baharehmoradi
New Member
متاسفانه من جزوه را با آدرس شما پيدا نمي کنم
baharehmoradi; گفت:متاسفانه من جزوه را با آدرس شما پيدا نمي کنم
.model small
.stack
.code
test proc
mov ah,2h
mov dl,41h
int 21h
mov ah,4ch
int 21h
test endp
end test
.model small
.stack
.code
test proc
mov ah,2h
mov dl,41h
int 21h
mov ah,4ch
int 21h
test endp
end test
.model small
.stack
.code
test proc
mov ah,2h
mov dl,41h
int 21h
[COLOR="Blue"]
;--------wait for a key
MOV AH,00H
INT 16H
[/COLOR]
mov ah,4ch
int 21h
test endp
end test
ولي فرض كن شما بخواهيد يك خط وسط خطها اضافه كني. مجبوري همه را از اول بنويسي. چون نميشه اينتر كرد و وسطش نوشت . با اضافه كردن يك خط شماره خط ها همه عوض ميشه و بايد برنامه از اول بازسازي بشه.كپي پيست نداريد در اين حالت . و فقط بايد فايل com بسازيد.در ويندوز 98 با زدن استارت و انتخاب گزينه run از همان منوي بالارونده استارت و نوشتن debug و زدن اينتر ميشه به اون رسيد. يا در پرومپت داس كه در پستهاي قبلي گفتم چه طوري بهش برسيد ميشه در هر پوشه اي كه هستيم بنويسيم bebug و اينتر كنيم و وارد محيط ديباگ بشيم كه با نمايش يك منهاي چشمك زن معلوم ميشه داخلش هستيم و با نوشتن حرف q و زدن اينتر ازش خارج مي شويم
در محيط ديباگ فراموش نكنيد كه فقط دستورات خالص اسمبلي مي خواهد نه راهنماهايي كه براي كامپايلره. كامپايلري فرض كنيد اينجا وجود نداره. البته ديباگ هم نوعي كامپايلره ولي اون راهنماها را نمي خواهد. دستورات اسمبلي فقط بنويسيد. مثل mov ah,02 و int 21 و غيره.
اگر در اديتور يك سري كد بنويسيد و با tasm كامپايل كنيد و بعد برويد با ديباگ ببينيد مي بينيد كه كاري كه شده اينه كه فقط راهنماها حذف شده و كد خالص اسمبلي برجامونده. البته تنظيم قطعه ها segment توسط راهنماها انجام ميشه ولي كدي كه در ديباگ مي بينيد فقط همون كدهاي خالص اسمبلي است. منظورم از كد خالص اسمبلي همان مثلا mov ah,02 و int 21 و غيره است.
من یک فایل از این آدرس :
http://debug.persiangig.com/debug.ppt
دانلود کردم که کار با دیباگ است.
اجرای دستورات و برنامه اسمبلی در محیط نرم افزار دیباگ
کاری از آقای سعید رضا ولی زاده
استاد راهنما: آقای عباسی
پسوند فایل اصلی ppt است.
رنگ آمیزی قشنگی کرده و دستورات مفیدی هم دارد که مطالعه کنید.