آقا اين پرشين گيگ چرا اينطوريه؟

hamid ir

Well-Known Member
سلام به همه بعد از چند روز كه پرشين گيگ بالا اومده منم عكهامو آپلود كردم ولي حالا اجازه نميده به اون قسمت خودم برم آخه ميخوام آدرس عكسهارو بردارم ولي نميشه يه كمكي بكنيد؟

Merott

Active Member
سلام...
متأسفانه فعلاً كه نميشه از Persiangig استفاده كرد
فقط خدا كنه زودتر درست بشه كه من هم بدجوري بهش نياز دارم
در ضمن... لطف كنيد در انتخاب انجمن دقت لازم رو بفرماييد.
موفق باشيد...

Parham

Well-Known Member
صفحه ورودی سایت رو یه نگاهی‌ میکردی بد نبود ، چندین بار هم این موضوع تو انجمن ها به عناوین مختلف سوال شده :

Dear PersianGig Users,

Fundamental upgrades are being made on the PersianGig's service in order to answer the rapidly growing number of its users.

PersianGig is substantially founded only for Persian users, We eagerly look forward to any feedback you might provide about the changes that are being made. Help us provide you with better services, Support [At] PersianGig.com

"PersianGig Web Space Service" is not available for a while, we are sorry about that and we appreciate your patience.
Be sure that "We care about you, your data, and your trust to PG"!

#PersianGig Support Team​
.

alireza-metal

Active Member
خیلی آشغال شده این persian gig ---- سرورش دیگه منفجر شده از دست این ایرانیها !!!

Parham

Well-Known Member
alireza-metal گفت:
خیلی آشغال شده این persian gig ---- سرورش دیگه منفجر شده از دست این ایرانیها !!!

آشغال ؟ همین ماها بودیم که این بالا رو سرش اوردیم ! اگر هرکدوم یک شناسه داشتیم الان اینجوری نمی شد حالا هم اتفاق خاصی‌ نشده ، به زودی امیدوارم با قدرت بیشتر شروع به کار کنن

hamid ir

Well-Known Member
par_ham گفت:
آشغال ؟ همین ماها بودیم که این بالا رو سرش اوردیم ! اگر هرکدوم یک شناسه داشتیم الان اینجوری نمی شد حالا هم اتفاق خاصی‌ نشده ، به زودی امیدوارم با قدرت بیشتر شروع به کار کنن
مگه ما چی کار کردیم که این بلا سرش اومده؟

Parham

Well-Known Member
همین که هر کدوم از ماها چند تا Id میسازیم و فایل میریزیم اگر همون 1 Id داشته باشیم شاید مشکل کمتر از الان میشد به هر حال امیدوارم که مشکل حل بشه به زودی و این سرویس هم قویتر از گذشته به کار خودش ادامه بده !

ToFaN

Well-Known Member
par_ham گفت:
همین که هر کدوم از ماها چند تا Id میسازیم و فایل میریزیم اگر همون 1 Id داشته باشیم شاید مشکل کمتر از الان میشد به هر حال امیدوارم که مشکل حل بشه به زودی و این سرویس هم قویتر از گذشته به کار خودش ادامه بده !
كاشكي مشكل همين يه id بود
ميان وبلاگ ميزنن
هرچي ات اشغال هاي سكسي و اين حرفا توش جمع ميكنند
يا نميدونم يه بچه 13 ساله ميره بالاي ممبر سايت از سياست ميگه
هيچ كنترلي هم نيست
پرشيان بلاگ اگه نبستن به خاطره اينكه يه كنترلي لااقل داره

corel

Active Member
آقا مشکل مام هست والا.
البته خیلی جاها هاست دارم، ولی پرشین گیگ (اگه کار کنه!) یه چیز دیگه است.

خلاصه تحصنی، اعتصابی بود، پایه ایم

خوب می تونند یک برنامه ی بنویسند که هر نفر بیشتر از یکبار نتونه ثبت نام کنه. دعوت نامه از خود به خود هم نتونه بدهد. وقتی به یک ایمیل میشه هرچقدر دوست داری دعوت نامه بفرستی؟

جدیدترین ارسال ها

بالا