من که استاد نیستم. بگم هستم همه میخندن اولیش خودم

ولی منظورت از فیلم های دربندی چی بود؟!
حالا بحث آموزش.
اولا تو همین سایت آموزش فارسی 3 دی مکس هستش. می تونی دانلود کنی. ( آموزش جامع)
ولی حتما آموزش lynda 3d max 2010 essential training رو که آقای steve nell ساخته رو هم ببین خیلی عالیه
دوم آموزش شرکت digital tutors 2009 3d max رو هم ببین
آموزش شرکت gnomon workshop هم باید خوب باشه نسبت به بقیه که تو بازار هست . من تابستون می خوام بگیرم.
بعد باید به فتوشاپ هم یک آشنایی داشته باشی که بعدا مثلا ادم ساختی یک تکسچر ( پوست مو و .... ) براش درست کنی
بعد تو خود گوگل هم یا یوی بوق که گفتم آموزش مدل کردن همه چیز پیدا میشه. مثلا چندتا از سایت های خوب رو برات میزارم
آموزش زیاد ببین و تمرین زیاد بکن. ممکنه مثلا شما یک برنامه رو یکمی زودتر یا دیرتر از بقیه یاد بگیری ولی مهم این هستش که علاقه و پشت کار داشته باشی. عجله نکن. اگر می خوای تو بخش معماری و داخلی مدل کنی می تونی این آموزش ها رو دانلود یا بخری از اینجا archdownload.com
اگر هم می خوا ماشین آدم موتور مدل کنی که همون بالا معرفی کردم
بعد وقتی یکی یک سوال می پرسه بلد هم نیستی برو چک کن ببین بقیه که بلد هستن چی جوابش رو دادن که اطلاعاتت بره بالا
تو مکس ما یک چیزی داریم به اسم رندر که می دونی چیه. یک موتوری داریم به اسم v-ray که آموزشش به صورت بخش بخش تو این سایت پیدا میشه. اگر هم یک جا خواستی همون archdownload هستش.
دیگه این هم سایت ها. سوالی داشتی بگو. بگریدی چندتا دیگه هم پیدا می کنی. تو بحث 3 دی عجله نداشته باش. چند ماهه نمیشه حرفه ای شد. چند سال نیازه. موفق باشی
tutorial-z.com/category/3ds-max
cg.tutsplus.com
traptcg.com
tutorialized.com/tutorials/3DS-MAX/Modeling/1