آزمون عملی فنی و حرفه ای چیه

چه کارهایی باید انجام بدیم در آزمون عملی فنی وحرفه ای فتوشاپ
کسانی که نمی دونن امروز آزمون تئوری بود خیلی هم راحت از آب خوردن هم پایینتر ؟ ما رفته بودیم یاد بگیریم دوباره یه کاغذ قالبمون کردن هیچی سر کلاس یادمون ندادن ولی دلشون بسوزه که من خیلی بلدم
چه کارهایی باید انجام بدیم در آزمون عملی فنی وحرفه ای

آخرین ویرایش:

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
بستگی داره چه آزمونی باشه !
مثلا برنامه نویسی یا...
موفق باشیــــــــــــــ:rose:

به جان خودم نوشته بودم آزمون فتوشاپ...... وژدانن
آزمون عــــــــــــمـــــــــــــلــــــــــــــی فنی و حرفه ای فتوشاپ...... بهترین مدرک در دنیا

نبود؟ ای نامردا؟
مثل اینکه من فقط خر بودم رفتم فنی و حرفه ای
چرا به من نگفتید نامردا

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
دوست عزیز لطفا حرمت کاربران رو حفظ کنید و به جای پست زدن کمی صبر کنید تا پاسختون داده بشه!
چون تاپیکتون پاسخ نداره این مجوز رو ندارید که توهینی کنید
پس لطفا شکیبا باشید...

mahdigfx

Member
هیچی سر کلاس یادمون ندادن ولی دلشون بسوزه که من خیلی بلدم
فکر کنم تقریبا تو تمام پستهاتون این کلمه رو نوشتین .
دوست من اگر منظورتون فتوشاپه که همه بلدن . حالا یکم بیشتر یکم کمتر .
خیلی از پیشکسوتها و پیشگامان عرصه هنر و گرافیک هستن که هنوز دستشون به کامپیوتر هم نخورده ولی طرح هایی رو با دست اجرا میکنن که کاراشون منبع الهام گرفتن خیلی از اساتید هستن .
در هر ایده و هر طرح که به ذهن یا قلب طراح خطور میکنه یا الهام میشه یک نیروی پنهانی وجود داره که خیلی از طراح ها میتونن حتی اون نیرو رو هم فعال یا به اصطلاح اکتیو کنن ، این نیرو در برخورد با ذهن بیننده ایجاد یک تجسم فعال و پویامیکنه که انگار یک فیلم سینمایی یا یک داستانی رو جلوی چشمان مخاطب اجرا کرده اند .حال شما میخای این طرح ها رو یک نقطه فرض کن یا هر چیز دیگه ، میخای بصورت دستی اجرا کن یا با نرم افزار ...

اینها که مشتی از خروار بود رو برای دوست گلم نوشتم چون میبینم تازه اول راهه و خیلی هم به طراحی علاقه منده ...

Narcisus

Member
یه پوستر میذارن جلوت میگن شبیهش رو طراحی کنی
استفاده از ابزارها، فونت ها و فیلترهای درست هرکدوم یه امتیاز خاص داره
ممکنه بخوان سایز سند رو هم به اندازه و کیفیت خاصی طراحی کنید
اکشن بسازید و کلید میانبر
از من خواستن واسه اکشن کلید میانبر رو f5 بذارم

امتحان عملی فتوشاپ ما رنگی کردن عکس سیاه و سفید بود عکسی با نام old image در پوشه سمپل
حالا جالب اینجاست آموزش این کار رو نداده بودن با این حال بده که من بگم
هیچی سر کلاس یادمون ندادن ولی دلشون بسوزه که من خیلی بلدم
تقریباً حلش کردم رنگ خابودم روش
گفتهبود به فرمت چاپ ذخیره کن =cmyk
و به فرمت جی پگ طوری که رنگ ها بهینه بشه=اینو سردر نیاوردم ولی به jpg ذخیره کردم در موردjpg 2000 هم نمی دونم چیه ولی فکرکنم قدیمیه حالا نمیدونم شاید از بخش جی پگ وب بشه یه کارایی کرد ولی خب من که بلد نیستم

اینم به همه بگم من رفته بودم اونجا حرفه ای بشم برای بازار کار هم آماده بشم که هیچی نشد خونه ام ندارم برم تهران یاد بگیرم پــــــــــول نمی زاره
هر چی پول بدی همونقدر آب می خوری راسته
نرید فنی حرفه ای ....... این کشور کجاش درسته

جدیدترین ارسال ها

بالا