بی بی کد آشپزخانه

nitroxy

Member
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیزم .
این کار جدیدمه . توضیح خاصی نداره . مثل کارهای قبلی
Modeling 3d s max 2010
Renderin V-ray 1.50
P.P ps cs5
ممنون از همه دوستانی که واسه هر چه بهتر شدن کار بچه های سایت وقت میذازن .
:rose::rose:

پیوست ها

• f-1.jpg
    f-1.jpg
    810.9 کیلوبایت · بازدیدها: 180
  • f-2.jpg
    f-2.jpg
    867.6 کیلوبایت · بازدیدها: 200
  • f-3.jpg
    f-3.jpg
    800.2 کیلوبایت · بازدیدها: 214

3D Art

Member
درود دوست گلم
اول شما این نکات رو بگو تا من بهتر بتونم کمکت کنم
زمان طراحی ؟
زمان مدلینگ و رندر 3d ؟
وجه دریافتی بالای 100 یا 200 بوده؟
البته اگر هم کمتر گرفتی بگو ...
بدرود

saeedmagic

Member
سلان از نظر تری دی که اساتید میان نظر میدن ولی از نظر معماری متریال دیوار مشکل داره معمولا گچ استفاده می کنند تو ایران حالا تو ایرانم گیریم نباشه برای داخل سطح صاف استفاده می کنن به خاطر میکروب و از این چیزا و اون کمد سیاه که وسط هست گوشه بود بهتر بود الان طرف بره غذا درست کنه نمی تونه خونه رو ببینه!

myclick

Active Member
خيلي خوشگلن

ولي ديوار سمت راست كه طرح سنگ داره زياد جالب نيست اگه كمد رو به همون ديوار تكيه بدي بهتره

(Hamid)

Well-Known Member
خیلی قشنگ شده .طراحیت از رندرت سرتره:rose:

از کانترت خوشم اومده.
آنتیکت فوق العادست. یکی به ماهم دقیقا یاد بده چجوری میشه برجستگی های آتیک و مدل کرد؟؟؟فرشید جان؟؟؟

کلا از کار قبلی شیک تر و جالبتر شده

فقط میتونم بگم که نقاط ضعفش
1-نداشتن کاشی
2-جای ساعت دیواری مناسب نیست
3- از لحاظ رندرم که یه مقداری نویز داره.

زدی تو خط آشپزخونه ها:)

nitroxy

Member
درود دوست گلم
اول شما این نکات رو بگو تا من بهتر بتونم کمکت کنم
زمان طراحی ؟
زمان مدلینگ و رندر 3d ؟
وجه دریافتی بالای 100 یا 200 بوده؟
البته اگر هم کمتر گرفتی بگو ...
بدرود

سلام دوست عزیز ببخشید که اسمتونو نمیدونم .
زمان طراحی یک روز کامل هم طراحی هم مدلینگ و هم رندر . هر رندر حدودا 25 دقیقه طول کشید . کلا 10 صبح شروع کردم 12 شب تموم شد.:paint:
من واسه این کار 170 گرفتم . البته من با این گروه معماری همکاری می کنم و اجرای این کار مثل کارهای قبلیم دست خودم نیست . بازم اگه چیزی هست بپرس در خدمتم . منتظر راهنمایی های خوبت هستم .:rose:

saeedeh_st

Member
خسته نباشی دوست عزیز خیلی خوب شده
ولی دیزاین و متریال دیوار به قول دوستان جالب نیست
اگه جای کمد و عوض کنی و متریال دیوار که سنگ به کار رفترو کمی جلوتر بیاری که مرز آشپزخونرو مشخص کنه خوبه
پایدار باشی:wink:

nitroxy

Member
سلان از نظر تری دی که اساتید میان نظر میدن ولی از نظر معماری متریال دیوار مشکل داره معمولا گچ استفاده می کنند تو ایران حالا تو ایرانم گیریم نباشه برای داخل سطح صاف استفاده می کنن به خاطر میکروب و از این چیزا و اون کمد سیاه که وسط هست گوشه بود بهتر بود الان طرف بره غذا درست کنه نمی تونه خونه رو ببینه!

سلام سعید جان . ممنون که اومدی و کارو با دقت نگاه کردی و نظر دادی . آره راجع به دیوار حق با شماست اما اینجوری یکم خوشگل تره در اجرا اینجوری نیست . اما راجع به اون کمد سیاه : اون سیاه نیست ام دی افه زرشکیه اما به خاطر اینکه عکسها رو بردم تو فوتوشاپ یکم تیره شده . در اصل اون یک کاور واسه یخچال هست چون جای مناسبی واسه یخچال نبود ( بهبود مثلث کار ) این کارو کردم . و کنارش هم دو تا یونیت عمودیه . بازم ممنون بابت نظرت .:rose::rose:

nitroxy

Member
خيلي خوشگلن

ولي ديوار سمت راست كه طرح سنگ داره زياد جالب نيست اگه كمد رو به همون ديوار تكيه بدي بهتره

سلام دوست عزیز . ممنون چشات خوشگل میبینه :wink:
در مورد دیوار خوب سلیقه ای هست . اون کمد نیست داخلش یخچاله . اونجا گذاشتمش تا محیط آشپزخونه یه حریمی داشته باشه . آخه اگه اونم کنار باشه دیگه خیلی اوووپن میشد:green:
مرسی از نظرت . موفق باشین :rose:

nitroxy

Member
خیلی قشنگ شده .طراحیت از رندرت سرتره:rose:

از کانترت خوشم اومده.
آنتیکت فوق العادست. یکی به ماهم دقیقا یاد بده چجوری میشه برجستگی های آتیک و مدل کرد؟؟؟فرشید جان؟؟؟

کلا از کار قبلی شیک تر و جالبتر شده

فقط میتونم بگم که نقاط ضعفش
1-نداشتن کاشی
2-جای ساعت دیواری مناسب نیست
3- از لحاظ رندرم که یه مقداری نویز داره.

زدی تو خط آشپزخونه ها:)

سلام آقا حمید گل . ممنونم دوست جون لطف داری . سنگ آننیک که کاری نداره . v mtl معمولی با diffuse map خود سنگ همین . واسه بامپش هم میتونی از crazy bump استفاده کنی و Displace . ( فرشید جان شرمنده جسارت کردم )
کاشی که داره ؟؟؟ اما کمه :green: فقط بین دو طبقه . اما نویزو داره دیگه هر کار می کنم بازم هست :sad:
ممنون بابت نظرت :rose::rose:

آخرین ویرایش:

nitroxy

Member
خسته نباشی دوست عزیز خیلی خوب شده
ولی دیزاین و متریال دیوار به قول دوستان جالب نیست
اگه جای کمد و عوض کنی و متریال دیوار که سنگ به کار رفترو کمی جلوتر بیاری که مرز آشپزخونرو مشخص کنه خوبه
پایدار باشی:wink:

سلام ممنونم از بابت نظرت . راجع به متریال دیوار و اون کمد توضیح دادم . اما منظورتو از اینکه مرز آشپزخونرو مشخص کنم راستش نفهمیدم . البته اون دیوار سنگی 5 سانتیمترجلو هست.
موفق و موید باشی .:rose::rose:

saeedeh_st

Member
من مرز اشپزخونه رو کمد میدونم یام اینطوری میبینم و دیوار سنگی از مرز کمد شروع میشد به نظر من بهتر بود
البته شما استادید جسارت نباشه:-?

(Hamid)

Well-Known Member
سلام آقا حمید گل . ممنونم دوست جون لطف داری . سنگ آننیک که کاری نداره . v mtl معمولی با diffuse map خود سنگ همین . واسه بامپش هم میتونی از crazy bump استفاده کنی و Displace . ( فرشید جان شرمنده جسارت کردم )
کاشی که داره ؟؟؟ اما کمه :green: فقط بین دو طبقه . اما نویزو داره دیگه هر کار می کنم بازم هست :sad:
ممنون بابت نظرت :rose::rose:

قربونت عزیز. والا مشکلم همین جاست که crazy bump va Displace رو پیدا نمیکنم؟:-?

راستی اگه تکسچر آنتیک هم یه چندتا آپ کنی ممنونت میشم جیگر:rose:

nitroxy

Member
قربونت عزیز. والا مشکلم همین جاست که crazy bump va Displace رو پیدا نمیکنم؟:-?

راستی اگه تکسچر آنتیک هم یه چندتا آپ کنی ممنونت میشم جیگر:rose:
اکی حتما . ای میلتو با پیغام خصوص برام بفرست تا برات میل کنم . هم تکسچرو برات بفرستم هم خود متریالشو.:rose:

max vray

کاربر VIP
سلام دوست عزیز کار خوبیه اما چندتا مشکل از نظر من (نظر شخصی) وجود داره
1.تکسچر سنگت از نظر ابعاد ارتفاعی خوبه اما طولش زیاده البته این از لحاظ مقایسه کارت با کاتالوگ سنگای هم خانواده طرحت همچون متیوس استون و کرافت میگم.
2.دیس پلیس کارت کمه نرمال بامپ هم نداره.
3.نویز زیاده توی کارت بخاطر کم بودن تعداد نور ها توی کارته بنظرم.
4.بگ گراند پشت پنجره میزاشتی بهتر بود.
5.بدنه بیرون اشپزخانه کنتکسه؟ اگه اره عالیه اگه نه پس چرا کارت بروتالیسم کردی؟
6.دستگیره درها کمی کوچیک بنظر میرسه و فاصله بین درب کابینت ها کمی زیاده.
7.قسمتی از سنگ کابینت وارد سینکت شده (اینجوری بنظر میرسه).
8.لبه سنگ کابینت چمفر کردی تعداد ش کمه واسه همین لبه سنگ خیلی بریده بریده دیده میشه.
9.زیر سنگ مصنوعیت و داخل اشپزخانه دیوار ها قرنیز نداره چرا؟
10.کابینت رو به نشیمن پا خور نداره چرا؟
جزییات بالای کار میتونه کارت واقعی تر بکنه همیشه موفق و پیروز باشی.

nitroxy

Member
سلام دوست عزیز کار خوبیه اما چندتا مشکل از نظر من (نظر شخصی) وجود داره
1.تکسچر سنگت از نظر ابعاد ارتفاعی خوبه اما طولش زیاده البته این از لحاظ مقایسه کارت با کاتالوگ سنگای هم خانواده طرحت همچون متیوس استون و کرافت میگم.
2.دیس پلیس کارت کمه نرمال بامپ هم نداره.
3.نویز زیاده توی کارت بخاطر کم بودن تعداد نور ها توی کارته بنظرم.
4.بگ گراند پشت پنجره میزاشتی بهتر بود.
5.بدنه بیرون اشپزخانه کنتکسه؟ اگه اره عالیه اگه نه پس چرا کارت بروتالیسم کردی؟
6.دستگیره درها کمی کوچیک بنظر میرسه و فاصله بین درب کابینت ها کمی زیاده.
7.قسمتی از سنگ کابینت وارد سینکت شده (اینجوری بنظر میرسه).
8.لبه سنگ کابینت چمفر کردی تعداد ش کمه واسه همین لبه سنگ خیلی بریده بریده دیده میشه.
9.زیر سنگ مصنوعیت و داخل اشپزخانه دیوار ها قرنیز نداره چرا؟
10.کابینت رو به نشیمن پا خور نداره چرا؟
جزییات بالای کار میتونه کارت واقعی تر بکنه همیشه موفق و پیروز باشی.

سلام . اولا ممنون که کارمو با دقت بررسی کردی . راجع به تکسچر سنگ خودم فکر می کنم سایزش درست باشه آخه من اجرا شده این نوع سنگ رو دیدم .
آره نویز به نظر خودمم زیاده بهید تنظیماتمو تغییر بدم . بدنه بیرون آره کنیتکسه نظر من بود اما فکر نکنم اجرا بشه
دستگیره ها 15 سانتیمتره . فکر می کنم اون فاصله کارو قشنگتر می کنه . ( نظر شخصی ):green:
نه سنگ وارد سینک نشده اینجوری به نظر میرسه ( سنگ نیست ملامینست ) . اون قسمت رت به پذیرایی کمده اما حق با شماست باید پاخور میداشت .
موفق باشی دوست جون .:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا