آقا چطور ميشه كيفيت يه عكس رو بالا برد؟

مثلا از 600 در 800 بكنيمش 1024 در 768 البته با افزايش كيفيت. يا بدون افزايش سايز ولي كيفيتش رو زياد كنيم؟ :-?

alireza-metal

Active Member
خوب با برنامه فتوشاپ --- قسمت Image size ---میتونی سایزشو تغییر بدی ---- و میتونی رزولوشن رو هم بالاتر ببری --- البته بازم بستگی به عکس اصلی داره

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام

فکر کنم قستم اول سوالت رو بشه با برنامه های پلیسی ( اگه توجه کرده باشید توی فیلما زیاد ازش استفاده میشه ) میتونی استفاده کنی، میتونی به یکی از آرشیوای سایت http://www.danlod.com مراجعه کنی ، یادمه یه برنامه اینطوری گذاشته بودن.

واسه قسمت دوم سوالت هم باید بگه که از ابزار های خود فوتوشاپ ( همونی که تصویر رو واضح میکنه ، یادم نیست الان ) میتونی استفاده کنی!

FashisT

Active Member
منظورت sharp هست؟
فعلا
13.gif

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام

رفتم گشتم واست پیدا کردم
59.gif

لینک دانلود

Name: Registered
Mail: [email protected]
Code: LMSCCD157FFFFD0F2B06

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
منظورت sharp هست؟

والا الان فوتوشاپ دم دستم نیست ، فک کنم همین باشه که میگی
14.gif

فعلا
181.gif

آخرین ویرایش:
بزاريد اصلا بگم ديگه:

اين عكس رو ميخوام درست كنم ولي نتونستم شما ميگيد چطوري هم بزرگش كنم هم بهترش كنم؟

kayvan.jpg

پيشاپيش از تون ممنونم :neutral: :oops:

ققنوس

Member
ایول سامان چیز باحالی بود.,ولی اون سریالش کار نکرد یعنی عمرا اگه کار کنه چون نیاز به یه Key gen داره.
می تونی این مسیر رو هم واسه افزایش کیفیت بری
CTRL+j Filter>noise>median>radios 10-0 بعدش Blending لایه بعدی رو به Overlay تغییر بده.البته حالتهای دیگه رو هم امتحان کن.
راستی سامان مطمینی اون واسه افزایش کیفیت هستش؟به نظرم این فقط اندازه فایل رو بزرگ میکنه نه کیفیتشو!

جدیدترین ارسال ها

بالا