بی بی کد آشپزخانه

hesam_sn

کاربر VIP
سلام. این آشپزخونه رو قبلا با منتال ری ساخته بودم.
دوباره با vray رندر گرفتم.
راستیه با vray هست که 7 ساعت رندرش طول کشید. اون یکی هم منتال ری هست که متریالش زیاد خوب نشد.

پیوست ها

• ghg.jpg
    ghg.jpg
    488.9 کیلوبایت · بازدیدها: 118
  • kitchen4.jpg
    kitchen4.jpg
    459.6 کیلوبایت · بازدیدها: 101
آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
از کارات خیلی خوشم میاد
رندر وی-ری بهتر شده مشخصا

اگه تکسچر کف رو یه مقدار اصلاح کنی (رزولیشنش کمه ) و کاغذدیواری رو یه مقداری ریزبافت تر انتخاب کنی بهتر میشه به نظرم

موفق باشی
:rose:

hesam_sn

کاربر VIP
از کارات خیلی خوشم میاد
رندر وی-ری بهتر شده مشخصا

اگه تکسچر کف رو یه مقدار اصلاح کنی (رزولیشنش کمه ) و کاغذدیواری رو یه مقداری ریزبافت تر انتخاب کنی بهتر میشه به نظرم

موفق باشی
:rose:

یعنی 7 ساعت دیگه رندر بگیرم :cry:
ویندوز 64 بیت نصب کردم بیشتر طول کشید :green:

*farshid*

کاربر VIP
یکم اصلاحش کن ... مخصوصا زاویه دوربینتو . کار خوبی شده یکم بیشتر روش کار کن ( بکگراندت هم میتونه بهتر باشه ... یه جوری باشه که درخت و ... زیاد نداشته باشه .)
بذار سیستمت شبونه رندر بگیره
اگه رمت 4 و بالای 4 گیگ باشه امکان نداره بیشتر از 32 بیتی طول بکشه
رمت چنده؟

reza_cg

Member
خیلی قشنگ شده مخصوصا وی ری...
فقط همون تایل کاغذ دیواریشو بیشتر کن و تصویر بکگراندشو عوض کن... دیگه توپ میشه...
راستی اگه با فتوشاپ هم روش کار کردی یه توضیحی بده که از چه فیلترهایی استفاده میکنی.... و رندر قبل از فتوشاپشم بذار مقایسه کنیم...
اگرم استفاده نکردی که نکردی دیگه.... :green:
مرسی....

hesam_sn

کاربر VIP
یکم اصلاحش کن ... مخصوصا زاویه دوربینتو . کار خوبی شده یکم بیشتر روش کار کن ( بکگراندت هم میتونه بهتر باشه ... یه جوری باشه که درخت و ... زیاد نداشته باشه .)
بذار سیستمت شبونه رندر بگیره
اگه رمت 4 و بالای 4 گیگ باشه امکان نداره بیشتر از 32 بیتی طول بکشه
رمت چنده؟

رمم چهاره . فرقی که کرده تو 32 بیتی موقع رندر فلش موس هم به زور تکون میخورد ولی تو 64 موقع رندر میتونم کارای دیگه هم بکنم. چیزای دیگه رو هنوز امتحان نکردم. مثلا قبلا تو کارام پرده نبود. چون اگر از پرده استفاده میکردم از برنامه بسته میشد:cry: الان دارم یه کار جدید درست میکنم میخوام پرده هم بذارم ببینم چی میشه:)

hesam_sn

کاربر VIP
خیلی قشنگ شده مخصوصا وی ری...
فقط همون تایل کاغذ دیواریشو بیشتر کن و تصویر بکگراندشو عوض کن... دیگه توپ میشه...
راستی اگه با فتوشاپ هم روش کار کردی یه توضیحی بده که از چه فیلترهایی استفاده میکنی.... و رندر قبل از فتوشاپشم بذار مقایسه کنیم...
اگرم استفاده نکردی که نکردی دیگه.... :green:
مرسی....

با فوتو شاپ هم کار میکنم. عکس بدون فوتوشاپ درمانی :)green:) رو ببینی متوجه میشی.
با فوتوشاپ کنتراست و روشنایی و color balance رو دستکاری میکنم و فیلتر unsharp mask رو استفاده میکنم که یه جورایی تقریبا کار فیلتر catmull-rom رو اگر اشتباه نکنم انجام میده و گوشه های کار رو تیز تر میکنه. تو یه لایه جدید هم عکس رو بلور میکنم با gaussian blur و opacity کم و مودش رو هم روی اسکرین میذارم. فعلا یادم نمیاد دیگه چیکار میکنم:green:

پیوست ها

• pjhib.jpg
    pjhib.jpg
    306.3 کیلوبایت · بازدیدها: 11
سلام
اقا حسام چند روز کارای زیبایی می زارید تبریک میگم
رندر خیلی قوی داره کاراتون مخصوصا با منتال کارای قبلی و این کار
تو این کار ویری بهتر شده
بیشتر سعی کنید روی کابینت های مدرن مانور بدین
کارای کلاسیک هم جذابه ولی امروزه مدرن طرفدارای بیشتری داره
و هزینه اجرایی کمتر
ممنون از کار زیبایی که زدید
منتظر کارای جدید هستیم

Hamed

Active Member
سلام
خسته نباشی من زیاد دیگه توضیح نمیدم از کار قبلیت خیلی بهتر شده ولی هنوز نواقصت زیاده مثله پاخوره زیر چراغی اندازه کناره پرده وقابشه برو اینجا یه سری بزن بدک نیستhttp://forum.majidonline.com/showthread.php?t=163388 میدونی وقتی میبینی کسی کار کلاسیک یا چوب کار میکنه بدونه فهم درک و کلاس بالای داره چون هم گرونه هم دسته طراح و اجرا کار بازه و هم خیلی زیبا تر از کارا مدرنه ام دی اف و خیلی با دوام تر پس یارو که همچین سفارشی به توی طراح میده کاملا با همه چیز آشناست و اگر میخوایی توی این کار پیشرفت کنی کار زیاد ببین و فکرت رو نو کن

علی علی

max vray

کاربر VIP
سلام دوست عزیز رندرت واقعا به دل میشینه اما چند ایراد کوچیک تو کار به این خوبی به چشم من اومد
1.متریال کف اصلا مناسب نیست هم درشته هم بند کشی دیده نمیشه فقط بامپ دادی
2.متریال شیشه هات انکسارش زیاده انعکاسش کمه اصلا شیشه بودن تو کابینت ها حس نمیشه
3.نویز تو کل کارت هست
4.بقل سینک به اون فاصله کم پریس برق کمی خطرناکه
5.دسته کابینت های بالا فوق العاده کوچیکه
6.متریال سنگ کابینت هم ابعاد تکسچرش مناسب نیست زیادی ریزه
7.بک گراند اصلا مناسب نیست.
بالای سینک سرامیک کنی بهتر نیست؟
پیروز و موفق باشی:rose:

hesam_sn

کاربر VIP
سلام دوست عزیز رندرت واقعا به دل میشینه اما چند ایراد کوچیک تو کار به این خوبی به چشم من اومد
1.متریال کف اصلا مناسب نیست هم درشته هم بند کشی دیده نمیشه فقط بامپ دادی
2.متریال شیشه هات انکسارش زیاده انعکاسش کمه اصلا شیشه بودن تو کابینت ها حس نمیشه
3.نویز تو کل کارت هست
4.بقل سینک به اون فاصله کم پریس برق کمی خطرناکه
5.دسته کابینت های بالا فوق العاده کوچیکه
6.متریال سنگ کابینت هم ابعاد تکسچرش مناسب نیست زیادی ریزه
7.بک گراند اصلا مناسب نیست.
بالای سینک سرامیک کنی بهتر نیست؟
پیروز و موفق باشی:rose:

سلام.
برای کف بامپ ندادن displace دادم ولی زیاد خوب نشد
کار رو تو فوتوشاپ زیاد شارپ کردم نویزش زیاد شد
دسته کابینتا فرق نمیکنه همه یه اندازه هستن
بکگراند هم قبول دارم. کلا برای بکگراند عکس خوب نمیتونم پیدا کنم. نمیدونم چی سرچ کنم:-?

max vray

کاربر VIP
سلام.
برای کف بامپ ندادن displace دادم ولی زیاد خوب نشد
کار رو تو فوتوشاپ زیاد شارپ کردم نویزش زیاد شد
دسته کابینتا فرق نمیکنه همه یه اندازه هستن
بکگراند هم قبول دارم. کلا برای بکگراند عکس خوب نمیتونم پیدا کنم. نمیدونم چی سرچ کنم:-?

سلام دوست عزیز
1.این سرچ کن شاید اونی که خواستی توش بود urban photography
2.دسته ها کلن کوچیکند به تناسب ضخامت و اندازشون دقت کن.
3.نویز تو کار بوده با شارپ کردن بیشتر دیده شده انگار تریشلد شده باشن.
4.بجای displacement از متریال تایلینگ اول استفاده کن تا بندکشی هات معلوم بشه.
موفق و پیروز باشین.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا