آشنایی مقدماتی asp.net 2008

سلام بچه ها خسته نباشین . فکر کنم با توجه به اومدن vs 2008 و کاربری های جدیدی که توش اومده بهتر باشه.تا یکم در مورد چگونگی یاد گیریش و منابعش اینجا بحث کنیم.
اگه کسی باهاش کار کرده بیاد و نقاط ضعف و قدرتش رو بگه

omidkhalili

New Member

درست شد
مسعود

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خوب منم موافقم فقط لطف کنید هر چیزی اینجا می گید جنبه درست و منطقی و البته دلیل هم براش داشته باشید بهتره ، به قول معروف من درآوردی از خودتون یه چیزی نگید

zorig4fun

Member
کلا این تکنولوژی جدید Ajax را جزئی از Asp.net قرار داده
مستر پیج ها مینونه از Ajax استفاده کنه
یک چیز جالب اینکه یک مستر پیج را میتوان به راحتی در یک مستر پیج دیگر قرار داد
کنترلهای زیادی به ویژوال استودیو اضافه نشده
نکنه مثبت زیاد روی اضافه کردن استایل شیت هست

من زیاد ور نرفتم ولی در آینده اگه تاپیک فعال بود چیزهای دیگر هم خواهم نوشت

MDP

Well-Known Member
سلام

ممنون شیلا خانوم!

من یه 1 هفته میشه دارم باهاش ور میرم تا حالا چیز جدیدی آنچنان ندیدم فقط Ado یه ذره تغییر داره!

درسته اما فکر کنم اژاکس واقعا تغییرات مهمی ایجاد میکنه. که به کاربری طراحها خیلی کمک میکنه
اما من هنوز دارم باهاش ور میرم
مسعود جان ممنونم

• Like
Reactions: MDP

zorig4fun

Member
یکی از موارد دوستداشتنی این هست که Split View به بخش اضافه شده

Ruler and Grid نیز به صفحه دیزاین اضافه شده که کمک میکنه که کنترلها را در جای مناصب قرار دهیم

اگر ما دکمه ای بر روی صفحه ذاشته باشیم و در سورس باشیم نیازی نیست تا به دیزاین رفته و دو بار روی دکمه کلیک کنیم تا به کدهای مربوط به کلیک برویم. برای این کار در سورس ویو ما روی کد دکمه رفته و در پراپرتی روی کلیک ایونت رفته و دو بار روی کلیک کلیک کرده همان کار را انجام میدهد.

مورد بعدی اینکه در ویژوال استودیو و ورژن اکسپرس آن تغریبا از نظر دیزاین یکی میباشند و هیچ تفاوتی وجود نداره.

دو پنجره جدید نیز برای استایل شیت در نظر گرفته شده به نامهای Manage Style, Apply Style که کار را راهت تر کرده اند برای اضافه کردن استایل و تغییر در استایل در پروژه.

مورد بعدی یک دیباگینگ قوی برای AJAX در نظر گرفته شده است

مورد بعدی پمجره های پاپ آپ هستمد که موقع نوشتن کدها کمک میکنند تغییراتی ایجاد شده مثلا موقع اضافه کردن کلاس استایل شیت ما میبینیم که کلاسهای ایجاد شده در استایل شیت وارد حافضه برنامه شده و لیستی از کلاسهای موجود را به ما میدهد یا اینکه اگر در قسمت جاوا اسکریپت ما متغییری را معرفی کرده باشیم این متغییر نیز در حافضه موجود میباشد.

مورد بعدی اینکه شما اگر در یک سایت RRS موجود باشد میتوانید در سایت خود فرار دهید از طریق XMLDataSource

مورد زیبای بعدی اینکه شما میتوانید ورژن فریمورک خود را انتخواب کنید مثلا اگر از فریمورک 2 میخواهید استفاده کنید ویژوال استودیو تغییرات لازم را میدهد و کنترلهائی که برای ورژن بالاتر هست را از لیست کنترلهای شما حذف میکند و اگر در آینده ورژن را بالاتر خواستید ببرید پرژه موجود را میتوانید باز تغییر ورژن دهید.

مورد بعدی مستر پیج ها هستند که نیتوان مستر پیجها را وارد مستر پیجهای دیگر کرد.

مورد بعدی اینکه AJAX را به راحتی میتوان به پرژه های قدیمی خود که از AJAX استفاده نکردیم اضافه کرد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MDP

جدیدترین ارسال ها

بالا