آشنایی کلی با مامبو

مامبو( Mambo Open Source یا MOS )یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) به صورت متن باز و نرم‌افزار آزاد می‌باشد که امکانات زیادی برای ایجاد و مدیریت یک وب‌گاه چندمنظوره با یک رابط ساده فراهم می‌کند.
مامبو به زبان PHP نوشته شده و به صورت پیش فرض از پایگاه داده MySQL استفاده می‌کند. این سیستم مدیریت محتوا مانند سایر پروژه‌های PHP/MySQL به اغلب محیط‌های کاری کامپیوتری (سیستم عامل‌ها و معماری‌های مختلف) قابل انتقال (portable) است.
مامبو تحت مجوز گنو (GPL) منتشر می‌گردد و حقوق آن متعلق به بنیاد مامبو (Mambo Foundation) می‌باشد.

ویژگی‌های مامبو

ویژگی‌ها و امکانات مامبو مشابه با دیگر سیستم‌های مدیریت محتوا بوده و برخی از آنها در فهرست زیر آمده‌است:

• اطلاعات کاملاً در دیتا بیس قرار دارد
  • رابط کاربری و مدیریتی ساده
  • پشتیبانی از XML و RSS
  • امکان تهیه صفحات نهانی (cache) برای بالا بردن سرعت مرور وب‌گاه
  • ایجاد فروم، نظر سنجی و وبلاگ
  • چندزبانه بودن و قابلیت محلی سازی
یکی از نسخه های منتشر شده مامبو ۴٫۶.۵ میباشد. وبژگیهای این نسخه عبارت‌اند از:

• قسمت مدیریت کاملا دو زبانه است . با تغییر زبان قالب هم متناسب با دایرکشن مربوطه تغییر میکند
  • تاریخ های بخش کاربری و مدیریت با تغییر زبان ، تغییر میکنند یعنی با تغییر زبان به انگلیسی تاریخ ها میلادی و با تغییر به زبان فارسی تاریخ ها شمسی میشوند . این قابلیت برای سایتهای چند زبانه بسیار کاربرد دارد. ( این قابلیت در مدیریت محتواهای مشابه وجود ندارد )
  • حل چند مشکل امنیتی که با روشن بودن Register Global ممکن بود سایت ها را دچار آسیب کند
  • حل مشکل Vote & SEF
  • حل مشکل حالت نمایش ساده و پیشرفته قسمت مدیریت
  • اضافه شدن قسمت های بیشتر برای ترجمه از قسمت مدیریت
  • ارتقا پاپ آپ تاریخ در قسمت مدیریت
  • حل مشکل Tooltip ها و افزایش عرض صفحه

منبع: طراحی سایت نونگارپردازش

آخرین ویرایش:

zxc_mehran

New Member
سلام. امیدوارم این پست رو تبلیغات تلقی نکنین، چون در راستای گسترش فرهنگ اوپن سورس در کشورمونه که این رو می نویسم.
ضمن تشکر از شما جهت معرفی مامبو، قصد دارم همه ی دوستان رو دعوت کنم تا از پروژه ی آرتا دیدن کنند.

پروژه ای کاملا کدنویسی شده در داخل کشور عزیزمان، با امکاناتی فوق العاده، به طوری که حتی با مامبو توانایی رقابت دارد.

اریخ های بخش کاربری و مدیریت با تغییر زبان ، تغییر میکنند یعنی با تغییر زبان به انگلیسی تاریخ ها میلادی و با تغییر به زبان فارسی تاریخ ها شمسی میشوند . این قابلیت برای سایتهای چند زبانه بسیار کاربرد دارد. ( این قابلیت در مدیریت محتواهای مشابه وجود ندارد )

اتفاقاً آرتا به صورت Native از تاریخ هجری شمسی پشتیبانی می کند و توانایی خروجی دادن تاریخ شمسی و پردازش ورودی تاریخ شمسی را دارد.

اما متاسفانه بخاطر فرهنگ غلطی که در بین ما جا افتاده، نمونه های خارجی بیشتر مورد توجه قرار می گیرند.

از تمامی دوستان خواهش دارم که حتماً آرتا رو امتحان کنند و نظرشون رو بیان کنند.
همانطور که گفتم، آرتا اوپن سورس است و بیش از هر چیزی در حال حاضر، به توجه شما عزیزان نیاز دارد.
آینه ی کار آرتا باشید؛ هر کجا به مشکلی بر خوردید یا اشکالی دیدید، گزارش کنید تا پروژه با موفقیت پیش برود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آرتا به این موضوع مراجعه کنید. با تشکر.
معرفی یک پروژه ی اوپن سورس ایرانی: Arta CMS

VAHID216

مدیر بازنشسته
انتقال به انجمن مامبو
لطف دوست عزیز دقت بفرمایید در کدام انجمن پست می کنید.
با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا