majid_enter
Member
سلام دوستان من ميخوام پي.اچ.پي كار كنم خيلي علاقه پيدا كردم ولي هيچ آشنايي با اين برنامه ندارم و نميدونم از كجا شروع كنم لطفا راهنماي بفرماييد با تشكر ......... باي
oxygenws گفت:من توصیه می کنم تا نمایشگاه کتاب صبر کنی و یک کتاب خوب و تمیز که توش هم php گفته شده باشه و هم mysql بخری و بخونی..... وقتی تمام این کارا رو کردی.... بگو تا بگم بعدش چیکار کنی....
موفق باشید، امید
Ealireza گفت:دوست عزيز
به نظر من براي اين كار از همون اول اول شرو كن يعني
Qbasic بعد برو رو Fox بعد ++c و #c و... كار كن
بعد هم كه راه افتادي برو سراغ HTML
بعد از اينكه HTML رو كامل ياد گرفتي ميتونه از نمونه سورس ها كمك بگيري و Mysql رو هم به صورت كامل ياد بگيري
فقط اينو بدون خواستي Php كار كني بايد
لينوكس داشته باشي يا بري 30 مگ برنامه مريوط به Linux رو با Mysql دانلود كني كه فكر كنم برات كه ميخواهي از صفر شرو كني سخت باشه
من بهت توصيه ميكنم كه از ASP استفاده كن كه راحت توي Local Host ويندوز XP اجرا ميشه و راحت و خيلي تميز ميشه توش برنامه بنويسي
بعدا كه حرفه اي شدي برو تو كار PHP
این روش به نظر من کاملا اشتباهه، آخه c# و fox و Qbasic رو چه به PHP.Ealireza گفت:دوست عزيز
به نظر من براي اين كار از همون اول اول شرو كن يعني
Qbasic بعد برو رو Fox بعد ++c و #c و... كار كن
بعد هم كه راه افتادي برو سراغ HTML
بعد از اينكه HTML رو كامل ياد گرفتي ميتونه از نمونه سورس ها كمك بگيري و Mysql رو هم به صورت كامل ياد بگيري
PHP چه ربطی به لینوکس داره آخه. یکی از افتخارات PHP اینه که رو خیلی از سیستم عامل ها اجرا می شه. در ضمن، فکر کنم شما تا حالا یک بار هم محیط لینوکس رو ندیدی. اگر هم این دوستمون بخواد بره رو لینوکس، هم آپاچی داره، هم PHP و هم MySQL و ...Ealireza گفت:فقط اينو بدون خواستي Php كار كني بايد
لينوكس داشته باشي يا بري 30 مگ برنامه مريوط به Linux رو با Mysql دانلود كني كه فكر كنم برات كه ميخواهي از صفر شرو كني سخت باشه
به هیچ وجه همچین کاری نکن، اصلا سعی نکن ذهنت رو مایکروسافتی کنی.Ealireza گفت:من بهت توصيه ميكنم كه از ASP استفاده كن كه راحت توي Local Host ويندوز XP اجرا ميشه و راحت و خيلي تميز ميشه توش برنامه بنويسي
بعدا كه حرفه اي شدي برو تو كار PHP
Ealireza گفت:دوست عزيز ميدوني چند مگ ميشه
در ضمن My Sql رو از قلم انداختي ها
oxygenws گفت:من با نظر nextworld موافقم، ولی فکر کنم manual سایت php برای شروع کمی سخت و -ناقص- باشه. منظورم از ناقص این نیست که اطلاعات کمی داره، منظورم اینه که بخش آموزشی خیلی کم داره و بیشتر حالت refrence داره. شاید برای -یادگیری- PHP سخت باشه ولی بعد از خوندن یک کتاب، به نظر من هم بهترین وسیله یادگیری شما خواهد بود (به شرطی که کمی باهوش باشید!!!!)
موفق باشید، امید