بی بی کد آشپزخانه

chii_miigii

New Member
سلام به همه. من تقریبا 2 سال هست که عضو مجید آنلاین هستم و اینقدر کار همه خوب بود که خجالت می کشیدم کارمو داخل سایت بزارم ولی می خواستم از شما عزیزان برای بهتر شدن کارهام کمک بگیرم.
من این کارو با 3D Max 2014 _ V-Ray 3 کار کردم و هیچ فوتوشاپی نداره می خواستم بپرسم من تنظیمات رندرو چجوری بزارم که کارم جلوه ی خوبی داشته باشه و نویز نداشته باشه؟ همه ی متریال ها کیفیت بالایی دارن ولی با این حال کارم نویز داره نمی دونم چی کار کنم خواهش می کنم کمکم کنید. با تشکر اکبر فرخ
K 01.jpgK 02.jpg

mohammad@er

Well-Known Member
سلام دوست عزیز .

خدا قوت این ساعت شب کارتون رو شیر کردید .

یکی از مشکلات اصلی کارتون لایتینگ نا مناسبه که کارو خیلی بی روح کرده .

دومین مشکل کانفیگ نکردن صحیح وی ری هست . حتی به نظر نمی رسه از گلوبال ایلومیشن استفاده کرده باشید .

پیشنهاد می کنم رو color maping و iradiance map بیشتر وقت بزارید و در نهایت یه پست پرو داکشن خوب .

در ضمن نویز شدید هم بخاطر پایین بودن سابدیویژن هست .

subdvis متریال و نور های داخل صحنه رو 2 تا 3 برابر افزایش بدید که البته باعث کاهش چشمگیر سرعت رندر میشه .

کیفیت رندر رو در iradiance map رو حالت مدیوم قرار بدید و hsp.subdvis و گزینه پایینیش رو هر دو برابر 100 کنید .

شب خوش .

chii_miigii

New Member
سلام.
ممنون بابت راهنمایی . شرمنده می دونم در حد کار بقیه نیست ولی می خوام پیشرفت کنم مجبور شدم کارمو بزارم.
من چون هیچ کلاسی نرفتم خودجوش یاد گرفتم خیلی وارد نیستم اگه امکانش هست راهنمایی هاتونو یکم بیشتر توضیح بدین تا بتونم اون قسمتارو تو تنظیمات پیدا کنم.
الان من یه عکس ایجا قرار می دم ببینید منظورتون همینه؟
http://s6.uplod.ir/i/00520/kk166g3imn34.jpg

darklight

کاربر فعال
شما اگه انگلیسیت خوبه این آموزش رو ببین
Viscorbel Interior Lighting
در بخش آخر (اگه اشتباه نکنم) کلا در مورد تنظیمات رندر توضیح میده.
برای از بین بردن نویز باید از این مقاله هم کمک بگیری
vray optimization
برای درست کردن متریال هم دوتا آموزش هست که یکی به صورت کامل توضیحات میده و یکی به صورت نکته های حرفه ای
Viscorbel CREATING V-RAY MATERIALS 1-2-3 هست که کامل توضیح میده
و
grant warwick که خیلی حرفه ای به موضوع می پردازه و فقط نکات اصلی رو می گه

کلا توصیه من به شما اینه که وقتی می خوای خودت کار کنی و یاد بگیری آموزش زیاد ببین و زیاد اون آموزش ها رو ببین و خیلی از روشون تمرین کن......

Ali3dking

New Member
سلام. یکی از مواردی که از نظر من در کار شما هست و جزو مشکلات مدلسازی هست که جلوه نور پردازی هم خراب میکند وجود حاشیه های خیلی تیز در کارهاتونه مثل پایه های میز و گوشه های دیوار این در حالیه که در دنیای واقعی هیچ حاشیه ای اینگونه صد در صد تیز نیست. حتما بهشون مقداری رزولوشن بده. دوم اینکه مواد استفاده شده بیش از حد تمیز و یکدست هستند که باز هم به کار جلوه غیر واقعی میده و بنظر می رسه در کارهایت یا از متريال های آماده استفاده کردی و یا بیشتر تمرکزت روی کانال diffuse بوده و از بقیه پارامترهای مهم غافل شدی. این ها ایراداتی بودند که بجز نورپردازی که دوستان گفتند به ذهن من می رسید . موفق باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا