آقا یه فکری بکنید

آقا چرا هیچ کس یه جواب درست نمیده ما هممون طراح هستیم حالا یکی حرفه ای یکی مبتدی .ما این همه رو کار هامون کار میکنیم و زحمت میکشیم اونوقت یکی میاد و همه زحمات ما رو مفت میدزده
بیاین با همفکری همدیگه یه راهی برای قفل گذاری مطمئن و قوی رو پروژه هامون فکرهامون رو بریزیم روی هم
آقا سامان و سیلور عزیز لطف کنن و رو این مسئله یک کم کار کنن یه خواهش دیگه هم که دارم لطف کنین مراحل هر کار رو کامل توضیح بدین تا یکی دیگه یه قسمت کوچک از همون مشکل رو دوباره نپرسه
ممنون من کوچیک همه شما هم هستم

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
حرف شما درست ، ولي ما هم طراحيم و مالتي مديا كار نه برنامه نويس حرفه‌اي و قفل گذار ، بايد از كسايي كه در اين زمينه مهارت دارن كمك بگيريم!

تا بعد...!

silvercover

کاربر متخصص
والا مسئله امنیت پروژه ها بحثی بسیار مفصل هست. اما خلاصه بخوام از تجربیاتم بگم خودم هن.ز راهی برای محافظت از برنامه های ساخته شده پیدا نکردم. البته در زمینه نرم افزاری.

با این سوال شروع میکنم. شما تا به حال چه اقاداماتی انجام دادین و نتیجه چی بوده؟

hamedfardin

Member
دوست عزيز همه دنبال اين موضوع هستن..اصل يه قانون پشتيبان هست كه دولت ما نداره....ولي اگه فكري به ذهن كسي رسيد همين جا مطرح كنه

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام

اين درست كه كشور ما كپي رايت نداره ، ولي شما حساب كن وقتي ما ‍سي دي هاي ديگران مثل همين ملتي مديا بيلدر با كركشو كش ميريم و نميخريم ديگه نبايد توقع داشته باشيم ديگران مخالف اين نسبت به ما عمل كنن.!

تا بعد...!

جدیدترین ارسال ها

بالا