آرم صندوق بیمه روستاییان و عشایر

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام به همگی.
آرم "صندوق بیمه روستاییان و عشایر" رو می خوام. لطفاً کمکم کنید. تو اینترنت که می گردم نیست. لازم نیست حتماً وکتور یا eps یا ai باشه. یه عکس هم باشه کافیه ولی با کیفیت باشه. ممنونم.
من کارم طراحی بنر و فلکسی و ... ست. خیلی هم به این آرم نیاز دارم. باز هم ممنون میشم اگه کمکم کنید.

msaeedmp

Member
دوست عزیز تا جایی که بررسی شد، این نهاد مانند بسیاری دیگر از نهادهای دولتی فاقد آرم مشخص هستند.
لوگو این نهاد به ترتیب از بالا به پایین با فونت نستعلیق: کلمه الله، جمهوری اسلامی ایران، وزارت رفاه و تأمین اجتماعی، صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
آرمش هست. مشخصاتش: یک خوشه گندم سمت راست، نماد سه آدم به رنگهای پرچم ایران، و پایینش هم نوشته ی "صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر". اگه همین نوشته رو تو گوگل بزنید، یکی دو تا عکس میاد ولی اصلاً قابل استفاده برای چاپ روی بنر نیستند. راستی این آرم رو برای چاپ روی بنر میخوام.

msaeedmp

Member
با خود سایت تماس گرفتید و ازشون در خواست کردید؟
بد نیست این مورد رو هم امتحان کنید.

موفق باشید

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
اونا که جوابی نمیدن.
از همه طراحان آرم خواهش می کنم اگه میتونن این آرم رو طراحی کنن و تو این تاپیک قرار بدن. ممنون از همه طراحان عزیز
چون زیاد آرم مشخص نیست براتون توضیح میدم. نماد سه آدم به رنگ پرچم ایران و یک خوشه گندم در سمت راست.
30616520-1777660.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا