آشنایی سخت افزار ها

mvm-co

Member
xudac-3-side-edit-narenji-20130928.jpg.pagespeed.ic.ej46SQgxzD.jpg

با uDAC-3 آشنا شوید: گجتی که با اتصال به USB، کیفیت خروجی صدای کامپیوتر را متحول می کند




شرکت NuForce که در زمینه سیستم های صوتی فعال است به تازگی از مدل جدید مبدل صوتی خود رونمایی کرده. این مبدل (uDAC-3) صوتی دیجیتال که با USB کار می کند سومین نسل از نوع خود محسوب می شود.

uDAC-3 از قسمت های مختلفی تشکیل شده که عبارتند از: یک گیرنده USB مجزا، یک مبدل دیجیتال و یک تقویت کننده هدفون با کیفیت. همه این قسمت ها در یک بدنه فلزی کوچک جمع شده تا برای کسانی که می خواهند از رایانه، لپتاپ یا حتی تبلت خود صدای خوبی دریافت کنند یک وسیله عالی و قابل حمل باشد.


این مبدل صدای خوش ساخت از سیستم عامل های OS X، ویندوز ۷ یا ۸ و همچنین استریم مستقیم دیجیتال پشتیبانی می کند و بدون نیاز به هر گونه همگام سازی کافی ست آن را متصل کنید تا آماده به کار شود.


از دیگر مشخصات دستگاه، می توان به این موارد اشاره کرد: کیفیت صدای 96kHz/24 bit، دو سطح کاهش دهنده دیجیتال نویز، کوپلینگ مستقیم، خروجی RCA، خروجی کواکسیال دیجیتال و یک خروجی هدفون ۸۰ میلی وات برای هر گوشی با مقاومت ۱۶ اهم. همان طور که پیشتر هم اشاره کردیم این مبدل صوتی با USB کار می کند و قابلیت اتصال به USB 1.1 و USB 2.0 را دارد.


NuForce اعلام کرده که نسل جدید دستگاهش علاوه بر بهبود در مدارات داخلی به نرم افزار پیشرفته ای مجهز شده تا صدای شفاف و گسترده تری داشته باشد. uDAC-3 به قسمت ۱۲۵ دلار از هشتم مهر به فروش می رسد.

 

mvm-co

Member
[h=1]
ximg_5245c7e2d8bbf-narenji-20131016.jpg.pagespeed.ic.-Hdw_4KlVD.png
[FONT=B Yekan, tahoma]
[/FONT]
[/h][h=1][FONT=B Yekan, tahoma]
هنوز هم حتما باید درایوهای USB را safely remove کرد؟
[/FONT]
[/h]

هنگامی که بدون Safely Remove کردن کول دیسک تان آن را جدا می کنید، ویندوز عصبانی شده و پیغام های خطایی را نشان می دهد. اما چرا هنوز این مساله اینقدر مهم است؟ اگر هیچ گاه فلشهای یو اس بی و هارد دیسک های USB مان را safely Eject نکنیم، چه اتفاقی برای دستگاه های مان خواهد افتاد؟

بگذارید اینگونه بگوییم: اغلب اوقات که عجله داریم، کول دیسک یا هاردمان را بدون اینکه روی آیکون safely remove کلیک کنیم و مراحل لازم را پشت سر بگذاریم، از کامپیوتر جدا می کنیم. و خوشبختانه کم پیش آمده که با مشکلی روبرو شویم.

واقعا چه دلایلی پشت کلیک روی آیکون safely remove نهفته است؟ و آیا ممکن است زمانی به دلیل رفتار نامناسب، اطلاعات روی کول دیسک مان پاک شوند؟

و پاسخ:

بله هر اتفاقی ممکن است، و این بیشتر بستگی به این دارد که آیا هنگام جدا کردنش، کامپیوتر در حال خواندن و نوشتن اطلاعات روی این ابزارها است یا خیر؟


هنگامی که درایو یو اس بی را به کامپیوتر وصل می کنید، اجازه خواندن و نوشتن بدون محدودیت داده ها را از روی آن می دهید که برخی از آنها هم کش می شوند.


کش شدن اطلاعات باعث می شود داده ها بی درنگ روی درایو یو اس بی نوشته نشوند. بلکه ابتدا روی رم کامپیوتر نگهداری شده و سپس به محل اصلی منتقل می شوند. حال اگر هنگامی که هنوز فایلها به کول دیسک منقل نشده اند یا اینکه در حال نوشته شدن روی آن هستند، به صورت ناگهانی درایو را جدا کنید؛ آنگاه ممکن است نتیجه کار فایل های ناقص باشد.


به هر حال ویندوز به صورت خودکار کش را برای ابزارهای USB غیرفعال می کند، مگر اینکه شما خودتان آن را فعال کرده باشید. لذا در صورت غیر فعال بودن کش می توان گفت اگر در حال خواندن و نوشتن روی کول دیسک نیستید، جدا کردن آن بدون Safely Remove هم تقریبا بدون خطر است.


البته استفاده از آیکون Safely Remove Hardware نیز یک سطح امنیتی اضافی برای جلوگیری از نابودی اطلاعات تان است.


اگر به گونه ای عمل کنیم که فایلها به درستی بسته شوند، می تواند باعث حفظ اطلاعات،اشاره گرها و شاخصهای اندازه فایل شود. هنگام نوشتن اطلاعات درون دیسک، کامپیوتر همیشه بافر را خالی نمی کند و تنها بخشی از داده ها نوشته می شوند. استفاده از رویه صحیح جداسازی می تواند باعث اطمینان از این موضوع شود که اطلاعات و اشاره گرها در وضعیت مناسبی قرار دارند.
 

mvm-co

Member
[h=1]
x4th_Generation_Intel-narenji-20131016.jpg.pagespeed.ic.rj6fQ955Lh.jpg
[FONT=B Yekan, tahoma]
[/FONT]
[/h][h=1][FONT=B Yekan, tahoma]
اینتل: عرضه نسل بعد پردازنده ها (Broadwell) به دلیل مشکلاتی در ساخت به تعویق افتاده
[/FONT]
[/h]

دیروز Brain Krazinch، مدیر عامل شرکت اینتل در نشست بررسی سود و زیان شرکت در سومین فصل مالی سال ۲۰۱۳ به خبرنگاران اعلام کرد که تولید پردازنده های نسل بعدی (Broadwell) به دلیل مشکلاتی در ساخت با تأخیر مواجه شده.

گزارش ها حاکی است که مشکل کمبود چگالی در فرآیند ساخت پردازنده های ۱۴ نانومتری، موجب کاهش بیش از حد انتظار محصولات شده و حتی دور نخست اصلاحات هم آن طور که باید موثر نبوده. البته مدیر عامل اینتل اطمینان داد که دیگر مشکل حل شده و تولید انبوه پردازنده های براد ول به جای سه ماهه پایانی ۲۰۱۳، از فصل اول سال ۲۰۱۴ آغاز خواهد شد. همچنین جانشین براد ول که با اسم رمز Skylake شناخته می شود طبق برنامه برای سال ۲۰۱۵ آماده می شود و ظاهراً تأخیری که برای براد ول پیش آماده در برنامه آن تأثیری نخواهد داشت.


با این حال به طور قطع تعویق در عرضه پردازنده های اینتل در به روز رسانی و معرفی محصولات نهایی بهره مند از آنها موثر خواهد بود و به نظر می رسد سری هاسول فرصت بیشتری برای حضور در بازار خواهد داشت. باید دید شرکت های سازنده محصولات نهایی مثل لپتاپ ها با این تأخیر چگونه مواجه می شوند.


جالب است بدانید براد ول بخش تیک از راهبرد «تیک تاک» اینتل به شمار می رود؛ یعنی بر پایه معماری پردازشی هاسول ولی در ابعاد معماری کوچکتر (۱۴ نانومتر به جای ۲۲ نانومتر). شرکت اینتل همزمان، معماری پردازشی و ابعاد آن را تغییر نمی دهد تا از مشکلاتی مثل همین تأخیر جلوگیری کند.


خود شرکت تا کنون به طور مفصل توضیح نداده که براد ول چه قابلیت هایی را به ارمغان می آورد، ولی احتمالاً این نسل نیز به سان اسلافش، مصرف توان را کاهش خواهد داد و بر کارآیی پردازنده و GPU تعبیه شده در آن می افزاید. اینتل امسال در فروم توسعه دهدگان خود اعلام کرد که براد ول نسبت به هاسول ۳۰ درصد بهبود در مصرف توان دارد و چون هنوز محصول تکمیل نشده احتمالاً نتیجه نهایی از این هم بهتر شود.


معماری ۱۴ نانومتری جدید در نسل بعدی تراشه های اتمِ مبتنی بر معماری Airmont، هم به کار خواهد رفت؛ ایرمونت در واقع کوچک شده معماری پردازشی Silvermont است و به طور کل یک معماری جدید محسوب نمی شود. سیلورمونت در قالب پردازنده های اتمِ Bay Trailبه تازگی وارد بازار شده و انتظار نمی رود نسل بعد آن زودتر از واخر ۲۰۱۴ عرضه شود.


هر چه هست این تأخیر برای مصرف کننده یک مزیت دارد و آن هم این که آن قدر ورود محصولات برخوردار از پردازنده های براد ول طول خواهد کشید که دیگر کسی توصیه به صبر برای رسیدن دستگاه های مجهز به آن را نمی کند؛ پس با خیال راحت خریدتان را بکنید.
 

mvm-co

Member
[h=1]
xsilicon-motion-sm3267-usb3-100057750-large-narenji-20131013.jpg.pagespeed.ic.3U0ga8KhNz.jpg

[/h][h=1]پیشرفت چیپ و بهبود سرعت کول دیسکها تا 50 درصد[/h]

شرکت Silicon Motion Technology به تازگی اعلام کرده آنها تولید نمونه های تجاری چیپ های کنترلر USB 3.0 جدیدی را آغاز کرده اند که می تواند سرعت و کارایی کول دیسک ها را تا ۵۰ درصد بهبود بخشد.


این شرکت می گوید انتظار دارد کنترلر مجتمع SM3267 تنها از طریق یک کانال سرعت خواندن ۱۶۰ مگابایت بر ثانیه و سرعت نوشتن ۶۰ مگابایت بر ثانیه را فراهم سازد. چنین کارایی نشانه بهبود ۳۰ تا ۵۰ درصدی نسبت به تکنولوژی فلش درایوهای USB 3.0 امروزی است.


اگر چه مشخصات استاندارد ثبت شده USB 3.0 به گونه ای است که دستیابی به سرعت ۴.۸ گیگابیت در ثانیه را ممکن می داند، اما باید در نظر گرفت که فلش درایو های یو اس بی 3.0 با محدودیت سرعت سخت افزاری بخش ذخیره اطلاعات فلش در دستگاه روبرو هستند. اغلب کول دیسکهای USB 3.0 موجود در بازار تا سرعت خواندن ۱۰۰ مگابایت بر ثانیه را پشتیبانی می کنند.


والاس کوی، مدیرعالم سیلیکون موشن می گوید: «مفتخریم که با معرفی SM3267 توانسته ایم به جایگاهی بالاتر از تمام کنترلهای مصرفی در فلش های USB موجود در بازار دست یابیم که توسط کارخانه های سازنده به نام مورد استفاده قرار می گیرند. و انتظار داریم فلش یو اس بی 3.0 بر پایه SM3267 به زودی تبدیل به استانداری همه گیر در سه ماهه چهارم ۲۰۱۳ شود».


این چیپ مجتمع جدید علاوه بر سرعت بیشتر، امکان کار با ولتاژ پایینتر را هم فراهم می آورد. و به جای ۵ ولت معمول کول دیسکها، تنها به ۱.۲ ولت انرژی نیاز دارد. این میزان مصرف نیروی برق باعث می شود ۲۵ تا ۳۰ درصد گرمای کمتری تولید گردد.
 

mvm-co

Member
[h=1]
xhard-drive-head-damage-narenji-20131010.jpg.pagespeed.ic.-MJDDcYnob.jpg
[FONT=B Yekan, tahoma]
[/FONT]
[/h][h=1][FONT=B Yekan, tahoma]داستان سکتور معیوب: چرا هارد درایوها دچار Bad Sector می شوند و چه باید کرد؟[/FONT][/h]

اگر با کامپیوتر و لپ تاپ زیاد سر و کار داشته باشید، تا کنون حتما واژه بد سکتور به گوش تان خورده و شاید هم دچار آن شده اید. برخی بد سکتور را تنها یک ایراد جزئی در هارد می دانند که به راحتی قابل رفع است. گروهی هم آن را یک مشکل بزرگ می شمارند که مانند خوره به جان هارد دیسک تان خواهد افتاد و درمانی ندارد.


اما بگذارید کمی دقیق تر به این موضوع نگاهی داشته باشیم و همراه با تعریف و شناخت انواع آن، به دنبال راه حل بگردیم.


پس در ادامه مطلب با نارنجی همراه باشید.


به شکل ساده، bad sector به بخش کوچکی از فضای ذخیره سازی هارد دیسک (یک سکتور یا قطاع) گفته می شود که به ظاهر معیوب و ناکارآمد می شود. در این حالت، سکتور معیوب، دیگر به درخواست های سیستم برای خواندن یا نوشتن داده ها پاسخ نمی دهد.


و نکته مهم اینجا است که بد سکتور هم می تواند در هاردهای معمول مغناطیسی رخ دهد و هم درایو های مدرن SSD را تهدید می کند. و البته دو نوع بد سکتور داریم: یکی در نتیجه آسیب فیزیکی است که قابل تعمیر نیست و دیگری به دلیل ایرادات نرم افزاری رخ می دهد که می توان آن را حل کرد.


[h=3]انواع بد سکتورها
[/h]همان طور که گفتیم دو نوع بدسکتور وجود دارد که آنها را بد سکتورهای «فیزیکی» یا «سخت» و «منطقی» یا «نرم» می خوانند.


بد سکتور فیزیکی یا «سخت» در واقع بخشی از فضای ذخیره سازی هارد دیسک است که به صورت فیزیکی آسیب دیده است. ممکن است head هارد دیسک با آن بخش از هارد برخورد کرده و به آن آسیب رسانده باشد. یا اینکه گرد و غبار روی آن بخش نشسته و سکتور را از کار انداخته است.


همچنین در هارد درایوها و SSD ممکن است فرسایش و استهلاک باعث ایجاد سکتور معیوب شده باشد. یا اینکه ایرادهای اینچنینی موجب آسیب فیزیکی شده باشند. آسیب های فیزیکی معمولا قابل درمان و تعمیر نیستند.


بد سکتور منطقی یا «نرم» هنگامی رخ می دهد که بخشی از فضای ذخیره سازی هارد دیسک در ظاهر به درستی عمل نکند. ممکن است سیستم عامل تلاش کند تا از آن بخش هارد دیسک اطلاعاتی را فراخوانی کرده و بخواند، اما دریابد که کد اصلاح-ایراد (ECC) با محتوای سکتور همخوانی ندارد. که این نشان دهنده بروز یک مشکل است.


آنگاه این قسمت هارد توسط سیستم عامل به عنوان بد سکتور علامت گذاری می گردد، اما با بازنویسی فضای هارد توسط صفرها (یا در گذشته با فرمت Low-level هارد) مشکل قابل اصلاح است. و البته ابزار Disk Check ویندوز هم تا حدی توانایی تعمیر چنین سکتورهای معیوبی را دارد.


[h=3]دلایل وقوع بد سکتور «سخت»
xhard-drive-head-damage-narenji-20131010.jpg.pagespeed.ic.-MJDDcYnob.jpg
[/h]چندان دور از انتظار نیست که هارد دیسک شما هنگام خروج از کارخانه دارای بد سکتور باشد. تکنیکهای تولید صنعتی مدرن کامل و بی نقص نیستند و در هر چیزی یک حاشیه خطا باید متصور بود. این همان دلیلی است که SSD برخی کارخانه ها از همان ابتدا دارای بلوک های معیوب است.


در درایوهای SSD فرسایش طبیعی سرانجام باعث آغاز خرابی سکتورها می شود و هر چه دفعات خواندن و نوشتن و آدرس دهی آنها در حافظه زیاد می شود، احتمال تولید بد سکتور هم افزایش می یابد.


هرچند که در اینجا قطعات فیزیکی به حداقل رسیده اند. اما همان فرآیند خواندن و نوشتن که با کمک الکتریسیته در سلولهای حافظه اتفاق می افتد، به مرور زمان می تواند ظرفیت و کارایی آنها را کاهش دهد.


در هارد دیسک های مغناطیسی معمول هم، آسیب های فیزیکی می توانند باعث ایجاد بد سکتور شوند. علاوه بر اینکه ممکن است هارد دیسک شما از ابتدای خروج از کارخانه دچار مشکل باشد، استهلاک و فرسایش طبیعی هم می تواند باعث نابودی بخشی از هارد درایو گردد.


همچنین سقوط های احتمالی هارد دیسک می تواند باعث لمس سطح پلاتر توسط هد هارد دیسک و صدمه دیدن برخی سکتورها شود. همین طور ورود هوا به بخش مهر و موم شده و غیر قابل نفوذ هارد هم می تواند باعث رسوب گرد و غبار و آسیب دیدن آن شود. و البته ده ها دلیل از این دست می توان برای آسیب های فیزیکی بر شمرد.


[h=3]دلایل وقوع بد سکتور «نرم»
[/h]یک واقعیت مایوس کننده درباره بد سکتورها این است که حتی اگر هارد دیسک شما به خوبی و در شرایط مناسب در حال کار باشد، باز هم احتمال دارد که سکتورهای معیوب ایجاد شده، گسترش یابند و برخی از داده های شما را نابود گردانند.


این دلیل اصلی تاکید همیشگی متخصصان بر این نکته است که چرا باید همیشه نسخه پشتیبانی از داده های تان داشته باشید. تنها نسخه های متعدد و مجزای اطلاعات هستند که می توانند تضمینی بر حفاظت داده های شما در برابر بد سکتور و دیگر خطرات مخرب هارد دیسک باشند.


هنگامی که کامپیوترتان با اخطار بد سکتور به سراغ تان می آید، بلافاصله آن سکتور را به عنوان بخش معیوب علامت گذاری کرده و در آینده هنگام ذخیره اطلاعات از آن چشم پوشی می کند. این سکتور مجددا آدرس دهی می شود و در نتیجه درخواست های خواندن و نوشتن در این سکتور به محل دیگری از هارد منتقل می شوند.


این سکتورهای معیوب در برنامه های تجزیه و تحلیل هارد همچون CrystalDiskInfo با عنوان Reallocated Sectors مشاهده می شوند. اگر شما اطلاعات مهمی روی این سکتورها داشته باشید، ممکن است آنها را برای همیشه از دست بدهید. شاید هم برخی تکه های اطلاعاتی و فایلها دچار مشکل شوند.


تعداد کم بد سکتور نشانه این نیست که هارد دیسک در حال از کار افتادن است. آنها ممکن است ایجاد شده و برای مدت ها بدون آزار باقی بمانند. اما اگر تعداد بد سکتورهای هارد دیسک شما به طور مداوم در حال افزایش است، این می تواند نشانه از کار افتادگی هارد دیسک و نابودی آن در آینده نزدیک باشد.


[h=3]چگونه هارد دیسک را چک کرده و بد سکتورها را تعمیر کنیم؟
[/h]ویندوز به صورت پیش فرض مجهز به یک ابزار کنترل دیسک است که آن را با نام chkdsk هم می شناسیم. این برنامه می تواند تمامی هارد دیسک را اسکن کرده و سکتورهای معیوب را شناسایی کند. بد سکتورهای «سخت» را به عنوان خراب و غیر قابل استفاده علامت گذاری کند و با حل مشکل بد سکتورهای «نرم» دوباره استفاده از آنها را امکان پذیر نماید.



البته اگر ویندوز احساس کند که ممکن است هاردتان کمی مشکل دار شده است، خودش به صورت خودکار هنگام بالا آمدن کامپیوتر chkdsk را اجرا می کند. اگرچه شما هر زمان که لازم بدانید می توانید به صورت دستی این اپلیکیشن را اجرا کرده و از آن بهره ببرید.


همچنین دیگر سیستم عامل ها همچون لینوکس و OS X نیز از ابزارهای درونی بهره می برندکه می تواند بد سکتورها را شناسایی کند .


سکتورهای معیوب یک واقعیت انکار ناپذیر هارد دیسک ها هستند. و معمولا دلیلی ندارد که هنگام برخورد با یکی از آنها وحشت زده شوید. اگر چه باید همیشه نسخه های پشتیبان مطمئنی از اطلاعات مهم و فایل های ضروری تان داشته باشید. و برای هرگونه اتفاق کاملا آماده باشید.
 

mvm-co

Member
[h=1]
xHuman-Brain-project-Narenji-narenji-20131009.jpg.pagespeed.ic.13YENTT4SW.jpg
[FONT=B Yekan, tahoma]
[/FONT]
[/h][h=1][FONT=B Yekan, tahoma]پروژه مغز انسان: به دنبال توسعه سریع ترین کامپیوتر جهان[/FONT][/h]

گروه بزرگی از دانشمندان و محققین دنیا قصد دارند طی یک پروژه عظیم، سریع ترین کامپیوتر دنیا را توسعه دهند. نام این پروژه برگرفته از هدف نهایی این گروه است. در کنفرانسی که روز دوشنبه ۱۵ مهر در لوزان سوئیس برگزار شد، این پروژه بزرگ با نام "پروژه مغز انسان" رسما کار خود را آغاز کرد.

شاید به صراحت بتوان گفت که مغز انسان پیچیده ترین ماشین/کامپیوتر موجود در این کره خاکی است، بنابراین علاقه دانشمندان و مخترعین برای ساخت مجدد ماشینی با قدرت مغز انسان خیلی هم عجیب نیست. کامپیوتری که این گروه در پی توسعه آن هستند، هزار برابر سریعتر از کامپیوتر های امروزی خواهد بود. در این طرح که هزینه ای بالغ بر ۱.۶ میلیارد دلار برای آن براورد شده، ۱۳۵ موسسه دولتی و غیردولتی و همچنین اتحادیه اروپا همکاری خواهند داشت.

اولین گام این پروژه که حدودا یک دهه به طول خواهد انجامید، بر روی درک بهتر عملکرد مغز انسان متمرکز خواهد بود. پس از آن تمرکز اصلی پروژه به بررسی چگونگی یادگیری، تفکر، و دیدن و شنیدن، منتقل خواهد شد. تولید کنندگان مطرح ابرکامپیوترها نظیر آی بی ام، کِرِی، اینتل و بول تعهد کرده اند که تا سال ۲۰۲۰ زیر ساخت لازم برای شبیه سازی ها و محاسبات را آماده سازند.

کامپیوترهای امروزی در بهترین حالت قادرند یک کادریلیون (یک هزار میلیون میلیون) عملیات در ثانیه انجام دهند. اما این پروژه، به عنوان بلندپروازانه ترین کار گروهی در علم اعصاب، به سرعت های ماورای این ها می اندیشد. این کامپیوترهای فوق العاده سریع، به گونه های جدیدی از حافظه و روش های جدیدی برای ذخیره سازی احتیاج خواهند داشت.

گرچه این تحقیقات در جهت ساخت سریعترین کامپیوتر دنیا صورت می گیرد، ولی افق دید آن، خود تکنولوژی نیست، بلکه شناخت کامل مغز انسان و رسیدن به یک مدل کامل و ملموس از آن است. در نهایت از این ابر کامپیوتر های فوق سریع برای طراحی مدلی از مغز انسان استفاده خواهد شد و سپس درمان و داروهای مختلف بر روی این مغز ساختگی مورد آزمایش قرار خواهند گرفت. به طور مثال، اگر چنین پروژه ای به ثمر برسد، به کمک این شبیه سازی های صورت گرفته، سالانه بیش از صدها میلیارد یورو در هزینه های مربوط به تولید و تست دارو ها در اروپا صرفه جویی می شود.

گرچه تازه اولین گام در این پروژه برداشته شده، اما هر گاه در ذهن دانشمندان یک تصویر ذهنی بزرگ از آن چه پیش رو است شکل می گیرد، به این آسانی ها نمی توان در مورد تحقق آن تردید کرد.
 

mvm-co

Member
[h=1]
xAsus_SDRW-08U5S-U-narenji-20131001.jpg.pagespeed.ic.XqvgVFaaXk.jpg
[FONT=B Yekan, tahoma]
[/FONT]
[/h][h=1][FONT=B Yekan, tahoma]
ایسوس و معرفی باریک ترین درایو نوری دنیا
[/FONT]
[/h]

درایو نوری 08U5S-U ساخت ایسوس، عنوان باریک‌ترین دیسک خوان دنیا را به خود اختصاص داده و تنها ۱۲ میلیمتر ضخامت و ۲۵۵ گرم وزن دارد. بدنه آن بر اساس الگوی Zen طراحی شده که پیش از این در اولترابوک‌ های سری Zenbook ایسوس استفاده شده بود. در ساختار آن نیز از پایه های نگهدارنده مخفی استفاده شده که امکان کاهش حجم و افزایش قدرت حمل دستگاه را فراهم می‌کنند و از این طریق دستگاه می‌تواند به صورت عمودی و افقی استفاده شود.

این درایو نوری از ویژگی های امنیتی نیز بهره برده و در دو سطح به حفاظت از داده ها می پردازد. این ویژگی‌ها شامل کنترل رمز عبور و رمزگذاری ۲۵۶ بیتی با قابلیت کدگذاری نام فایل ها است.
xASUS-externer-DVD-Brenner-SDRW-08U5S-U-9186110-narenji-20131001.jpg.pagespeed.ic.my8PrKTKNP.jpg
برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی، این درایو به فناوری E-Green مجهز شده که هنگام عدم استفاده از دستگاه به طور خودکار اجرا می شود و میزان مصرف انرژی را تا ۵۰ درصد کاهش می دهد.

سبکی و باریکی این درایو نوری قابلیت حمل بالایی به آن می دهد که برای کاربران لپ تاپ ها اهمیت زیادی دارد. توانایی رایت ساده به وسیله کشیدن و رها کردن فایل ها نیز از دیگر امکانات این رایتر است.


 

جدیدترین ارسال ها

بالا