آموزش : ايجاد كامپوننت به همراه كلاس مورد نياز

naeim_crack

Active Member
سلام اقا فرید
خیلی کامل و واضح و قشنگ توضیح دادن .........

از حالا ببین آخرین ارسال این تاپیک چی میشه . الان یه نفر یه نفر میان قوانین سایت رو به شما یاد آوری مکنن که آقا مطلب رو همین جا بنویس و لینک نده و تبلیغ برای سایت نکن یه چند نفری هم برات می زنن ایول

amir_s

Active Member
مرسي آقا فريد
خيلي خوب بود
اگر خواستي به صورت مهم درش بيارم تا هميشه در دسترس باشه (آقا نعيم بفرما !!!)

naeim_crack

Active Member
ایول همین کارو بکن
بابا امکانات مدیرت رو عشقه
حذف - مهم - انتقال - ویرایش - فینگلیشی به فارسی کردن هم تازه اضافه شده

امیر نمی دونم چه علاقه ای دارمکه همیشه دوست دارم ببینم تو چی نوشتی و منم بیام بعد از تو یه چیزی بنویسم

یا حق

amir_s

Active Member
naeim_crack گفت:
ایول همین کارو بکن
بابا امکانات مدیرت رو عشقه

امیر نمی دونم چه علاقه ای دارمکه همیشه دوست دارم ببینم تو چی نوشتی و منم بیام بعد از تو یه چیزی بنویسم

یا حق
حالا چرا هول شدي دوتا نوشتي
با اجازه اوليش رو پاك كردم

naeim_crack

Active Member
نیم دونم هرجا که یوزو شما رو می بینم با ترس وارد میشم دستو پامو گم می کنم بابا اجازه ما هم دست شماست
بازم شیر امکانات مدیریت

amir_s

Active Member
naeim_crack گفت:
نیم دونم هرجا که یوزو شما رو می بینم با ترس وارد میشم دستو پامو گم می کنم بابا اجازه ما هم دست شماست
بازم شیر امکانات مدیریت
مگه من چي كار كردم ؟؟؟

fafa^mx

Member
من يه پيشنهاد دارم!يه تاپيك ايجاد كنيد و اونايي كه مقاله راجع به هرچي ( البته نه مقالاتي كه همه جا هست!) در فلش ميخوان توش درهواست مقاله كنن و ما در تاپيكي ديگه مقاله مورد احتياج اونهارو تهيه كنيم و اونجا قرار بديم!اينجوري كار منظم تر پيش ميره!

amir_s

Active Member
fafa^mx گفت:
من يه پيشنهاد دارم!يه تاپيك ايجاد كنيد و اونايي كه مقاله راجع به هرچي ( البته نه مقالاتي كه همه جا هست!) در فلش ميخوان توش درهواست مقاله كنن و ما در تاپيكي ديگه مقاله مورد احتياج اونهارو تهيه كنيم و اونجا قرار بديم!اينجوري كار منظم تر پيش ميره!
ساختم

جدیدترین ارسال ها

بالا