آموزش برنامه نویسی برای افراد مبتدی

Anisi

Member
دوستان سلام
قصد برگزاری یک دوره آموزشی برای افرادی داریم تا با کدنویسی برنامه نویسی آشنا بشن و بتونن از اون در عمل استفاده کنن.
می خواستم بدونم نرم افزاری، زبانی چیزی هست که بدون نصب و با اجرا کردن یک فایل exe بشه مثلا 4 تا حلقه درش نوشت و یک متغیر رو ++کرد و نتیجه رو دید؟
منظورم اینه که بدون درگیر کردنشون با این که متغیر چیه، چطور تعریف میشه و ... می خوام عین شبه کد نوشتن، اما در کدنویسی واقعی! با برنامه نویسی آشناشون کنیم. همچین برنامه یا زبانی سراغ دارید؟
مثلا multimedia builder تقریبا اینطوریه.

+Mohammad+

Well-Known Member
اگه میخاید برنامه نویسی رو آموزش بدید و مخاطب شما با دنیای برنامه نویسی هیچ آشنایی ای نداره بهتره اول همین cmd خودمون رو بهشون معرفی کنید تا کلا با فرمان دهی آشنا بشن و بعد از اون هم از نرم افزارهایی مث همین mmb و ams استفاده کنید
من خودم برنامه نویسی رو با همین cmd شروع کردم و مفهوم فرمان دادن رو با همین محیط یاد گرفتم
اگه محیط تخصصی لازم دارید برید سراغ دلفی
موفق باشید

Anisi

Member
اگه میخاید برنامه نویسی رو آموزش بدید و مخاطب شما با دنیای برنامه نویسی هیچ آشنایی ای نداره بهتره اول همین cmd خودمون رو بهشون معرفی کنید تا کلا با فرمان دهی آشنا بشن و بعد از اون هم از نرم افزارهایی مث همین mmb و ams استفاده کنید
من خودم برنامه نویسی رو با همین cmd شروع کردم و مفهوم فرمان دادن رو با همین محیط یاد گرفتم
اگه محیط تخصصی لازم دارید برید سراغ دلفی
موفق باشید
ممنون از شما
در مورد cmd چون این افراد استاد ریاضی هستن، می خوام این آشنایی در عمل هم براشون کاربرد داشته باشه. مثلا بتونن یک فاکتوریل رو باهاش شببیه سازی کنن که متاسفانه در cmd ممکن نیست.
مسئله بعدی استفاده از محیطی ساده و بدون نیاز به نصب (حتی الامکان) و بدون نیاز به مقدمات برنامه نویسی (مثل تعریف متغیر و ...) هست.
اما متاسفانه مولتی مدیا بیلدر و آپادانا مشکل هست کار باهاشون برای اونا! یعنی باید آبجکت و ... ساخت. همچنین مولتی مدیا بیلدر رایگان هم نیست!
برای این همه اینا وجود داشته باشه، متلب گزینه مناسبی هست اما متاسفانه رایگان نیست. اگر نرم افزاری رو بشه مثل مطلب و رایگان معرفی کنید، فکر کنم راه حل مناسبی باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا