آقا سيلور نجاتم بده

aff - SEvEN

Banned
سلام اقا سيلور.
راستش من ديگه با اين اسم مشکلي ندارم و راحت شدم از بابتش چون به اون کسي که بايد مي گفتم جرياني رو که درست کردم ديروز گفتم و اونم فقط خنديد... البته از شما هم معذرت مي خام به خاطر اشتباهاتم.
و اما سوال خيلي خيلي سخت و عجيب غريبم:

آقا سيلور من اومدم تو يه فروم ساده MMB يه تکست قرار دادم و اسمشم مثلا گذاشتم Name Text حالا خيلي خصوصيات قشنگ مي تونم بهش بدم مثلا همون متحرک کردنش که اونم شما باسم حل کردين قبلا و ممنونم ازتون.
حالا فکرمو يه چيز خيلي قشنگ تر مشغول کرده و اونم اينه :
من مي خام متن هي رنگ عوض کنه.
يعني بصورت اتوماتيک هي رنگش عوض بشه.
به نظرم رسيد Script ها مي تونن اين کارو بکنن و البته حتي وقتي اين متن متحرکه بازم هي رنگش تغيير کنه...
مي گيري که چي ميگم ؟ ... مثلا هي سبز بشه بعد آبي بعد زرد بعد قرمز و همينطوري تا بي نهايت هي اين چرخه تکرار بشه.
البته حتمانم نبايد رنگاش بينهايت باشه فقط آروم اين کارو انجام بده و مثلا ده تا رنگو هي پشت هم تکرار کنه.
اگه ميشه لطفا بگو چجورياس چون خيلي گيرم و دارم با MMB يه HELP مي سازم که مي خام سر فصلش که همشونم متن هستن اين خصوصيتو داشته باشن.
راستي خواهشا باسه MMB4.9.6 درستش کنين اگه امکان پذيره و بصورت SAMPLE باشه ... اگرم نمي تونين فقط دستورات اسکرپتو اينجا مثل متن خودم بذارين ازشون سر در ميارم
خيلي حرف زدم ببخشيد.

silvercover

کاربر متخصص
سلام:

بايد عرض كنم كه تنها در نسخه 4.9.7 برنامه MMB قابليت تعويض رنگ اشيا وجود داره و چنانچه بخاين از نسخه هاي پايين تر استفاده كنين يا بايد از شي HTML و JavaScript استفاده كنين و يا از Plug-in هايي كه براي اشيا متني هست سود ببرين كه چندان منطقي نيست. نمونه زير يك مثال براي تعويض رنگ توي نسخه 4.9.7 هست:

پیوست ها

• Media1.rar
    843 بایت · بازدیدها: 27

جدیدترین ارسال ها

بالا