آموزش اضافه کردن یک منو به راست کلیک

hamedp1372

New Member
این اموزشش سویشش کجاست هر چی میگردم پیدا نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه زحمتی نیست جواب بدید

منم دنبال راست کلیک توی سوییشم نمیتونم اضافه کنم یا کلاً راست کلیکو حذف کنم البته اکه خروجی سوییشو اگزه بگیری و کد اف اس کوماند نشون ندادن منو رو بزاری بخشی اش حذف می شه
دو هفته است اکشن اسکریپت میخونم هنوز چیزی نفهمیدم مگر همون متغیر و آرایه ! تازه اکشن اسکریپت 3 با 2 فرق داره با سوییش هم فرق داره آخ اگه یه منبع آموزشی ویدئویی اکشن اسکریپت بود در حد دوتا دی وی دی

منم دنبال راست کلیک توی سوییشم نمیتونم اضافه کنم یا کلاً راست کلیکو حذف کنم البته اکه خروجی سوییشو اگزه بگیری و کد اف اس کوماند نشون ندادن منو رو بزاری بخشی اش حذف می شه
دو هفته است اکشن اسکریپت میخونم هنوز چیزی نفهمیدم مگر همون متغیر و آرایه ! تازه اکشن اسکریپت 3 با 2 فرق داره با سوییش هم فرق داره آخ اگه یه منبع آموزشی ویدئویی اکشن اسکریپت بود در حد دوتا دی وی دی

دوست عزیز آموزش اکشن اسکریپت3 شرکت دریاسافت تو بازار موجوده.

والا منکه از دریاسافت خیری ندیدم دانشمند رو خریدم و نگاه گردم از روی متن می خوند آموزش نبودکه با اونقفل مسخره اش که ویندوز عوض می کردی میپرید منظورتون همونه که توی دانشمنده دریاسافته؟
البته من فلش شرکت شورتکات رو هم دارم خوبه ولی به معنای واقعی کلمه می نویسه و توضیح نمی ده انگار از قصد اینکار رومی کنه حیفه اونآموزش های افترافکتش والا بهترین آموزش هاست یه سری هم از سایت مو به مو گرفتم و ادامه اش روتوی سایت دیگه متاسفانه اون خوب بود ولی مفاهیم کلاس و ... هر چی سخته رو توضیح نمی ده
کتابم می خونم ولی از صفر کتاب خوندن خیلی سخته نمی فهمیم با اینکه من اتوپلی و بیلدر هم دیده بودم
می خام یه آزمون درست وحسابی بانک اطلاعاتی با افکت های قشنگ و یک مولتی مدیای فول اسکرین که همیشه آرزوم بوده بسازم چیزایی که توی بیلدر و اتوپلی نشد

hamedp1372

New Member
من هنوز به جوابم نرسیدم
حد اقل بگید باید دنبال چی بگردم تو انجمن
از مدیران این بخش میخوام خواهشا توجه کنن

hamedp1372

New Member
فکر کنم مجید انلاین تعطیله.کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بابا اخه یه نگاهی بندازید

جدیدترین ارسال ها

بالا