[آموزش دیجیتال کردن و رنگ یک طرح با Ps] حامد طالبانی

hamex

Member
سلام
دوستان زیادی توی انجمن گالری و نظر خواهی درخواست آموزش کرده بودن.منم سعی کردم بصورت خلاصه یکی از کارامو آموزش بدم.
امیدوارم قابل استفاده باشه.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

حامد جان خیلی عالی بود
اما اگه یه کمی شفاف تر آموزش میدادی و به قولی گاماس گاماس میومدی خیلی بهتر می شد
به هر حال ممنون
منتظر مقالات قشنگت هستیم

Saeed-masih

Member
فکر کنم آموزشش حرفه ای بود و یک فرد کاملا حرفه ای میتونه این تغییرات رو اعمال کنه.
بسیار عالی و حرفه ای.
سپاسگزارم

gholonbeh

Member
دوست عزيز عالي بود
فقط يه خواهش اگه مي شه عكس اولي بدون تغيير رو هم بازري كه ما روش كار كنيم ممنون مي شم
با تشكر باباي

Mandana

Active Member
آقا مرسیی..ایول خیلی باحاله..یه سوال بپرسم؟اول اینکه شما برای دور گیری دورش فقط از پن استفاده می کنین؟یعنی میخواین به خطها ضخامت بدین باز هم از پن استفاده میشه..چون فاصله ها خیلی یک دست و قشنگ در اومده..اما من مخصوصاً در مورد قوس ها نمی تونم انقدر فاصله ها رو مساوی در بیارم..دوم چند وقته این سبک رو کار می کنید؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آقا حامد من که واقعا لذت بردم. ممنون از آموزش خیلی خوبت. شاید شما اولین کسی باشی که یه کار خیلی خوب تو سایت گذاشتی و بعد آموزش ساختش رو هم دادی و این یعنی اینکه شما واقعا هنرمندی چون به نظر من کسی که یک کار هنری رو بلده اگر اون رو فقط برای خودش بخواد اسمش هنرمند نیست!

بازم ممنون

hamex

Member
abtin_khosravi گفت:
آقا مرسیی..ایول خیلی باحاله..یه سوال بپرسم؟اول اینکه شما برای دور گیری دورش فقط از پن استفاده می کنین؟یعنی میخواین به خطها ضخامت بدین باز هم از پن استفاده میشه..چون فاصله ها خیلی یک دست و قشنگ در اومده..اما من مخصوصاً در مورد قوس ها نمی تونم انقدر فاصله ها رو مساوی در بیارم..دوم چند وقته این سبک رو کار می کنید؟
سلام ممنونم
آره همشو با پن کار کردم.... با تمرین زیاد قلقهای پن دستت میاد
یه 2 سالی میشه

hamex

Member
sara_is_nice_girl گفت:
آقا حامد من که واقعا لذت بردم. ممنون از آموزش خیلی خوبت. شاید شما اولین کسی باشی که یه کار خیلی خوب تو سایت گذاشتی و بعد آموزش ساختش رو هم دادی و این یعنی اینکه شما واقعا هنرمندی چون به نظر من کسی که یک کار هنری رو بلده اگر اون رو فقط برای خودش بخواد اسمش هنرمند نیست!

بازم ممنون
خیلی ممنون از لطفت سارا جان

Phonix_NL

Active Member
آموزش زیبایی بود
دستت درد نکنه عزیز
فقط عزیز بهتر یه همچین کارایی رو با فرمتهای تصویری درست کنی تا هم باقی بمونه همه جا و هم استفاده اش راخت تر و مفهوم تر باشه
مضافا فکر کنم با برنامه های موجود درست کردنش هم واقعا راحت باشه
تهیه دستی عکسها و نوشتن روشون رو فکر کنم خیلی ساده تر با استفاده از این برنامه ها
میشه انجام داد و زمان خیلی کمتری میبره
و ضمنا خروجی های مختلف دست سازنده رو باز میزاره
به طور مثال کسی رو میشناسم که طی 2 سال همین طور اموزشهای کوچک و خوب روی دریم ویور روی سایتها و فرومها گذاشت که تمامشون فرمت فلش داشتند
بعد از 2 سال با استفاده از همون ها و اضافه کردن صدا و تغییرات یه آموزش زیبا و خیلی جالب به صورت پک داد بیرون
البته به زبان المانی اما واقعا کار کردن با فرمت تصویری و فلش خیلی بدردش خورد
شما هم خوبه از فرمتهای تصویری و برنامه های ساخت اموزش استفاده کنی

بهر حال خیلی ممنون
طرح جالبی هم بود

یا حق

hamid ir

Well-Known Member
بسیار عالی ممنونم
به نظرت اون خطوط دورش با برنامه ای مثل کرل کشیده بشه بهتر نیست؟

di@n@

Member
مثل همیشه وقتی هنرمند شدید می تونید درست زیبایی های هنر رو به نمایش بذارید...کاری که شما آقا حامد حالا دارید نشون میدید...
آرزوی هر کدوم از بچه ها ، مخصوصا خودم اینه که بتونم یه روزی شبیه شما بشم، قدر ِ هنرتون رو بدونید و لطفا ما رو از لذت ِ دیدنش و یادگرفتن اش محروم نکنید...
موفق باشید

hamex

Member
hamid ir گفت:
بسیار عالی ممنونم
به نظرت اون خطوط دورش با برنامه ای مثل کرل کشیده بشه بهتر نیست؟
به نظر من نه چون:
1. ترسیم شکلهای وکتور تو فتوشاپ دیگه مثل قبل مشکل نیست و فقط باید قلقشو یاد بگیری تا هم راحت کار کنی هم با سرعت
2. من خودم با کورل زیاد کار میکنم ولی اگه بخوایم شکلمونو از کرل به فتوشاپ بیاریم از حالت وکتور درمیاد

جدیدترین ارسال ها

بالا