آمار بازديدكنندگان

amir_h_a

Member
سلام

دوستان من يه وب سايت بر ميناي اكشن اسكريپت 2 درست كردم و ميخوام توش آمار بازديدكنندگان و تعداد نفرات آنلاين رو داشته باشم چطور ميشه اين آيتم رو اضافه كرد ؟ در ضمن اين وب سايت در محيط اينترانت بالا مياد پس طبيعتا نميتونم از وب سايت هاي آمارگيري استفاده كنم يا بايد يه راهي باشه تو خود فلش از اكشن اسكريپ بهره برد يا از كدهاي جاوا در بيرون از فلش يا راه ديگري كه شما سراغ داشته باشيد، لطفا راهنمايي كنيد چطور ميشه از همچين امكاناتي در يك وب سايت فلش بهره برد ؟

Security9776

Active Member
سلام، دوست عزیز،
برای این کار شما باید به مبحث برنامه نویسی فلش و برنامه نویسی server side مثل برنامه php آشنایی داشته باشی. برای این کار شما اطلاعاتی رو به یک صفحه سمت سرور پست می کنی و سپس مقادیر رو مجددا در داخل فلش لود می کنی.
یه نمونه چند سال پیش گذاشته بودم تو انجمن که تقریبا کامل بود. اگه جستجو کردی و پیداش نکردی بگو تا یه نمونه برات آماده کنم.

موفق باشید و سربلند،
محسن مقصودی

amir_h_a

Member
آقا محسن ممنون ميشم يه نمونه ازش رو واسم بذاري چون من هر چي گشتم چيزي پيدا نكردم البته اگه با يه مثال يا يه چيزي باشه كه واسه من خيلي بهتره. راستي اين كه ميگيد واسه كل آمار بازديدكنندگان هست، واسه آمار بازديدكنندگان امروز هم ميشه اگه نمونه اي داريد ، لطف كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا