Amir.Mansoury
Member
سلام به همه دوستان حرفه ای. راستیتش خجالت میکشم بگم ولی خیلی خیلی مجبورم. یکم راهنمایی میخوام از شما بگیرم.
شرکتم در زمینه های زیر فعالیت میکنه :
1- سخت افزار
2- نرم افزار
3- شبکه
4- فناوری اطلاعات
5- ارتباطات
6- آموزش
7- دولت و شهروند الکترونیک
8- مجازی سازی
9- چند رسانه ای
10- تجارت الکترونيک
و ...
تا حالا همه آرم ها را دیدم.با اینکه همه بمن میگن خدت قدرت طراحی آرم بالایی داری ولی راستیتش موندم.برای همه و هر سایتی به راحتی آرم طراحی میکردم ولی نمیدونم که چرا نمیتونم برای شرکت خودم طراحی کنم.چند هفته است که واقعا فکر من را مشغول کرده .یکم هم من را دچار استرس کرده.
بعد از چند روز تحقیق به این نتیجه رسیدم که باید آرم شرکت بصورت گرافیک وکتوری باشد. مثل شرکت مادیران.مثل سونی.مثل یاماها و هوندا و اینگونه آرم ها مخصوصا الجی.من آرمش را خیلی دوست دارم.واقعا طراح قدرتمندی است.
راستیتش من به دنبال یک آرم واحد برای کلیه خدمات،بخش ها و غیره شرکت باشم.با نام انحصاری پاتریس.(زنده باد اسم ایرانی)
میخواهیم این آرم را به عنوان نماد و لوگو اصلی شرکت،هاستینگ و ... استفاده کنیم.
انشاالله با تولید سخت افرار این آرم را روی قطعات حک کنیم.
به خاطر همین هم است که میخوام وکتوری و برداری باشد.اگه دوبعدب و 3 بعدی باشد نمیشه ازش استفاده کرد.
مثل آرم مایکروسافت:
هم در تولید سخت افزارش ازش استفاده میکنه،هم نرم افزار،همچنین وب و ... .
اما حالا من از شما دوستان یک سوال دارم.برای همچین چیزی ، آرم ما باید دارای چه خصوصیاتی باشد؟
از کلیه دوستان این کمک را میخوام.درضمن ما این آرم را درسرار جهان به ثبت میرسونیم و درخارج از کشور هم از این آرم استفاده میکنیم.
با تشکر
قربان شما
امیر منصوری
شرکتم در زمینه های زیر فعالیت میکنه :
1- سخت افزار
2- نرم افزار
3- شبکه
4- فناوری اطلاعات
5- ارتباطات
6- آموزش
7- دولت و شهروند الکترونیک
8- مجازی سازی
9- چند رسانه ای
10- تجارت الکترونيک
و ...
تا حالا همه آرم ها را دیدم.با اینکه همه بمن میگن خدت قدرت طراحی آرم بالایی داری ولی راستیتش موندم.برای همه و هر سایتی به راحتی آرم طراحی میکردم ولی نمیدونم که چرا نمیتونم برای شرکت خودم طراحی کنم.چند هفته است که واقعا فکر من را مشغول کرده .یکم هم من را دچار استرس کرده.
بعد از چند روز تحقیق به این نتیجه رسیدم که باید آرم شرکت بصورت گرافیک وکتوری باشد. مثل شرکت مادیران.مثل سونی.مثل یاماها و هوندا و اینگونه آرم ها مخصوصا الجی.من آرمش را خیلی دوست دارم.واقعا طراح قدرتمندی است.
راستیتش من به دنبال یک آرم واحد برای کلیه خدمات،بخش ها و غیره شرکت باشم.با نام انحصاری پاتریس.(زنده باد اسم ایرانی)
میخواهیم این آرم را به عنوان نماد و لوگو اصلی شرکت،هاستینگ و ... استفاده کنیم.
انشاالله با تولید سخت افرار این آرم را روی قطعات حک کنیم.
به خاطر همین هم است که میخوام وکتوری و برداری باشد.اگه دوبعدب و 3 بعدی باشد نمیشه ازش استفاده کرد.
مثل آرم مایکروسافت:
هم در تولید سخت افزارش ازش استفاده میکنه،هم نرم افزار،همچنین وب و ... .
اما حالا من از شما دوستان یک سوال دارم.برای همچین چیزی ، آرم ما باید دارای چه خصوصیاتی باشد؟
از کلیه دوستان این کمک را میخوام.درضمن ما این آرم را درسرار جهان به ثبت میرسونیم و درخارج از کشور هم از این آرم استفاده میکنیم.
با تشکر
قربان شما
امیر منصوری