آموزش انیمیشن سازی در مایا؟؟؟

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام

من با ابزارها و تکنیک های مایا تا حدودی آشنا هستم اما میخواستم بدونم آموزش های فقط انیمیشن سازی مایا 2012 یا 2013 رو از کجا میتونم تهیه کنم. فارسی یا انگلیسی بودنش فرقی نمیکنه

با تشکر:rose:

Hamed_8

Member
سلام

من با ابزارها و تکنیک های مایا تا حدودی آشنا هستم اما میخواستم بدونم آموزش های فقط انیمیشن سازی مایا 2012 یا 2013 رو از کجا میتونم تهیه کنم. فارسی یا انگلیسی بودنش فرقی نمیکنه

با تشکر:rose:

سلام
بنده مدرس دوره ی انیمیشن سازی مجید آنلاین هستم که همین روزا کلاسش شروع میشه میتونید توی اون شرکت کنید.
اگه هم ویدئو خواستین به من پیغام خصوصی بدین

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
با اجازه حامد جان که صاحب پاسخ این پست هست.

حامد جان که راهنماییت کرد عزیز ولی بذار من هم یه نکته بگم شاید به درد بخوره.

انیمیشن سازی مایا 2012 یا 2013 رو از کجا میتونم تهیه کنم
ورژن که هیچ کلا ، منظورم اینه که نگرد آموزش انیمیت animate نرم افزار مورد نظرت واسه چه ورژنی هست ، چون انیمیت تنها موردی هست که خیلی وقته ابزارهاش یکی هست اون هم تو بیشتر یا به نوعی همه نرم افزارها، یعنی کلا بیخل ورژن که هیچ بیخیل نرم افزار هم بشو، یعنی نگاه نکن آموزشی مورد نظر تو چه نرم افزاری کار شده چون 90% ابزارهای انیمیت تو همه نرم افزارها یکی هست فقط اون هنر انیماتور هست که میتونه کلید ها رو تو مقدار زمانی خوب حالت های بدن صورت رو به بهترین نحو و توسط ابزارهای انیمیت خودش رو اصلاح زیبا کنه.

سر فصل آموزشی ها هم که حامد جان گفتن زحمتش رو میکشن ولی به جد این نکته ای که گفتم رو به کار بگیر عزیز.

حق یارت

Hamed_8

Member
سلام

ورژن که هیچ کلا ، منظورم اینه که نگرد آموزش انیمیت animate نرم افزار مورد نظرت واسه چه ورژنی هست ، چون انیمیت تنها موردی هست که خیلی وقته ابزارهاش یکی هست اون هم تو بیشتر یا به نوعی همه نرم افزارها، یعنی کلا بیخل ورژن که هیچ بیخیل نرم افزار هم بشو، یعنی نگاه نکن آموزشی مورد نظر تو چه نرم افزاری کار شده چون 90% ابزارهای انیمیت تو همه نرم افزارها یکی هست فقط اون هنر انیماتور هست که میتونه کلید ها رو تو مقدار زمانی خوب حالت های بدن صورت رو به بهترین نحو و توسط ابزارهای انیمیت خودش رو اصلاح زیبا کنه.

سر فصل آموزشی ها هم که حامد جان گفتن زحمتش رو میکشن ولی به جد این نکته ای که گفتم رو به کار بگیر عزیز.

حق یارت

کاملاً درسته ، من توی همون توضیحات سر فصل هام هم نوشتم که انیمیت محدود به نرم افزار نمی باشد
مرسی سید جان

mohammad.sub7

کاربر فعال
سلام

حق یارت

-----------

حرفت درسته اما منظور من از انیمیت این نبود که مثلاً /اموزش باشه 1 کاراکتر چه شکلی حرکت میکنه. منظورم نکات و کار با حرکت دوربین یا نکته هایی که لازمه بدونیم واسه اینکه حرکت جسم یا حرکت روی مسیر راحت تر ، حرفه ای تر و سریع تر بشه و ...

ممنون :rose:

آخرین ویرایش:

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
خوب عزیز کامل توضیح ندادی من اشتباه متوجه شدم، درباره این مورد هم حتما حامد جان آموزشی های مورد نظر رو بهت معرفی کرده، البت همه اینا تا حدی ابزارها رو معرفی میکنن، مثلا برای حرکت دوربین خود فرد باید درک خوب و درست از حرکات دوربین داشته باشه که ۱۰۰٪ خودت خوب میدونی اینها رو.
خلاصه خواستم کمکی کرده باشم
حق یارت

mohammad.sub7

کاربر فعال
مرسی ممنون از نکته هایی که گفتی. بله تا حدودی با اینها آشنا هستم. من شایدمثالی که تو ذهنم میاد از چیزی که میخواستم تو زمینه کاری خودم بهتر توضیح میشه بدم که مثلاً قدیما تو فلش اگه 4 تا گالری بود هر دکمه 1 گالری رو میذاشتم و کلی تایم اضافی و غیر حرفه ای.

در صورتی که با 1 دستور ساده switch اگه 100 تا گالری باشه هم میشه تو کلاً 1 دونه گالری ساخت هر کدوم case مورد نظر رو اجرا کنه. این 1 نمونه بود که بگم از اینجور نکته ها که کار رو سریعتر و حرفه ای تر کنه بیشتر نیاز دارم.

جدیدترین ارسال ها

بالا