آموزش تری دی مکس

Maya2013

New Member
سلام دوستان...خیلی وقته که با فروم مجید آنلاین آشنا شدم و خیلی وقته به هنر سه بعدی و انیمیشن علاقه مندم
من یه مبتدی م!...مثه همه شماهایی که اول وارد این کار شدین
ازتون نمیخام به من کمک کنین، ازتون میخام به اونایی کمک کنین که دوس دارن این هنر رو یاد بگیرن...
از وقتی وارد این فروم شدم بخاطر بزرگیش و همینطور حضور آدم های حرفه ای و سطح بالایی مثه شما عزیزان هرگر خودم رو متعلق به این جمع نمیدونستم، چون واقعا حرفاتونو نمیفهمیدم وقتی از این نرم افزار و امکانات اون یکی داشتین صحبت میکردین...و بعدش خودم شروع کردم به یادگرفتن...وحالا هر چیزی رو که یاد گرفتم دارم به بقیه هم یاد میدم
اما یه خواهش ازتون دارم، میدونم که همه ی شما دوس دارین به بقیه هم یاد بدین و شاید بیشتر شما وبلاگی داشته باشین که چیزایی رو که بلدین با بقیه سهیم میشید...

ویرایش توسط gsgraphic...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

madmaster_3d

Well-Known Member
با اینکه خوب آموزش های برای تازه کار هاست ولی همین که وقت گزاشتی و هزینه کردی آموزش ساختی و آپ کردی واقعا جای تقدیر داره. ایول

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
چند وقت دیگه سایتی قراره راه اندازی بشه که تمام نیازهای دانش پژو های عزیز ایرانی رو در هر زمینه ای (نه فقط کامپیوتر) برآورده میکنه، جزئیات بیشتر رو بعد از اجرای طرح خدمت همه ی عزیزان عرض میکنم، فعلا با همین چیزا بسازید:wink:

::reza::

کاربر VIP
دوست عزیز اگه شما واقعا تمایل به آموزش دادن دارید بهترین جا همین جاست. (انجمن تخصصی کارهای گرافیکی).
اگه میخواید از این طریق روی سایت خودتون زوم کنید مجبورم تاپیک رو ببندم. (پست اول رو هم به همین دلیل ویرایش کردم)
موفق باشید

Maya2013

New Member
دوست عزیز اگه شما واقعا تمایل به آموزش دادن دارید بهترین جا همین جاست. (انجمن تخصصی کارهای گرافیکی).
اگه میخواید از این طریق روی سایت خودتون زوم کنید مجبورم تاپیک رو ببندم. (پست اول رو هم به همین دلیل ویرایش کردم)
موفق باشید
اصلا قصد من تبلیغات نبود و فقط من باب مثال آدرس وبلاگ خودم رو آوردم...اصلا قصد تبلیغات نداشتم و عذر میخام

جدیدترین ارسال ها

بالا