در اين آموزش قصد دارم شما را با نحوه استفاده از spline و همچنين طراحي با box آشنا سازم . بهتر ديدم جزئيات را كامل بازگو كنم تا كاربران تازه كار نيز از آموزش بهره برند. قدم اول : براي شروع سراغ Helix در ..
در این آموزش می خواهم در مورد reactor حرف بزنم . این تکنولوژی که چندین ساله به کمک طراحان گرافیکی برای خلق صحنه هایی که در آن فیزیک به کار رفته آمده . Reactorها ابزارهایی هستند که به .......
در این آموزش می خواهم نحوه ساخت یک blueprint را شرح دهم . همان طور که در آموزشهای قبلی گفتم بهتر است برای ساخت اجسام سه بعدی از blueprint آن استفاده می کنیم . ...........
در این آموزش می خواهم شما را با چند ابزار از مجموعه ابزار reactor آشنا کنم . ابزارهایی همچون motor و Point-Point آشنا کنم . ابزار موتور در رابطه با عوامل فیزیکی تولید کننده قدرت ( نیرو ) جهت .........
.در این آموزش می خواهم شما را با ترفند های قدیمی 3ds max برای طراحی مدلهای اطراف خود آشنا کنم . در این آموزش می خواهم با polygon, slice plane, shape merge, editable poly, spline, chamfer box ، chamfer cylinder کار کنم ................................... http://www.manvatoo.com/index.php?news=50
در این آموزش می خواهم در مورد HDR(high dynamic range) صحبت کنم . نحوه ساخت ، مورد استفاده و .... HDR چیست ؟ HDR یک فرمت خاصی از تصویر می باشد که دارای کیفیت فوق العاده ای می باشد ......
در اين اموزش قصد داريم تا نحوه استفاده از فايل هاي 3d max در fps creator را آموزش دهیم و همین طور ساخت و ويرايش Entities با نرم افزار MakeEntities از این لینک فایلهای مربوط به این آموزش را دانلود کنید . لینک ........................
این آموزش صرفاً جهت آشنایی با editable spline و همین طور فرمان edit normal از مجموعه فرامین modifier list بیان می شود . این آموزش برگردان شده از سایت tutorialoutpost می باشد . 1 – سیستم پرش ..........................
در اکثر کارهای طراحی امروزه دیده می شود که از آن به اصطلاح کرومیوم یا chrome یاد می کنند . ترفند های زیادی برای ساخت یک چنین متریالی وجود دارد و تنها نرم افزاری که می تواند از آن به طور کاملاً ...
به نام خالق طراح ، سلام خدمت شما دوستان عزیز ،من حمید حدیدی هستم که با آموزشی دیگر در زمینه مدل سازی مدتی از وقت شما را می گیرم . در این آموزش می خواهیم مدلی از یک ماشین حساب ساده ( حسابداری ) را آموزش دهیم و با ترفندهای ساخت آن آشنا شویم .
1 – سیستم محاسبات اندازه های خود را به centimeters تغییر دهید.....
به نام خالق طراح ، سلام دوستان . در این آموزش قصد دارم نحوه ساخت متریال شیشه و رندر آن توسط منتال ری (mental ray ) را آموزش دهم و در آن یک صحنه هنری را نیز خلق کنیم . برنامه 3ds max دارای .............