آقا يه سر بزن ببين ميتوني

سلام بچه ها جان هركي دوست داريد نصب كامل پي اچ پي ناك رو آموزش بده 1در اين دنيا و 100 در آخرت روزيش شه و تريغه ساختن ديتا بيس براي اين برنامه :oops:

سلام
آقا من برا سرور لينوكس توضيح ميدم

خب :
1 : كپي فايل ها :
فايل هايي كه تو شاخه ي Html هست رو تو اونجايي كه ميخواي نصب كني ( مثلا root ) البته برا رووت تو لينوكس تو شاخه public_html كپي كن

2 : ساخت ديتابيس :
وارد كنترل پنل خودتون بشيد و از مجموعه Databases زير مجموعه Manage Mysql را انتخاب كنيد در اين صفحه يه يوزر / پسورد و بعد هم يه ديتابيس ايجاد كنيد و اين ديتابيس را با اين يوزري كه ساختيد ست كنيد

3 : به روز رساني ديتابيس :
وارد كنترل پنل خودتون بشيد و از مجموعه Databases زير مجموعه phpMyAdmin را انتخاب كنيد سپس از فريم كنار صفحه ديتابيسي را كه ساخته ايد انتخاب كنيد سپس در صفحه جديد گزينه Sql را از گزينه هاي بالا انتخاب كنيد سپس در صفحه جديد روي گزينه ... Browse كليك كنيد و در صفحه باز شده به آدرس nuke ي كه دانلود كرديد برويد و در شاخه Sql ( اغلب ) يك فايل در اين شاخه است اين فايل را كه با پسوند sql. است انتخاب كرده و روي Open كليك كنيد سپس خود به خود به صفحه قبلي برده ميشويد و آدرس فايلي كه شما انتخاب كرديد در فيلد قبل از Browse نوشته شده روي Go كليك كنيد تا سيستم به طور اتوماتيك محتويات فايل را به ديتابيس منتقل كند ( ايك كار ممكنه بين 30-300 ثانيه طول بكشه كه به حجم فايل / سرعت اينترنت / سرعت سرور و ... بستگي دارد )

4 : تنظيم Config.php

الف ) خود فايل :
براي اين كار شما بايد فايل config را تنظيم كنيد براي ارتباط با ديتابيس كه فايل را يا بايد دانلود كنيد يا آن لاين edit كنيد اين فايل در شاخه روت nuke موجود مي باشد

ب ) تنظيم :
اگه فايل رو روي كامپيو تر خودتون اديت ميكنيد پيشنهاد ميكنم ار يك editor خوب مثل HtmlKit استفاده كنيد اگه هم نداريد از editor برنامه frontpage استفاده كنيد يعني فايل رو با notepad باز كنيد بعد همش رو انتقال بديد به اونجا و بعد هم كه كارتون تموم شد دوباره ببريد سر جاش و Save كنيد

خب فايل رو باز كرديد :
تو خطهاي 49-58 اين چيز ها رو داريد :
کد:
$dbhost = "localhost";
$dbuname = "يوزري كه ساختيد ( تذكر )*   "; //Database User Name
$dbpass = "پسوردي كه ساختيد";  //Database Password
$dbname = "اسم ديتابيسي كه ساختيد";   //Database Name
$prefix = "nuke";
$user_prefix = "nuke";
$dbtype = "MySQL";
$sitekey = "mkfth*lkw453s98*65khd*ad34evc**lkmnhdr897iranscripts";
$gfx_chk = 7;
$subscription_url = "";

* تذكر : بجاش بعضي هم ميگن ميشه username كنترل پنا رو هم گذاشت من تست نكردم

اينا يي رو كه فارسي نوشتم تنظيم ميكنيد در ضمن اگه خواستيد اون خطهاي ديگه رو هم توضيح ميدم

اگه اشكالي بود بگيد اگه بلد باشم در خدمتم

--------------------------------------------------------------------------------------
ديگه آماده استفادس 8O
فقط بايد در اولين فرصت يه user ه admin بسازيد و حالش رو بيريد
-------------------------
آخيش خسته شدم
رو localhost هم زياد فرق نداره حالا اگه خواستيد يا بروبچ يا من توضيح ميديم

فعلا
ياحق
قربان همگي

ابوالفضل

راستي ميخواستيم بنويسيم با اجازه آقا كامي يادمون رفت :oops:
به هر حال با اجازه

kami_mz

Well-Known Member
خواهش مي کنم. اجازه شمام دست ماست( ببخشيد اجازه مام دست شماست.!!!!!!!!!!!!!!!!)

جناب اون كد امنيتي باز نمي شه چي كار بايد كنيم و اصلن چطور ميشه ورش داشت هر 2تا شو خواهشن توضيح بديد

saeedonline گفت:
جناب اون كد امنيتي باز نمي شه چي كار بايد كنيم و اصلن چطور ميشه ورش داشت هر 2تا شو خواهشن توضيح بديد

اوليش :
الف )
احتمالا فايل sec-code.php شما موجود نيست البته احتمالا شما با راست كليك روي عكس و باز كردن اون لينك مستقيم عكس ببينيد چي ميشه و چي ميگه بعد من بگم

ب ) توي خط 119 فايل config.php يه سري كاراكتر مخفيه كه بايد پاك كني با برنامه هايي مثل winhex اگه خواستي فايل شو بفرست برا من من برات OK كنم

ولي گفتم اول بايد ايرا پيدا بشه

دوميش :

1 ) فايل config.php رو edit ميكني
2 ) تو خط 57 ( البته امكان داره بعضي فايل ها فرق داشته باشه ) نوشته ‌:

کد:
$gfx_chk = 7;

به اين كد تغيير ميدي :

کد:
$gfx_chk = 0;

به عبارتي عدد 7 رو به 0 تغيير ميدي

مشكلت حل ميشه
اگه مشكلي بود ما در خدمتيم