آمادگي ايران پرتالز براي تهيه قالبهاي گرافيكي نوك فارسي و انگليسي

kimiapt

Member
با سلام و عرض تشكر از مجيد آقاي گل
دوستان، با توجه به تجربه ايران پرتالز در زمينه تغيير كدهاي نوك و همچنين تهيه قالبهاي گرافيكي براي نوك ، آمادگي خود را براي تهيه زيباترين تمهاي مخصوص نوك از فايلهاي psd اعلام ميدارم . از دوستان عزيز كه در زمينه گرافيك مخصوص فتوشاپ و فلش تخصص دارند خواهشمند است نظرات خود را در اين خصوص ارائه نمايند . از دوستان فعال در زمينه كدنويسي مخصوصا آشنا به نوك جهت همكاري در اين زيمنه دعوت به عمل مي آيد.

izone

Active Member
درود بر شما.

ممنون از اين كار خوب شما ولي اگر تاپيكي مانند اين هم در بخش فتوشاپ بنويسيد گمان دارم بيشتر پاسخ بگيريد. من چند نمونه از كارهاي دوستان كه مانند قالب ناك بود را در آنجا ديده ام. دوستان خوش سليقه و استاد هم در آن انجمن بسيارند. ميتوان يك پروژه راه انداخت.

شاد و پيروز باشيد.

pooyait

Member
سلام

آقا منصور مرسي
اي ول
دمت گرم
ممنون از لطفت
والا كاربراي ما كه خسته شدن از اين تمهاي معمولي
بازم ممنون

kimiapt

Member
سلام دوستان
اولين تمپليت ساخت ايران پرتالز كه به صورت صد درصد توسط ايران پرتالز و از يك تمپليت معمولي html تهيه شده است را در آدرس زير ببينيد . توجه كنيد اولا مي توانيم بلوكهاي سايت را به هر شكل دلخواه و بدون هيچ محدوديتي طراحي كنيم . در ثاني امكان تغيير شكل ظاهري سايتهاي نوك به صورت كامل وجود دارد . لطفا اين سايت را حتما ببينيد و نظر بديد :
http://www.iranportals.net
مثلا مي توانيم . دورديف بلوكها را كنار هم قرار بدهيم . مي تونيم يك رديف بلوكها را پائين صفحه بياريم و خيلي توانائيهاي ديگه !
حتما سايت بالا را ببينيد !!

iman_flash

Active Member
ولي من فكر ميكردم اين قالب پيش فرض Magic Nukeهست... پس ايران پرتالز درست كرده !! مطمئني؟

kimiapt

Member
iman_flash گفت:
ولي من فكر ميكردم اين قالب پيش فرض Magic Nukeهست... پس ايران پرتالز درست كرده !! مطمئني؟
اقا ممنون از ارسال شما
ولي يه چيز !؟ ميدونيد magic nuke خودش هم محصول ايران پرتالز هستش ؟!
اين تم هم با ويژگيهاي خاص magic nuke ساخته شده . اين تمپليت به طور صددرصد توسط ايران پرتالز كد نويسي شده البته فايل psd مربوط به يك تمپليت html از سايت boxedart.com بوده است . آقا يه كمي خودمون را باور كنيم !
قربان شما
منصور
:D

moein273

Member
البته اين تمپليت اچ تي ام ال هست و من قبلان ديدم احتمالا شما تبديلش كرديد به تمپليت nuke درسته؟

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام..

من در انجمن فوتوشاپ هم خدمتتون عرضيدم كه من اگر كمكي از دستم بر بياد حاضرم انجام بدم..

راستي اصلا من را يادتون مياد ؟ يك روزي به مدير گرافيك نياز داشتيد.. هموني كه نميتونست ثبت نام كنه :) ;) ؟ من همونم...

اگر محدوديتي نيست... شما فقط آمار بده PSD تحويل بگير... فقط يك مسئله اي هست كه در انجمن فوتوشاپ عنوان كردم..

اگر مشكلي نيست.. بسم الله ! من هستم.. !

سايان

جدیدترین ارسال ها

بالا