بی بی کد آمفی تئاتر

kami_re62

Member
سلام بروبچچچچچچ ، حال همگی خوبه؟!

این کارو دیروز از ساعت 8 شروع کردم تا 7 بعدازظهر کارشو ردیف کردم ، پروژه ی روزه بودشو اشکالات فوق العاده زیادی داره اما میذارم تا بروبچچچچچ هم نظر بدن :green:

06015136770917211027.jpg

73889802766983414082.jpg

این کارو با 3Ds Max 2011,Vray 2.2,Photoshop Cs3 انجام دادم .

*farshid*

کاربر VIP
خواهشا کارای خوبتون رو بذارید
در مورد کار
هیچی دیگه وقتی وقت نذاشتی همه مشکلاتش قابل قبوله!
ماشین تو همچین هوایی نمیتونه یه همچین موشن بلوری داشته باشه

madmaster_3d

Well-Known Member
کامی جون سلام. کاره قشنگیه فقط چی هست این برای سال 2040؟ عجیبه یکمی.

اشکالاتی که من دیدم این بود که اولا این سفینه فضایی تو جاده با این سرعت داره حرکت می کنه اصلا خوب نشده ( همون که بلور شده )
بعد عکس دومی این ادم ها دارن حرکت می کنن روی یک سطحی. این نه پله ها داره اینها برن اون بالا نه ساختمون هات دری داره. این ها اسکل شدن اونجا چرخ میزنن؟!:lol:

سوم اینکه با فتوشاپ سایز عکس ها رو کم کن. با save as web . 1 مگ بیشتره.
موفق باشی

راستی موفق نباشی صبر کن. تکسچر آسفالت رو هم بزار. حالا موفق باشی

آخرین ویرایش:

kami_re62

Member
شرمنده فرشید جان دیگه گفتم ی کاری بذارم ، آخه همه کارایی که بمن میرسه عجله ایه مجبورم سریع کار کنمو از پای کامپیوتر جم نخورم ،

ایشالله کار بهتری بود میذارم برادر جان:wink:

kami_re62

Member
کامی جون سلام. کاره قشنگیه فقط چی هست این برای سال 2040؟ عجیبه یکمی.

اشکالاتی که من دیدم این بود که اولا این سفینه فضایی تو جاده با این سرعت داره حرکت می کنه اصلا خوب نشده ( همون که بلور شده )
بعد عکس دومی این ادم ها دارن حرکت می کنن روی یک سطحی. این نه پله ها داره اینها برن اون بالا نه ساختمون هات دری داره. این ها اسکل شدن اونجا چرخ میزنن؟!:lol:

سوم اینکه با فتوشاپ سایز عکس ها رو کم کن. با save as web . 1 مگ بیشتره.
موفق باشی

ی پروژه معماری دانشجویی هستش ، فضای خارجی ی آمفی تئاتر هستش اگه خدا قبول کنه :green:

درش اونوره شما نمیبینی منم نمیبینم فقط خدا میدونه کجاست :green:

خب چه اشکالی داره طرف داره با 300تا سرعت تو خیابون خلوت گاز میده حالشو میبره دیگه :green:

javadgonbadi

Well-Known Member
سلام

من یه چیزه خیلی عجیب می بینم ولی نمی دونم --من خواب می بینم یا واقعیه --نکنه اون آدم سمته راستیه روحی -خون آشامی چیزی یه می خواد از تو دیوار رد شه چون شما می گین در هست ولی دیده نمی شه منم می گم که قسمت سمت راست این تراسه تو دیده و هیچ دری دیده نمیشه ؟؟

شایدم واقعن یه روحه اون آدمو خودت گذاشتی:evil:

این برا چه درسیش بوده؟ ترم چند بوده که این طرحو زده این برای یه آمفی تئاتر مناسب نیست البته به خیلی موارد بستگی داره :مثله اقلیم منطقه -- بلایای طبیعی-- حالا شاید اینا رو هم در نظر گرفته باشه نمی دونم

این حرف هایی رو هم که زدم شوخی بود ناراحت نشی:oops:

آخرین ویرایش:

sallarmelli

Active Member
کاش من می تونستم اون استادی رو که این جور کارها رو تحویل می گیره یه پارچ آب خالی می کردم روی سرش ( البته من هم خودم بیشتر مواقع که چه عرض کنم 100 در صد کارهامو رو به دلیل کمبود وقت این جوری بودن با توی اسکیچ آپ جمعشون کردم)

ولی باید آب ریخیت روی سرشون که این جور کارهایی تحویل می گیرن این ها سوادشون در زمینه تری دی در حد راندو کردن هستش بعضا بعضی هاشون راندو هم بلد نیستن البته من استادای خودمون رو می گم دیگران به خودشون نگیرن

مثلا این رو نیم ساعت برای یکی از دوستان جمع کردم البته این یه شیتشه

shit1.jpg

kami_re62

Member
ببخشید سالار عزیز امکانش هست بگی اشکال کار کجاست؟!

تو مرحله طراحی حجم بد کار شده یا مدل سازی سه بعدیش؟!
من فک نکنم به نسبت بعضی از بچه ها که کاراشونو تو گالری گذاشتن و به نسبت پروژه ی روزه کار زیاد بدی باشه!!

بازم ممنون از نظرت:rose:

javadgonbadi

Well-Known Member
برای چینین کارهایی باید حتما به احجام و فضای مورد نظر تاکید بشه که من چیزی نمی بینم!!!

آمفی تئاتر محل تجمع اگه بیشتر شلوغش می کردی بهتر بود .پروکسی می کردی آدم ها رو بازم می گذاشتی --- تا حداقل من الان اینو می بینم فکر می کنم که یه مرکز تحقیقاتی یه که افراد معمولی زیاد رفتو آمد ندارن یه کم نگاه معمارنه داشته باش این نظر منه --اونی هم که اینو گرفته حتما عمران بوده نه معماری:green:

همیشه برای به نمایش گذاشتن قدرت یک طرح یه عکس از دید پرنده باید نشون بدیم که تو اون دیدم باید خودی نشون بده ولی با این روند فکر نکنم خبری ازش بوده باشه آره؟

شرمنده روک گفتم ناراحت نشی اینا رو می گم تجربه بشه برات خسته نباشی

3D Art

Member
صبح ساعت 8 تا 7 بعد از ظهر
بعضی وقت ها فقط زمان یک رندر با کل زمان شما برابری میکنه ...
جه اصراریه که همه کارشون رو 3d تخویل بدن !
به نظر من از نظر معماری هم اصلا حرفی برای گفتن نداره
کسی که نه سایت سازی درستی داره نه طرح درستی داره نه پرزانته درستی داره خوب موقع تحوبل پروژه هم خودشو بزنه به خواب و خواب بمونه بهتره.

sallarmelli

Active Member
من که اول یه جوال دوز(سوزن گنده) به خودم زدم یه سوزن هم دوباره به خودم زدم

رندرش که خیلی جای کار داره طراحیش هم همین طوره

اون پل برای خوشگلی هست چرا هیچ سمتش دری نداره آدم ها چه طوری رفتن اون بالا ؟ اصلا به نکات اجرایی فکر شده ؟

ناراحت نشی ها !!!

اگه می خواهی پیشرفت کنی زیاد به این کارت دل خوش نباش کارهای خوب زیاد ببین ولی کارهای تاپ نگاه نکن چون نگاه می کنی نا امید می شی مثل خودم چون آدم توی کفشون می مونه که چه طوری این کارهارو زدند .سعی کن پله پله بیایی بالا .همین

kami_re62

Member
اتفاقاً جواد جان همین الان که با طرف صحبت کردم خیلی خیلی از کار راضی بود ،

نمیدونم اون از کار تری دی سر در نمیاره یا اینکه معمار نیست یا اینکه اصلاً کار خوب نمیدونه چیه یا اینکه شما خیلی به کارای اینچنینی با دید دیگه ای نگاه میکنید و کارو با کارای حرفه ای مقایسه میکنید :sad:
فقط اینم بگم هدف من از گذاشتن کار توی گالری اینه که بتونم 4تا اشکال کارمو بفهممو دنبال رفعش باشم نه اینکه با اظهارات مقرضانه بخوان طرفو سرکوب کنن:sad:
من اگه جایی از کسی انتقادی کردم با توجه به دانشی که تو کار داشتم نظرمو گفتم ولی ...

در آخر ممنون از همه دوستان که نظرشونو گفتن:rose:

javadgonbadi

Well-Known Member
فکر کنم این دوست عزیزمون از من ناراحت شده ببخشید که ناراحتتون کردم

من خواستم یه چیزی بهتون یاد داده باشم -- من که شک دارم طرف معماری خونده باشه خیلی سطح خودشو کشونده پایین (منظورم کارشما نیست) منظورم اینه که خودش حتی یه ایده برا محیطش نداده ----برای یک معمار کار دست ارزشش بیشتر از یه کاره خیلی خیلی شاخه

اینا رو گفتم که یه دفعه یه معمار رو با یه عمرانی اشتباه نگیری ---اینم یکی از کارهای دستی خودمه که از روی یه راندوی دیگه زدم می خوام بگم هیچی چیزی جای کاره دستو نمی گیره ---زمان راندو کجا زمان تری دی زدن کجا؟؟؟؟
112.jpg

kami_re62

Member
نه جواد جون شما که رفیق خوب منی از انتقاداتت هم خیلی خوشم میاد اما بعضی از دوستان جای اینکه کار تری دی رو ببینن نظر روی کار تری دی بدن روی مدل بنا و چرا این اینجوره و چرا درختاش کجه و چرا فلان و بهمانه نظر میدن ،
اگه مثلاً ی جاش در باید میداشت و نذاشتم تقصیر منه ولی اینکه این بنا به آمفی تئاتر میخوره یا نمیخوره اون به طراحش ربط داره ،اونش دیگه بمن ربطی نداره من سه بعدیشو نظر خواستم بقیش کار من که نیست که دوستان بگن خوبه یا بده یا ...

فقط اینم میخوام دوستان توجه کنند که کار نصف روزه بسته شده !!!

ممنون از دوستای عزیزم javadgonbadi , madmaster_3d و همه دوستان که نظرشونو گفتن:rose:

3D Art

Member
گالری یعنی جای بهترین کارها حالا بعضی از این بهترین کارها متمابزتر هستند به تاپ گالری و گالری برگزیده ها میرن
نه جای نشون دادن کاری که تو چند ساعت جمع شده
شما اگر میخواهید کارتون درست نفد بشه باید کاری که روی اون وقت میگذارید و همه توانتون رو استفاده میکنید اینجا قرار بدید ...
کارهای اینچنینی که خود شما میتونی 10 تا مشکل ازش بگیری دیگه جای نقد باقی نمیگذاره هر نقدی هم بشه مطمئنن شما در جواب میگید وقتم کم بود
علت نقد نکردن من برای اکثر کارها هم همینه ....
شما بهترین کاری که میتونی انجام بدی رو بگذارید گالری ببینید چند نفر درست نقد میکنن
پیروز باشید.
در ضمن این کار هم در 3 ساعت رندر گرفته شده ...پس وقت رو همیشه بهونه نکنید ...

پیوست ها

• 6eLL..jpg
    6eLL..jpg
    352.1 کیلوبایت · بازدیدها: 12

جدیدترین ارسال ها

بالا