برف در لویزان:d
M mostafa_cs Well-Known Member Jan 3, 2009 #3 عکسای قشنگیه. منتهی من از اون ردپاها بیشتر خوشم اومد. موفق باشید.
Mandana Active Member Jan 3, 2009 #4 واو خوشبحالتون عجب برفی ^.^ می هم رد پا رو بیشتر دوست می دارم.خوشمل شدن همه البته موفق باشی دوست هاین
واو خوشبحالتون عجب برفی ^.^ می هم رد پا رو بیشتر دوست می دارم.خوشمل شدن همه البته موفق باشی دوست هاین
hosienmax100 3D Artist Jan 3, 2009 #5 از برف بدم میاد اما عکس های جالبی شدن !! چه سنت نیک و پسندید ایی یه که هر کس دوربین داره هرزگاهی برامون عکس بگیره بزاره رو سایت کف کنیم !! من خیلی دوس دارم !! همیشه save میکنم برا رفرنس ازشون استفاده میکنم !! موفق باشی
از برف بدم میاد اما عکس های جالبی شدن !! چه سنت نیک و پسندید ایی یه که هر کس دوربین داره هرزگاهی برامون عکس بگیره بزاره رو سایت کف کنیم !! من خیلی دوس دارم !! همیشه save میکنم برا رفرنس ازشون استفاده میکنم !! موفق باشی
elham_elham Member Jan 5, 2009 #6 اینم به خاطر شما که از جای پا خوشت میاد :d آخرین ویرایش: Nov 2, 2009
shayanboy Active Member Jan 6, 2009 #8 الهامی . من برف رو خیلی دوست دارم . از اون هایی هم که برف رو دوست ندارن خوشم نمیادا با حال بود عکس ها شایان
الهامی . من برف رو خیلی دوست دارم . از اون هایی هم که برف رو دوست ندارن خوشم نمیادا با حال بود عکس ها شایان
hosienmax100 3D Artist Jan 6, 2009 #9 از اون هایی هم که برف رو دوست ندارن خوشم نمیادا کلیک کنید تا باز شود... چه جالب !! من از برف متنفرم اما از کسایی که برف دوست دارن نه !!
از اون هایی هم که برف رو دوست ندارن خوشم نمیادا کلیک کنید تا باز شود... چه جالب !! من از برف متنفرم اما از کسایی که برف دوست دارن نه !!
elham_elham Member Jan 6, 2009 #10 بابا شایان بیخیال هم بارون خوبه هم برف هم آفتاب هر کدومش نباشه اون یکی تکراری میشه
shirani مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f Jan 25, 2009 #11 این ها جا پای چیه اینقد بزرگه ( شماره پا چلو لنج دیگه ) :d
bagher.a New Member Jan 25, 2009 #12 من توصيه مي كنم فقط بادوربينهاى 8 مگا پیکسل به بالا بایچ عکس گرفت الباقی بیخوده ولی جالبن. استعدات با این دوربین خراب نکن
من توصيه مي كنم فقط بادوربينهاى 8 مگا پیکسل به بالا بایچ عکس گرفت الباقی بیخوده ولی جالبن. استعدات با این دوربین خراب نکن