آموزش ايجاد نوشته زنگ زده + پترن مخصوص آن !! بدك نيست !

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام
خوب داشتم يك مروري ميكردم قسمت آموزشها را برخوردم به اين آموزش آقا مجيد (نوشته زنگ زده يا عكس زنگ زده !)

ايشون خيلي كامل آموزش را گذاشته بودند منتها پترن را ذكر نكرده بودند (اشاره كرده اند كه اگر فوتوشاپ كامل نصب شده باشه اين پترن هم روش هست) حالا من پترنش را هم براتون ميزارم :oops:

آموزش جالبي هستش و من خودم به شخصه ازش راضيم !!! فقط من به فونت خوب دسترسي نداشتم ! اگر از فونت هاي توپر و درشت استفاده كنيد بهتره يا اصلا اين رو بر روي يك Shape مثل دايره اعمال كنيد تا نتيجه را ببينيد !

براي اينكه سايز بندي صفحه بهم نخوره ميزارمش توي فريم !

اينم لينكش : http://www.sayansoft.com/Majidonline/Rusty-Text/Rusty-Text.htm

[web:895f60fdf9]http://www.sayansoft.com/Majidonline/Rusty-Text/Rusty-Text.htm[/web:895f60fdf9]

نظر و پيشنهاد و انتقاد يادتون نره :wink:

موفق باشيد
سايان

مرسي ghamnevis از اموزشت و اين كه چطور اين اموزش رو به صورت html در اوردي لطفا به من ياد بده

Ghamnevis

Well-Known Member
تشكر بچه ها

آموزش اون را هم دارم واسه آبتين آماده ميكنم كه توضيحات كلي توش دادم
براتون ميزارم

اين منبع داره ! كار من نيست ! من فقط يكم ترجمه كردم :D

مخلصم
سايان

بالاخره همين كه ترجمه كردي لطف كردي
آموزش اون را هم دارم واسه آبتين آماده ميكنم كه توضيحات كلي توش دادم
براتون ميزارم
منظورت همون در خواست منه؟

Mandana

Active Member
ممنون سايان جان خسته نباشي.من خودمم اينجا بيكار ننشستم آخه داشتم ميمردم از كنجكاوي.براي همينم يه چند جا جستجو كردم و يكسري چيزهاي جالب+يك فايل تصويري آموزش اونو پيدا كردم.قربون دستت.بهرحال شديدا منتظرم همچنان.

Ghamnevis

Well-Known Member
مهدي جان دارم آماده ميكنم ، قبلا آماده كرده بودم اما بنظرم كامل و مفيد نيومد!

تا 2 3 روز ديگه آماده ميشه ;)

Ghamnevis

Well-Known Member
تشكر محمد جان و احسان آقاي گل ;)

مهدي جان منكه پترن نذاشتم اصلا ! من آموزش پترن را دادم :) ولي براي پترن ميتوني خود اون عكس را سيو كني و يكم سايزش را بزرگتر كني و بعد از منوي Edit گزينه Define pattern رو انتخاب كني.

موفق باشي
سايان

Ghamnevis

Well-Known Member
قربانت، با اجازه :oops:

كم كم سيل آموزشها و نكات مياد :D

گاماس گاماس :)

جدیدترین ارسال ها

بالا