آموزش تهیه کردن تکسچر

pmy3d

Member
دوباره سلام عرض میکنم خدمتتون این سوال رو قبلاً تو سایت پرسیدن ولی من منظورم یه چیز دیگه عنوان صحیحی پیدا نکردم آیا دستگاهی هست که بشه از اجسام تکسچر تهیه کرد برای مثال چطوری میشه از یه ساختمان 20 طبقه تکسچر گرفت (از ساختمون واقعی برای طراحی مجازی تو مایا) یا مثلاً چطوری میشه از یه آدم تکسچر تهیه کرد؟
البته اعمال تکسچر رو بلدم و میتونم تکسچر هم درست کنم فقط این مشکل رو دارم که عرض کردم ممنون می شم زود جوابمو بدین.:green:

.:. soroosh .:.

Active Member
منظورتون چیزی جز یک دوربین عکاسی هست ؟!
از هر جسمی میتونی با یک دوربین عکاسی حرفه ای تکسچر با کیفیت بسازی. ( حالا نگی یه موقع از یک سفینه که نمیتونم یا .... )
اگر هم خارج از ایران باشی یا خیلی حرفه ای کار کنی یا ... یک سری دستگاه هایی هست که البته برای اجسام کوچیک استفاده میشه اونم اینه که آبجکت را میزاری داخلش و خود اون دستگاه از زوایای مختلف از آبجکت عکس میگیره و بهت میده که بازم همون عکاسی معمولی خودمون میشه که نهایت اون دستگاه به چند تا دوربینی که داره بدون حرکت دادن جسم از زوایای مختلفش عکس میگیره .

pmy3d

Member
پس تکسچر رو با دوربین عکاسی درست می کنن؟
راستی اگه میشه یه آموزش عکاسی از اجسام بزرگ رو بزارید. اگه میتونین یه آموزش هم از اجسام کوچک بذارین ممنون می شم خیلی ممنون.

Ultra3D

Well-Known Member
خوب پس چی ؟

یک دوربین خوب می خواد و این که موقع خوبی از روز عکس بگیری که نه خیلی نور زیاد باشه و نه کم و سایه چیزی نیوفته
بعدش هم تو فوتوشاب باید روتوشش کنی و لبه ها رو تنظیم کنی که loop بشن

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا