آموزش تصاوير رويايي

سلام دوستاي خوبم: اميدوارم خوشتون بياد (نگران عكسا نباشيد نهايتش تا فردا سايان عزيز زحمتشو ميكشند)

1- تصاوير مورد نظرو باز كنيد و تصوير اوليو كه ميخواهيد تو تصوير دومي محو بشه رو با هر ابزار انتخابي كه دوست داريد انتخاب كنيد و edit>copy و حالا در صورتيكه تصوير دوم انخاب شده(تو پلت لايه ها ) بريدedit>past
2-خوب حالا با بكگراند كار نداريم ....تصوير مورد نظرو بهش new maskميديم ..همين

3- الان با يه براش ساده با هر سايزي كه دوست داري اون تيكه هايي از تصوير دوميو كه ميخواهي پاك كن ...ديدي؟؟

4- حالا لطف كن Modeرو بكن overlay
توجه: تمام اين عملياتي كه انجام ميدين بايد رو لايه اي باشه كه ميخواي رو بكگرانت محو باشه
به همين راحتي ....منتظر عكساش باشيد سايان عزيز زحمت ميكشند الان نشد فردا ...
قابل نداشت منتظر آموزش بعدي باشيد

عكسها به ترتيب :

31.jpg

42.gif

53.jpg

64.gif

75.jpg

Ghamnevis

Well-Known Member
شيرين جان ممنون بابت آموزش..

من عكسها را آپلود كردم.. شما لطف كنيد فقط سر جاي خودشون بزاريد.. من جاش را نفهميدم كجاست ;)

اگر ويرايش كنيد ميتونيد خودتون با Cut/Paste كردن عكسها را سر جاشون بزاريد..

موفق باشيد
سايان

Fanous

Well-Known Member
سلام شيرين خانوم / البته اگه درست گفته باشم ! / روش جالبي بود / آخه من تا حالا از اين mask استفاده اي نكرده بود / تازه فهميدم ميشه باهاش چه كارايي كرد / دست شما درد نكنه

Mandana

Active Member
خوب چرا همين كار رو با Stamp نكنيم.كم خرج تره كه!!!:lol:
بهر حال بازم ممنون.هميشه دوتا مغز بهتر از يك مغز كار ميكنه(خوشبحال جمعيت آميبها)ببخشيد من يكم قاط هستم امشب!

a Truth Seeking

Active Member
جالب بود.
من از اين مدل تصويرها زياد ديدم ولي الان هرچي مي گردم چيز بدرد بخوري پيدا نمي كنم.

<3pehr>

Active Member
من زبون اصليش رو ديده بودم اما خوب دوبله شدش يه چيز ديگس . مرسي .

بچه ها از لطف همتون ممنونم
اما برام دعا كنيد چون بقيش انگليسي نيست................!!!!!!!!!

Jasmine

Member
شيرين جان بقيش هلنديه بيشتر اگر كمك خواستي بگو چون من تنبلي كردم براي خودم هي هر روز گفتم فردا ولي حتما قول مي دم ايندفعه ترجمه كنم.

Jasmine

Member
بابا خودت نوشتي بقيش آلمانيه.منم اون سايتو ديدم همش آلماني نيست بعضي آموزشهاش هلندي هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا