بی بی کد آشپزخانه

marjan3d

New Member
خودم که خیلی دوستش دارم . لطفا اطلاعات فنی بدید تا پیشرفتی حاصل شود . ممنان :green:
سایز عکس رو بزرگتر کردم که جزئیات مشخص باشه .

پیوست ها

• 3ph2.jpg
    3ph2.jpg
    481.7 کیلوبایت · بازدیدها: 64
  • 4.jpg
    4.jpg
    317.9 کیلوبایت · بازدیدها: 59
آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
سلام، به ظاهر کار زیبایی میاد اما متاسفانه بخاطر کوچک بودن اندازه نمیشه نظر تخصصی داد.
اینکه به ترکیب و هماهنگی رنگ توجه دارید بسیار عالیه، اما باید به این نکته هم توجه کرد که هماهنگی بیش از حد رنگ ها هم باعث یکنواختی تصویر و خستگی ذهن میشه، باید از یک رنگ خنثی حداقل در رنگ بندی استفاده کنید یا نور پردازی رو طوری تغییر بدید که تفاوت رنگ غالب و سایر رنگ ها مشخص بشه چون در رندر شما صحنه به کل زرد دیده میشه.

شاید ویرایشی که روش انجام دادم منظورم رو بهتر برسونه هرچند بازم ایده آل نیست

3ph2web (2).jpg

موفق باشید..

آخرین ویرایش:

marjan3d

New Member
سلام، به ظاهر کار زیبایی میاد اما متاسفانه بخاطر کوچک بودن اندازه نمیشه نظر تخصصی داد.
اینکه به ترکیب و هماهنگی رنگ توجه دارید بسیار عالیه، اما باید به این نکته هم توجه کرد که هماهنگی بیش از حد رنگ ها هم باعث یکنواختی تصویر و خستگی ذهن میشه، باید از یک رنگ خنثی حداقل در رنگ بندی استفاده کنید یا نور پردازی رو طوری تغییر بدید که تفاوت رنگ غالب و سایر رنگ ها مشخص بشه چون در رندر شما صحنه به کل زرد دیده میشه.

شاید ویرایشی که روش انجام دادم منظورم رو بهتر برسونه هرچند بازم ایده آل نیست

مشاهده پیوست 101461

موفق باشید..

ممنون از نظر سازنده شما دوست عزیز. اما من عمدا خواستم که محیط آشپزخانه ام گرم باشه . به هر حال نظر شما در طرح های بعدی بهم کمک میکنه .چون نظر عموم رو دید کار ارجهیت داره به نظر شخصی خودم . ممنون

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
اما من عمدا خواستم که محیط آشپزخانه ام گرم باشه
سلام.گرما به این معنی اشتباه هست.بحث لوکس نوری و ترمپراری رنگ باید بحث وایت بالانس توی عکاسی رو بشناسید. بالاخره ما توی رندر میخوایم به عکس طبیعی برسیم. پس باید چشم ما با یه سری مبانی عکاسی آشنا باشه.

می تونین برای اینکه فضا پر نور تر بشه می تونین لامپ وی ری رو به صورت یه صفحه به پنجره ها بدین
ببینید توی واقعیت بالاخره یه خونه که فقط با نور خورشید روشن نمیشه.لوستر داریم لامپ داریم.شما هم سعی کن منابع دیگه نور رو به کار ببرید.
اگه نمی تونین یه لامپ صفحه ای بالا کار بزارین. تیک reflect و glossines توی خود لامپ رو بردارین.invisible هم بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا