آموزش دانلود بصورت رایگان از رپیدشر

espartan

Member
با توجه به اینکه بعضی از دوستان آشنایی لازم برای دانلود از رپیدشر رو ندارند. من به طور مختصر و مفید نحوه دریافت فایلها بر روی سرور رپید رو توضیح میدم.

در ابتدا شما لینکی از رپید دارید و با کلیک بر روی لینک یا قرار دادن لینک در آدرس بار مرورگرتون( Browser ) وارد صفحه ای میشید مثل شکل زیر.

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 645x392 and weights 37KB.
Rapidtut1.JPG

توجه کنید که این شکل در نیمه دوم صفحه قرار داره شما بایستی همونطور که مشخص کردم بر روی گزینه Free کلیک کنید . با کلیک بر روی این گزینه شما به صفحه بعدی که همون صفحه دانلود هستش هدایت میشید.
در این صفحه با یه چیزی مثل شکل زیر روبرو میشید.

wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 663x260 and weights 34KB.
Rapidtut2.JPG

شما باید صبر کنید تا ثانیه شمار صفر بشه ...

نکته : بعلت اینکه دانلود از رپیدشیر محدودیت داره ممکنه در این مرحله به شما پیغام خطایی بده . در این صورت شما بعد از چند دقیقه باید دوباره مراجعه کنید .

بعد ار صفر شدن ثانیه شمار صفحه ای مثل شکل زیر براتون باز میشه

Rapidtut3.JPG

1- همونطور که در مورد 1 ( کادر قرمز رنگ ) مشخص کردم شما بایستی اعداد و حروف مورد نظر که بالای اون کادر قرار داره رو به همون شکل وارد کنید.
این اعداد و حروف هر دفعه به طور رندوم عوض میشن و ممکنه هر ترکیب 4 تایی از عدد و حروف باشند.

2- همونطور که تو مورد2 ( کادر آبی رنگ) بعد از اینکه اون حروف یا اعداد رو وارد کردید بر روی گزینه دانلود ( Download Via Level) کلیک کنید.

3- مورد 3 ( کادر سبز رنگ ) زیاد مهم نیست و می تونه رو هر کدوم از موارد باشه پس بهتره رو همون حالت اولیه بمونه .

به همین راحتی فایل شما برای دانلود مطابق شکل زیر آماده میشه .

Rapidtut4.JPG

نکته : کلا وقتی بصورت رایگان از رپیدشیر دانلود میکنید بهتره دانلود منیجر خودتون رو غیرفعال کنین تا دانلودر خود مرورگرتون شروع به دانلود کنه ، چون دانلود رایگان از رپیدشیر در اکثر دانلود منیجر ها ساپورت نمیشه و فایلتون به جای اینکه درست دانلود شه بصورت 1 صفحه چند کیلو بایتی ذخیره میشه .

جدیدترین ارسال ها

بالا