)

راستی بارزام من توی رنگی کردن اجسام سفید مشکل دارم.مثلا پارچه و اینجور چیزا.میخوام مثلا قرمز کنم با اینها خوشگل در نمیاد.چه کنم؟
241.gif

گمونم بهترین راه همون عوض کردن مود لایه باشه.نظر دوستان چیه؟

نمیدونم آبتین جان ... از لایه ها استفاده کنی فکر کنم مشکتل تا حدودی حل بشه ...

بازم نمیدونم !!!:cry: :cry: :cry:

Erfan

Active Member

برادر محترم
301.gif
دوستان برای دانلود تست کردن
303.gif
و مشکلی نیست البته گویا ! ولی باید توجه داشته باشی که این پرشین گیگ هست
306.gif
و جز هاست های فری
300.gif
... این استثنا برای این سایت که شامل نمیشود که بعضی وقتها قاط نزنه ؟

مخلصیم, بارزام !

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
نسخه Pdf این آموزش رو هم میتونید از تاپیک PDF Tutorials همین بخش آموزشها و مقالات دریافت کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا