آموزش ارسال ایمیل از فلش و به زبان as3 و به واسطه php

++Hadi++

Active Member
سلام دوستان
توجه : پست تماما اصلاح شد.
خسته نباشید
امروز تصمیم گرفتم یه نمونه نسبتا خوب از ارسال ایمیل بوسیله فلش و AS3 و با واسطه PHP بهتون آموزش بدم . چندی پیش دوست عزیزمون کیارش مدیر انجمن فلش این کار رو انجام داده بودند و جا داره از ایشون تشکر کنم . اینم آدرس آموزش ایشون :
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=96002&highlight=Email
و همینطور یه سایت خارجی هست که روش اونو هم برای اکشن 2 و هم برای اکشن 3 نوشته و اینم آدرسش :
http://evolve.reintroducing.com/2008/01/27/as2-to-as3/as2-%E2%86%92-as3-loadvars-as3-equivalent/
و منم با آموزش خودم سعی می کنم دیگه این مسئله رو در این سایت تموم کنم البته آقا کیارش این کار رو بهتر انجام دادند و منم دارم سعی می کنم انشاءال... با توضیحات بیشتر این مشکلو تموم کنم . ما قرار هست این کار رو با استفاده از شی URLVariable و URLLoader و URLRequest انجام بدیم .
URLLoader: کلاسی که برای لود کردن متن ها یا اتصال اصلی شی Request به یه آدرس URL بوجود اومده .
URLRequest : کلاسی که برای نگهداری آدرس URL و تنظیم حالت اینکه باید اطلاعات رو دریافت کنه یا ارسال کنه و همینطور نقش اتصال اطلاعات رو در هنگام ارسال دستور load توسط شی URLLoader شروع می کنه .
URLVariable : شیی که برای حمل و نقل و نگهداری داده ها و فایل های مورد ارسال به کار می ره و این شی در واقع یه باکسی هست که داده ها از هر نوع به اون Bind یا پیوست می شن و آماده ارسال به اون آدرس می شن .
در هنگام اتصال باید نوع اتصال شی URLRequest از نوع Post باشه که یه جور حالت sender هست . همینطور هر چند رده از داده هایی مثل تصاویر یا متون باید با اسمی مشخص به شی URLVariable پیوست شن و بعد شی URLVariable ، به عنوان مشخصه اصلی نگهداری داده های شی Request انتخاب می شه و بعد از اون به آدرس ارسال می شه .
منطق کار بر این روال هست . ابتدا یه دکمه برا ارسال اطلاعات فشرده می شه . بعد فانکشنی اجرا می شه که دستورات ارسال اطلاعات رو اجرا می کنه . فرض کنین دکمه ای به اسم نمونه ای یا instancename با عنوان BTN هست و نقش شروع ارسال رو ایفا می کنه و دو تکست فیلد هستند که یکی برای نوشتن عنوان با نام TitleTXTو دیگری برای نوشتن متن پیغام با نام TXT هست .
به این کد ها توجه کنید :
PHP:
var request:URLRequest=new URLRequest("YoutPHPFileAddress.php");
var loader:URLLoader=new URLLoader();
var variable:URLVariables=new URLVariables();
request.method = URLRequestMethod.POST;
loader.addEventListener(Event.COMPLETE,comp);
loader.addEventListener(IOErrorEvent.IO_ERROR,err);
BTN.addEventListener(MouseEvent.CLICK,clicking);
function clicking(evt:MouseEvent):void
{
   variable.TitleValue=escape(TitleTXT.text);
   variable.TextValue=escape(TXT.text);
   request.data=variable;
   loader.load(request);
}
function comp(evt:Event):void
{
    trace("Sending is SuccessFully");
    loader.removeEventListener(Event.COMPLETE,comp);
    loader.removeEventListener(IOErrorEvent.IO_ERROR,err);
    BTN.removeEventListener(MouseEvent.CLICK,clicking);
   gotoAndStop("Home");
}
function err(evt:IOErrorEvent):void
{
   trace("Error");
}
پس در نهایت آدرس ای دی شخص در فایل PHP قرار می گیره و اون فایل هم دو رشته رو با نامهای TitleValue و TextValue دریافت می کنه و با دستورات خاصصش ، اونا رو به ایمیل ها send می کنه .
دو تا فانکشن هم برا وقتی که ارسال با موفقیت انجام شده و برا وقتی که ارسال با شکست مواجه شده به نامهای comp و err ، در مواقع لزوم اجرا می شن و کار مناسب رو انجام می دن . درمثال بالا وقتی کار ارسال با موفقیت انجام می شه ، متن مناسب در خروجی چاپ می شه و تمام Event ها که دیگه لازم نیستند حذف می شن و بعد از ارسال اطلاعات ، صفحه فلشتون به home بر می گرده .
برای دیدن یک نمونه از این کار که با این دستورات انجام شده بود به سایت زیر سر بزنید که نمونه کار خودم در سیمیا هست :
www.abmispars.com
در ضمن متد escape هم نقش تبدیل فرمت رشته ای به فرمت URL رو ایفا می کنه .
موفق باشید ...

آخرین ویرایش:

Mr. LonelY

کاربر فعال
فایلشم بزاری حله!
فایل phpش رو هم ی توضیحی بدی بد نیست!

amird

خبرگان انجمن فلش
با تشکر هادی جان
این روشی که تو گفتی روش اصلی ای کار هست من با اجازه یه روش جدیدتر می گم . البته فقط در مورد سمت فلشش . سما php که php هست دیگه .
البته این روش یه مقداری همیچین کوچولو نیاز به سطح برنامه نویسی سطح بالاتر داره ولی خوب برای بچه هایی که یه خورده بیشتر کار کرده باشن خیلی بهتره .
روش اینه استفاده از کلاس Falcon هست که این آدرس سایتش هست falconflash.wordpress.com/
متاسفانه فیلترش کردن من یکی موندم دیگه اینو برای چی..... بیخیال ...
در هر حال اگر تونستید یه سر به این سایت بزنید با یه نیگاه کوچیک به مثال های موجود توی سایت متوجه می شید که چقدر این کلاس خفن و کاربردی هست . (ا تشکر از بهروز پی سی عزیز که این کلاس رو به من معرفی کرد)
متاسفانه الان زمان امتحانتم وقت نمی کنم مثال رو بسازم ایشالا بعد از امتحانا اگر خدا قسمت کنه .
موفق باشید

siah cheshm

New Member
من هنوز هم مشکل دارم

با سلام
لطفا اکشن اسکریپتی که بشه با هاش کار ی کرد که دکمه "ارسال" تمام اطلاعت رو به ایمیل ارسال کنه ، رو بذارید. ممنون میشم.

amird

خبرگان انجمن فلش
خوب اکشنش که توی پست اول هست !!!!
دنبال چی هستی ؟
اگرم دنبال فایل اصلی و کلا خود این سیستم هستی هم توی انجمن فایل آماده و کاملش هست هم توی اینترنت . سرچ کنید تا رستگار شوید:)
موفق باشی

siah cheshm

New Member
توی پست اول خیلی پیچیده آموزش داده شده و کسی که تازه شروع کرده اصلا متوجه نمیشه...
الآن من یک فرم تماس توی فایل فلش خودم دارم و می خوام کاری کنم که دکمه ارسال تمام محتویات رو به ایمیل من ارسال کنه.
1- من دارم یه قالب استاتیک میسازم.
2- این اکشن رو وقتی روی کلید "ارسال" بزارم همه چیز حله؟
چون توی سایت های مختلف دیدم که میگن یه فایل php بسازید و ازاین حرفا ....

و اینکه اصلا میشه روی سایت های استاتیک که فقط یک فایل swf هستن ، فرم تماس گذاشت؟

با تشکر

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اگه میدونید واستون مشکله میتونید از بخش بانک فایل های فلش نمونه های فرم تماس با ما رو تهیه کنید و از آونا استفاده کنید

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا