آموزش بررسی Gd روی سرور یه هاست شما

به نام خدا​

حتما دیدین توی بسیاری از سایت ها زمان ثبت نام کاربری یه کد که به صورت یه عکس هستش وجود داره و اونچه که از حروف یا عدد داخل عکس هستش رو باید منعکس کنید داخل فیلد اون فرم و دکمه رجستر رو بزنید - یا مورد مشابه زمان لاگین کردن و ...
به این عکس CAPTCHA گفته میشه که مخفف Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart هست. فکر میکنم این نام رو به احترام پروفسر Alan Turing قرار دادند.
استفاده از این امکان زمانی امکان پذیر است که GD library بر روی هاست یا سرور شما نصب شده باشه.
خوب حالا شما چطور مطمئن میشید که هاستی که مثلا میخواید بخرین این خصوصیت رو داره ! درسته یکیش اینه که phpinfo اون رو ببینید - اما شاید مسئول سرور از این کار امتناع کنه.
اما مهم نیست یا کد زیر رو در قالب یه فایل بهشون بدین یا اینکه اگه هاست تست گرفتید این کد رو در قالب یه فایل PHP بزارید و آپلود کنید و اجرا کنید ...

PHP:
<?

print '<p style="color: #303030; font-size: 22;">GD is ';

if (function_exists("gd_info")) {

print '<span style="color: #00AA00; font-weight: bold;">supported</span> by DreamData.Net!</p>';

$gd = gd_info();

foreach ($gd as $k => $v) {

print '<div style="width: 340px; border-bottom: 1px solid #DDDDDD; padding: 2px;"><font size="2" face="Verdana, Arial, Helvetica">';

if ($k == "GD Version") {

print '<span style="float: left;width: 300px;">GD Installed</span> ';

} else {

print '<span style="float: left;width: 300px;">' . $k . '</span> ';

}

if ($v)

print '<span style="color: #00AA00; font-weight: bold;">Yes</span>';

else

print '<span style="color: #EE0000; font-weight: bold;">No</span>';

print '<div style="clear:both;"><!-- --></div></div>';

}

} else {

print '<span style="color: #EE0000; font-weight: bold;">not supported</span> by DreamData.Net!</p>';

}

print '</div>';

?>

نمونه آنلاین

amin100amin

Member
سلام آقا حسین
بسیار عالی بود
clap.gif

بازم ازاین کارا انجام بده

ممنون از همه - زیاد پیش اومده بود که کسی هاستی رو خریده و مثلا نوک نصب کرده - کد امنیتیش اجرا نمیشه - علتش غیر فعال بودن Gd بوده - گفتم شاید مفید باشه ...

چشم. سعی میکنم آموزش های متفرقه بزارم ...

جدیدترین ارسال ها

بالا