آشنايي با طراحي وبسايت و يا وبلاگ دارن كمك كنن

من به يه مشكل خيلي بزرگ برخورد كردم كه نياز به كمك شما بچه ها دارم اگر كمكم كنيد خيلي عالي ميشه راستش رو بخوايد من ميخوام به انتهاي وبلاگم يعني جايي كه پست ها تموم ميشه زيرش يه سيستم تاپلوي گفتمان راه بندازم كه كد اين تابلو رو هم دارم اما فقط نياز دارم كه يكي بهم ياد بده كه چه جوري اين كد رو طوري در قالب خودم قرار بدم كه در انتهاي صفحه همش به صورت ثابت باشه
من كد قالب رو براتون ميزارم تا اگر كسي تونست كمك كنه ببينه چيزي از اين ها ميفهمه و من كد رو با چه فرماني و در كجا بايد وارد كنم تا همش به صورت ثابت در انتهاي متن نمايش داده بشه

كد قالب وبلاگ من رو ميتونيد از اينجا ببينيد

اينم كد تابلوي گفتمان كه ميتونيد از اينجا ببينيد

فقط يكي برام توضيح بده كه چه جوري ميشه اين كار رو كرد چون من خيلي جاها ديدم و صد در صد خيلي از شما دوستان بلديد پس لطفا كمك كنيد

mahdyonline

Active Member
من کدها رو نتونستم ببینم
اما تاجایی که من میدونم شما باید در قبل از<body/> کد اون تابلوی تالار گفتمان رو بزاری
موفق باشی
بای بای

YTERROR

Active Member
فایل قالب بخشهای فراسیش بهم خورده دوباره آپلود کنید ولی اگه قبلش زیپ بکنید بعد به همین جا پیوست کنید بهتره چون بخشهای که فارسی نوشته علامت سوال دیده میشه

اگه هم شوت باکس می خواهید مثل همین براتون یکی می زارم چون اینی که دادین مال بارثوا تولز که هزار جاش تبلغات خودشو گزاشته

پس تویی یک فایل زیپ دوباره آپلود کنید

من زيپش كردم و همين جا آپديتش كردم لطفا كمكم كنيد اوني هم كه شما گفتي همونم كه باشه عاليه
خلاصه به خودم هم توضيح بديد منم ياد بگيرم
ممنون

پیوست ها

• ghaleb man.rar
    3.5 کیلوبایت · بازدیدها: 3

YTERROR

Active Member
:) خوب برای این کار خیلی ساده اول شما یک ادیتور مثل فرنت پیج یا ... رو باید باز کنید بعدش مراحل زیر و ادامه بدید

این خط رو پیدا کنید و زیر این خط
<div id=postdesc>نوشته شده توسط <a href="mailto:<-PostAuthorEmail->"><-BlogAuthor-></a> | موضوع: <a href="<-PostAuthorLink->"><-PostCategory-></a> | <a href="<-PostLink->" title="Link">لینک ثابت</a><BlogComment> | <span dir="rtl" ><script type="text/javascript">GetBC(<-PostId->);</script></span></BlogComment></div></div><br>

کد جاوا رو
<!-- Start Bravetools Message Board Code -->
<div align="center"><script language="JavaScript" src="http://www.bravetools.com/fa/tools/mboard/mboard.php?ID=18-17272&bt_id=155">
</script></div>
<!-- End Bravetools Message Board Code -->
در زیرش اضافه کندی و عملیات رو سو کنید همین :D

البته در فرنت پیج کدتون رو باز کنید راحت تر و مسلط تر هستید

به هماره این فایل ادیت شده هست

اینم دموی قالبتون با تغییرات : www.YTERROR.BlogFa.COm

:lol: وبلاگ دار هم شدم اگه مثل قبلی اخراجم نکنند www.YTERROR.Persianblog.Com :-? بعد از 5 سال :D

موفق و پیروز باشید اگه خواستین براتون سایتهای که مثل بارثاوا تولز هستند معرفی کنم ولی انگلیسی فارسی نیستند :neutral:

پیوست ها

• TM Shomat.zip
    3.1 کیلوبایت · بازدیدها: 1
البته ببخشيدا كه اينقدر خنگ بازي در ميارم اما خدايش براي ياد گرفتن هست
من اگر كد هاي بلاگفا رو در فرانت پيج اجرا كنم كه چيزي نمايش داده نميشه ؟؟؟؟؟؟؟
يعني فقط اجرا كنم و كد خودم رو وارد كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

YTERROR

Active Member
کدتون و باید در قسمت HTM که پایین صفحه فرنت پیج هست وارد کنید و بعد برای ادیت کردن ساده باید باز بروی Normal کلیک کنید

من امتحان كردم درست هم عمل ميكنه يعني خيلي عالي اما فقط يه مشكل بزرگ داره و اونم اين هست كه وقتي آخرين پست عوض ميشه اينم ناپديد ميشه
يعني مثل اينكه وصل باشه به آخرين پست
من ميخوام قسمت تهتاني وبلاگم همش صابت باشه !

جدیدترین ارسال ها

بالا