قید مقدار adverb of degree؛ درباره شدت چیزی به ما اطلاعات میدهد. آنها به سوالات چه مقدار (how much) و تا چه اندازه (to what extent) پاسخ میدهند. قیدهای مقدار معمولا قبل از صفت، فعل یا قیدی دیگر قرار میگیرند؛ اگرچه استثناهایی نیز وجود دارد.
قید های تعدیل کننده: براساس نظر گوینده نسبتا نسبی هستند. به عبارت دیگر نه تشدید کننده هستند و نه کاهش دهنده.
به مثالهای زیر توجه کنید:
نکته: «this» و «that» هر دو می توانند به عنوان قید تعدیل کننده استفاده شوند؛ اما وقتی از «this» استفاده میکنیم درمورد وضعیت فعلی یا وضعیتی که اخیرا وجود داشته است صحبت می کنیم:
I want a T-shirt this long.
من یک تیشرت با این بلندی می خواهم.
He needs a desk this big.
او یک میز به این بزرگی میخواهد.
نکته: با این حال، وقتی از that استفاده می کنیم که بخواهیم درباره وضعیت گذشته صحبت کنیم. همچنین میتواند به این معنی باشد که ما انتظاراتی در ذهن داشتیم اما بر آورده نشد.
I know you love him; but he is not that polite.
می دانم او را دوست داری؛ اما او آنقدرها هم مودب نیست.
As a model, she is not that tall and skinny.
به عنوان یک مدل، آنقدرها هم قد بلند و لاغر نیست.
در مقاله قید مقدار یا Adverbs of degree چیست؟ به بررسی قیدهای مقدار و گرامر مربوط به آن ها پرداخته شده اسات. با مطالعه این مقاله می توانید کاربردهای مختلف و انواع دیگر این قیدها و مباحث مربوط به آن ها را به طور کامل بیاموزید.
به طور کلی سه نوع قید مقدار (adverbs of degree) در زبان انگلیسی وجود دارد:
- تشدید کننده یا «intensifier»
- تعدیل کننده یا «moderator»
- کاهش دهنده یا «mitigator»
نحوه عملکرد قید های تعدیل کننده در زبان انگلیسی
قید های تعدیل کننده: براساس نظر گوینده نسبتا نسبی هستند. به عبارت دیگر نه تشدید کننده هستند و نه کاهش دهنده.
به مثالهای زیر توجه کنید:
ترجمه | مثال | قید |
---|---|---|
او تقریبا درباره چیزی که دیده بود مطمئن بود. | He was quite sure about what he saw. | quite |
من یکم مریض هستم. | I’m pretty sick. | pretty |
هوا نسبتا ابری است. | The weather is fairly cloudy. | fairly |
استفاده از this و that به عنوان تعدیل کننده در انگلیسی
نکته: «this» و «that» هر دو می توانند به عنوان قید تعدیل کننده استفاده شوند؛ اما وقتی از «this» استفاده میکنیم درمورد وضعیت فعلی یا وضعیتی که اخیرا وجود داشته است صحبت می کنیم:
I want a T-shirt this long.
من یک تیشرت با این بلندی می خواهم.
He needs a desk this big.
او یک میز به این بزرگی میخواهد.
نکته: با این حال، وقتی از that استفاده می کنیم که بخواهیم درباره وضعیت گذشته صحبت کنیم. همچنین میتواند به این معنی باشد که ما انتظاراتی در ذهن داشتیم اما بر آورده نشد.
I know you love him; but he is not that polite.
می دانم او را دوست داری؛ اما او آنقدرها هم مودب نیست.
As a model, she is not that tall and skinny.
به عنوان یک مدل، آنقدرها هم قد بلند و لاغر نیست.
در مقاله قید مقدار یا Adverbs of degree چیست؟ به بررسی قیدهای مقدار و گرامر مربوط به آن ها پرداخته شده اسات. با مطالعه این مقاله می توانید کاربردهای مختلف و انواع دیگر این قیدها و مباحث مربوط به آن ها را به طور کامل بیاموزید.