آموزش : دكمه پرتغالي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

PC man

Active Member
اين آموزش به شما كمك مي كنه تا يه دكمه به رنگ پوست پرتغال طراحي كنين:

1.يه فايل جديد در ابعاد دلخواه باز كنين و سپس با ابزار مستطيل گوشه گرد دكمه رو رسم كنين.كليد ميانبر اين ابزارU است و مقدار Radius رو 10 پيكسل بزارين.
1.gif

2.رنگ فورگراند رو به FDD800 تغيير بدين.و دكمه رو با اين رنگ پر كنين.
3.gif

3.كليد كنترل رو نگه داشته و روي لايه دكمه كليك كنين تا لايه دكمه انتخاب بشه.سپس به منوي Select>Modify>Contract و مقدار 2 پيكسل رو بهش بدين.حالا رونگ فورگراند رو بهFFA901 تغيير بدين و ابزار گراديانت رو انتخاب كنين(كليدG).اين ابزار رو از سمت راست به چپ بكشيد.
3.gif

4.لايه رو از حالت انتخاب خارج كنين(CTRL+D).ابزار متن رو انتخاب كنيد و عبارت موردنظر رو در داخل دكمه وارد كنيد.مثلا HOME .خوب براي اينكه نوشته تون كمي با دكمه ست بشه مد لايه نوشته رو در حالت Overlay قرار بدين.بعد از اين كه اين كار ور انجام دادين از لايه نوشتون يه كپي بگيريد.(دابليكيت كنيد) و مود اين لايه رد در حالت نرمال قرار بدين.ابزار حركتي رو با فشردن كليد V انتخاب كنيدو سپس كليد مكان نماي UP رو يك بار فشار دهيد و سپس كليدمكان نماي Left تا نوشته دوم به اندازه 1 پيكسل به طرف بالا و چپ تغيير مكان بده.در آخر Opacity لايه نوشته دوم رو به 50٪ تغيير بدين.
4.gif

طرح پاياني
final.gif

موفق باشيد

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
مرسي
ساده و جالب
به نظر رنگ و نوع فونت متن خوب نمي ياد
موفق باشيد
مهدي

<3pehr>

Active Member
مرسي صمد جان فقط يه چيزي منم عكساشو نمي تونم ببينم يه نگاه بهش بنداز.

سپهر

PC man

Active Member
عجيبه پس چرا عكسا وا3 من و رضوي زاده مياد.لينك ها 2رستن.مطمن باشين!

Mandana

Active Member
واسه منم مياد!چه عجيب
آقا جالبه منم ميگم رنگ فونتش خوب نيست.چون پدر چشم در مياد تا مثلا يك رديف ازين دكمه ها رو ببينه و اسم هر كدوم رو بخونه!

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
جالبه ولي خيلي سادس در هر صورت مرسي صمد جان

عكسا واسه منم مياد

aghahamidgol2

Active Member
خيلي ممنون طرح ساده و خوبي بود
فقط يه خواهش دارم شما که از تصاوير روي يک هاست ديگر بهره مي بري چقدر خوبه منبع هم بنويسي که حقي از اونا خورده نشه خيلي خوبه من شروع کنيم به فرهنگ سازي کپي رايت با اينکه توي کشرمون واژه خنده داري هست

mostafa_az

Well-Known Member
ارسال تاپيك آموزشي قديمي به صفحه اول انجمن فوتوشاپ ...
لطفا در اين تاپيك پستي نزنيد

مخلصيم
مصطفي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا