(آموزش) درست کردن حاشیه براي عکس ها

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lvlj

Member
آقا اين آموزش تو فرو سايت پرشين تولز ديدم خوشم اومد...و بعد از اونجا كه ديدم بچه هاي مجيد آنلاين تشنه علم هستن گفتم بيام به شمام بگم فيض ببريد..و هم اينكه يه آموزش ديگه هم به سايت اضافه شه..البته خود ابن آموزش ترجمه شده است..اگه از اين كار من خوشتون نمياد بگين قول ميدم ديگه تكرار نشه :wink: ..شروع ميكنم..من عين مطلبو براتون كپي ميكنم :) ...

در این مقاله شما میتوانید با استفاده از یک روش ساده برای عکستان حاشیه خیلی قشنگی درست کنید.
(البته خیلی قشنگ درست کردنش بستگی به خودتون هم داره)

مرحله اول:

اول یه New بزنید و یه عکس با ابعاد 640x400 و با Background رنگی درست کنید هر رنگی خواستین.(اینجا سیاه استفاده می کینم)
مرحله دوم:

یه لایه جدید بزنید و ابزاره polygonal lasso انتخاب کنید و یک حاشیه بکشید

splash1.gif

مثله شکل پائین:

splash2.gif

مرحله سوم:

در این مرحله احتیاج به یه عکس داریم (مثله عکسه پائینی باشه بهتره) .
حالا برین اینجا : FILTER > BLUR > MOTION BLUR و angle رو رویه 0 تنظیم کنید و distance رو رویه 999 تنظیم کنید.

مرحله چهارم

برین اینجا FILTER > BLUR > GUASSIAN BLUR و Radius رو بین 8 تا 20 تنظیم کنید.(ما اینجا 15 گرفتیم)

مرحله پنجم:

حالا با استفاده از rectangle marquee ناحیه مورده نظرتون رو انتخاب کنید. اگر ناحیه انتخابی تون مه آلود باشه بهتره
منظورم اینه:

splash3.jpg

بعد از این که انتخاب کردین برین اینجا EDIT > DEFINE PATTERN و به عنوان PATTERNثبت اش کنید.

مرحله ششم:

اون حاشیه که درست کرده بودین رو انتخاب کنید و برین اینجا EDIT > FILL وبه عنوان PATTERN انتخاب اش کنید.

splash4.gif

مرحله هفتم:

حالا شما یه عکس شبیه به این باید داشته باشید

splash5.jpg

شما می تونید به FILTER > BLUR > GUASSIAN BLUR بر گردید و نسبت به عکستون Radius رو بین 5 تا 15 تغییر بدین .

اگر هم دوست داشتین یه کمی Effect بهش بدین تا خوشگل تر بشه میتونین اینجا ها رو تنظیم کنید ::> Drop Shadow ,Inner Shadow ,Inner Glow ,Bevel and Emboss

بعد از Effect :

splash11.jpg

در آخر هم می تونید چندتا حاشیه پیچیده در بیارین و تو Banner سایت تون استفاده کنید مثله این :

splash12.jpg

دیگه تموم شد

به همین سادگی میشه به یه عکس روح داد

امیدوارم خشتون اومده باشه از مقاله.
اگر خشتون اومد یه دعایی برا ما بکنید ممنون

اگر استقبال شد از این آموزش ها سعی میکنم زودتر مقاله بدم
موفق باشین
یا حق. :lol: :lol: :lol:

lvlj

Member
نه آقا بلد نيستم :oops: :oops: :oops: ...من فقط ديدم اين آموزش خودش به درد ميخوره گفتم بيام به شما هم بگم..ولي فكر كنم آقا بابك يا بقيه بچه ها بتونن كمكمون كنن..چون خودمم خيلي دوست دارم بدونم :D

ميشه يه كم در باره كشيدن حاشيه توضيح بدي فك كنم اصل كار در اوردن حاشيه باشه ممنون

mp5

New Member
سلام . خیلی خوشم اومد . لطفا اگه میتونی من یه عکس رو میخوام ماتریکسی کنم . چه کار کنم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا