شايد يكي مثل من بلد نيست مشكل نويزهارو حل كنه، بايد بره بميره؟ عجب قانوني مي خواين تصويب كنين!!!!!!
حرفتون رو اصلا قبول ندارم.کسی بلد نباشه یه سابدیوایز رو مدیریت کنه چطور میخواد توی بازار کار پول درییاره. هدف از قانون بالا بردن سطح کارهاست. اگه کسی نخواد کیفیت رو بالا ببره خودش نمیخواد واگرنه چهار میلیون رفرنس وجود داره.خواهشن مسائل رو با هم قاطی نکنین.
منظورم به این کارها نیست اما وقتی فرشید گفته بود بعضی از کارها به درد سطل زباله فروم نمیخوره همه هو کردن داد بیداد.اما قصد فرشید کاملا واضح بود.
یه سری اصول رو بعضی ها نمیخوان رعایت کنن. واگرنه کسی که بلده نور بزاره آسمون تاریک غروب رو میزاره برای ساعت 12 ظهر.2 تا دلیل داره.یا به این نیت ولش کن همین برای سرشون زیاده. یا اینکه بلد نیست که این فاجعه هست.کافیه سرشو از پنجره بزاره بیرون هر چی می بینه رو به تصویر بکشه
جالبه خود برنامه ها لقمه آماده شدن.شما آسمون وی ری با وی ری سان بزارین همه چی حله. بعد دستی میان تاریکش میکنن!!
وقتی بال بال میزنم میگم بیاین مسابقه ای که شروع کردم شرکت کنین حداقل نگاه کنین همه ایراد گرفتن به قوانین مسابقه من برای همین فاجعه بازی های توی جامعه سه بعدی کشور ماست که تا 400 سال دیگه همه درجامزنن.میگم کیفت بالا بزارین اعتراض میشه چرا اینو گفتی.
در آخر بازم تکرار میکنم.این کار کار قوی هست.کارضعیف نیست.فقط مسکل نویز داره نورش و طراحیش خوبه.از صاحب اثرهم عذرخواهی میکنم.