آمار گیر mihanblog

SqwFlol3

Member
سلام من چند روزه یه وبلاگ تو میهن بلاگ ساختم ولی نمیدونم چرا آماری که خود پنل میهن بلاگ نشون میده با آمارگیری خودم گذاشتم(اول وبگذر گذاشتم ولی الان پرشین استت هستش) آمارشون خیلی با هم فرق دارن و میهن بلاگ زیاد تر نشون میده ! نمیدونم علتش چیه؟

MJ Rayaneh

Well-Known Member
وبگذر ورود ربات ها و خزنده هاي وب مثل گوگل و ... رو نميشمره ولي شمارشگر خود ميهن بلاگ چرا.
همين ميتونه يك دليل براي سوال شما باشه.

Mr.Steres

Active Member
گاهی اوقات هم کد امارگیر ها به هر دلیلی لود نمی شه و نمی شماره در حالی که میهن هر ورود رو یکی می شماره

SqwFlol3

Member
وبگذر ورود ربات ها و خزنده هاي وب مثل گوگل و ... رو نميشمره ولي شمارشگر خود ميهن بلاگ چرا.
همين ميتونه يك دليل براي سوال شما باشه.

پس یکی از ضعف هایه میهن بلاگ پیدا شد ! :d

گاهی اوقات هم کد امارگیر ها به هر دلیلی لود نمی شه و نمی شماره در حالی که میهن هر ورود رو یکی می شماره

منم خودم چون اینترنت سرعت بالا دارم همیشه برام لود میشه البته گاهی اوفات شب ها لود نمیشه که نمیدونم چرا؟ اگه برای تعویض سرور باشه خوب این موضوع برای سایتی به این مهمی سالی یک بار یا فوقش 3ماهی یک باره ولی نباید اینطوری باشه که رو بازدید من انقدر تاثیر بذاره !!!:-?

MJ Rayaneh

Well-Known Member
اين دليل ميتونه غيرفعال بودن اجراي جاوااسكريپت در مرورگر كاربر باشه ...

SqwFlol3

Member
اين دليل ميتونه غيرفعال بودن اجراي جاوااسكريپت در مرورگر كاربر باشه ...

مرسی ، ببینم این آمارگیره پرشین استت هم اگه جاوا اسکریپت فعال نباشه نشون داده نمیشه؟ :sad:

پ.ن: چقدر این فروم سنگینه؟ 2 دقیقه طول کشید تا صفحه لود شه ! به مدیراش بگین یه فکری کنن ....:shock:

MJ Rayaneh

Well-Known Member
همونطور كه دوستمون گفتن، پرشين استت و وبگذر هردو جاوا هستند و فرقي ندارند.
براي مشاهده فروم با سرعت بيشتر از فايرفاكس استفاده كنيد.

SqwFlol3

Member
اتفاقا سبکه ؟ پرشین استت هم جاواست

حتمن نیس که دارم میگم دیگه،لوگویه سایت 230 کیلوبایته 230 از نظر من لود نیست دانلوده! بابیت پرشین استت هم ممنون.

همونطور كه دوستمون گفتن، پرشين استت و وبگذر هردو جاوا هستند و فرقي ندارند.
براي مشاهده فروم با سرعت بيشتر از فايرفاكس استفاده كنيد.
مرسی،پس احتماله اینکه لود نشه هم وجود داره! بازم مرسی ! در مورد مرورگر هم زمانی که میام تو این انجمن با FF میام ولی انجمن خودمون (دبلیو زی و پی تی ) با اپرا میرم !:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا