بی بی کد آشپزخانه 2

javadgonbadi

Well-Known Member
اینم آخرین کار دیگه من که برا مشتری بود

هیچی نم گم هر کسی اومد چیزی گفت از معرفته شه و اگه کسی هم اومد و چیزی نگفت هم من بهش احترام می زارم شاید کار منو قابل ندونسته به هر حال دیگه خودتون می دونین

max 13--------------v-ray 2.30

رفلکت کابینت ها زیاده ----------- نور پردازی مشکل داره ---------اگه کسی می تونه کمک کنه بگه

پیوست ها

• o1.jpg
    o1.jpg
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 59
  • o3.jpg
    o3.jpg
    773.2 کیلوبایت · بازدیدها: 55

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
جواد جان تبریک میگم، نسبت به کارای قبلیت خیلی پیشرفت کردی. رندرت نویز نداره و رنگ بندی هم خوبه، از اون دیوار برجسته هم خوشم اومد.
دیگه خودت به نکته هاش اشاره کردی، رفلکت کابینتو کم کن.
موفق باشی*
:rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
برای مشتری خیلی خوبه. خود کار البته قشنه. فقط نور مخفی ها خوب نشده و اینکه این گلدونه شمعدونه چیه رو میز اونم متریالش خوب نیست.

sallarmelli

Active Member
بهتر قبل از اینکه آبجکت ها کوچیک رو وارد صحنه کنی نور پردازی رو تا حدود 90 درصد فیکس کنی و بدش متریال های کلی صحنه رو کنترل کنی مثلا
الان کف رفلکت و گلاسی نداره و خیلی از این اشیا کوچیک همه چیز دارن

کار خیلی شلوغ می زنه
و نور پردازی فقط به نورپردازی در مکس نیست به پست پروداکشن هم توجه کن خیلی کارت رو عوض می کنه
همه چیز خیلی کونیک هست لبه ها رو یه کم گرد کن

از نور های ies استفاده کن از نوع خوبش البته
کارهای تاپ هم زیاد ببین

در حد 30 ثانیه یه ادیتی روش انجام دادم
o3_edit.jpg

javadgonbadi

Well-Known Member
از همه دوستان ممنونم که نظرشونو دادن
من همون سایز رندر رو می زارم چون یه دفعه یه رندر 1500*1100 رو گذاشتم یکی گفت کیفیت نداره دیگه بهم بر خورد فکر نکنه سیستم نمی کشه :green:

اون گلدونم از یه جای دیگه آوردم و چون آخرش شب بود می خواستم برم خونه گفتم وله لش حوصلشو نداشتم

من اون نور هام رو درست کردم شد این دیگه از این بهتر بلد نیستم اگه شما بلدین بگین اول چه نور هایی رو من باید بزارم بعدش چی رو و همینطور تا آخر مثلا اون حموم رو اول کدوم نور ها تو گذاشتی؟؟

الان آشپزخانه به خاطر رنگ بندیشه شما فکر می کنین شلوغه و اینکه رنگهای تیره یا همون مایل به تیره فضا کوچیک جلوه می ده و اگر من این آشپز خونه رو با یه رنگ مثله سبز کم رنگ یا سفید می کردم نظرت یه چی دیگه بود -----هر کسی در مورد رنگها هم اطلاعات می خواد بگه -این رنگ رو مشتری گفته بزن

من قبلا از ies استفاده می کردم و لی نمی دونم چرا تو وری کار نمی کنه یعنی باید برم تو قسمت environment and Effects دکمه 8 و بعدش برم اون پایین و تو قسمت Exposure Control

و از اونجا یه کاری کنم تا دیده بشه ولی اونجوری نور پردازی بهم می خوره (شدت نورها) من اینای که گفتم برا نور فتومتریک بوودا

اگه کسی کمکم کنه ممنون می شم دمه همتون گرم

Alien2007

New Member
علاوه بر صحبت عزیزان این نظر من هست که اول تمرکزم رو روی جاهای حساس متمرکز بشم که در دید مشتری هست نه جزئیات کار . مثلا شما توی این کار بیشتر بر روی جزئیاتی به غیر از کابینت ها پرداختین تا شاید زیبایی مد نظرتون رو به دست بیارین . من هم مثه شما تازه کارم یه تجربه ای که دارم اینه به جای وقت گذاشت روی جزئیاتی که شاید مشتری هم نخواد روی کابینت ها و متریال ها و فضای آشپزخانه کار بشه .
خیلی حرف زدم

javadgonbadi

Well-Known Member
نه خوبه وقتی چیزه دیگه ایی این آشپزخانه نداره چی کار کنم طرحش رو جلو خودش زدم رنگم خودش گفت سقفشم همینطوری بود ---همین دیگه باید وی چیش کار کنم واضح تر بگی ممنون می شم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.برای کم کردن حجم عکس بدون اینکه اندازشو کوچیک کنی باید توی فتوشاپ save as web page بکنی.روی حالت high بزاری خیلی خوب هست.موفق باشی.حرف افشین رو گوش کن تا بیام نظر بدم:green:

javadgonbadi

Well-Known Member
درسته

مهم اینجاس که بر عکس من فتوشاپم پاک شده یعنی خودم پاک کردم -- چون سیستمم درایو c جا نداشت حالا یه کاریش می کنم

Alien2007

New Member
این طرح برای مشتری کافیه و لی من خودم خیلی علاقه دارم طرح رو به واقعیت نزدیک کنم مثلا متریال هود و شیشه اش رو طبیعی تر بکن و همون طور که خودت گفتی لازم نیست رفلکت رو زیاد بکنی در حدی که نشون بده هایگلاس هست کافیه یکم سبک واقع گرایی داشته باش پسر:)

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خیلی کار خوبی شده.آفرین.
یه سری مشکل داره
satiuration خیلی زیاده باید کمش کنی
اون چیزهای استوانه ای که شیشه بهش دادی کافیه بهش به اندازه خیلی کم SHELL بدی مثل 5 میلی متر.ببین رفلکتش چقدر خوب میشه.
رفکلت کابینت بستگی به این داره که مدلش چیه.اگه قرار هست براق باشه خب خوب شده.
این چه کفیه که دادی پسر خوب! اصلا قشنگ نیست.نه رنگش نه طرحش.به نظرم کار با floor genrator کار کن.دارم براش یه آموزش درست میکنم.اگه ببینی کار باهاشو کف میکنی!
تکسچر خوب نداری میتونی آرشیو cg source رودانلودکنی.توی لینک خانه سالمندان فرشید لینکهاشو گذاشتم.
ببین کاشی هات خیلی رنگی شده.این آذار دهنده هست.به فکر خوشگلی هستی به فکر خانم خونه هم باش!
قرنیز خوب نیست.قرنیز باید مدلی باشه خیلی ابر و باد نداشته باشه.uvw map هم خوب نی
تنوع رنگش خیلی زیاده.به نظرم محدودترش بکن.
به نظرم این تغییراتی که گفتم بده نتیجه خوبش رو میبینی

o1.jpgo3.jpg

javadgonbadi

Well-Known Member
ممنون

بروی چشم حتما اینارو انجام می دم راستی اون بالا گفتی
satiuration چی یه چی کار می کنه ؟

من تکسچر از این ور اونور می گیرم یعنی یه پکی یه چیزی که بسته متریال داشته باشه رو من ندارم !! کی داره؟

بازم از همتون ممنون که سز می زنین چون اسم ها زیاده اسم نمی برم که کسی که اسمش نیست ناراحت بشه دمتون گرم

جدیدترین ارسال ها

بالا