آرم شرکت مهندسی

fa.sa

Member
سلام به دوستای خوبم
یه آرم برا شرکت خدمات مهندسی ققنوس زدم :green:
نظر بدید بی زحمت ...:)
968335fa8a4942dc8a99.jpg

to remember sb

مدیر انجمن
سلام
من خیلی خوشم اومد
تخصصشم ندارم ... ایشالا دوستان میان تخصصی نظر میدن :green:
موفق بباشی :paint:

Ultra3D

Well-Known Member
شیک شده ...

البته من هم تخصصش رو ندارم ولی چون آرم هست و بیشتر جاها نوشته زیرش دیگه نوشته نمی شه ، بهتره که نوشته زیرش رو با طرح خواص توی دایره خالی وسطی جا بدی

از این گذشته وسط آرم خیلی خالی به نظر میاد

fa.sa

Member
شیک شده ...

البته من هم تخصصش رو ندارم ولی چون آرم هست و بیشتر جاها نوشته زیرش دیگه نوشته نمی شه ، بهتره که نوشته زیرش رو با طرح خواص توی دایره خالی وسطی جا بدی

از این گذشته وسط آرم خیلی خالی به نظر میاد
ممنون از شما به خاطر نظر و انتقادتون ...:wink:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
فضای خالی یا خنثی در کارتون زیاد هست. وسط اون لوگو فضای زیادی وجود داره که کاملا خالی هست.

از طرفی بهتر نیست یک المای از خود ققنوس رو بجای لوگو استفاده کنید؟

fa.sa

Member
دقیقا !!!!!
موفق باشی :rose:
باید قبل از هر چیز ازتون تشکر کنم که نظر دادید...
ولی در شرح لوگو باید بگم که این لوگو حرف Q رو تداعی می کنه و به نظرم کار کردن روی خود فرم ققنوس هم یه جورایی تکراری بود و هم کار بیش تر جنبه ی هنری پیدا می کرد تا مهندسی صنعتی و یا حتی تجاری...:idea:
بازم دوست دارم نظرتون رو راجع به ایدم بدونم...:)

سلام
اولا بايد بگم طرحت قشنگه
دوم بايد بگم فكر كنم توي اجراي اون قسمت كه انتهاي q رو تداعي ميكنه ضعف كار هست منحنيش خوب رسم نشده
سوم بايد بگم اگه ميشه راجع به رنگش هم توضيح بده
موفق تر باشي

perna

Member
قشنگ شده ولی من زیاد خوشم نیومد ، آخه زیاد به آرم شرکت های مهندسی نمی خوره ، یه خورده تو ذوقم زد ، البته تا باشه که چه شرکتی باشه؟

رنگ قرمزش که با highlight سفید در آمیختی زیاد خوشم نمیاد و به نظرم هم یه خورده از حالت گردی بیاریش بیرون بهتره...

چون آرم گرد تکراریه ولی دز کل آرم خوبیه و اینا هم نظرات شخصی منه

MOHAMMADIX

Member
جالبه ولی فکر میکنه تو بک های مختلف خودشو خوب نشون بده؟
با سارا هم موافقم

alionline1366

Active Member
خیلی فضای خالی داره و کلا نشون نمیده ارتباطش با مهندسی رو در ضمن در نگاه اول هم اصلا q ققنوس رو تدایی نمیکنه کلا میشه گفت به این کار یک نماد نه یک لوگو

fa.sa

Member
قشنگ شده ولی من زیاد خوشم نیومد ، آخه زیاد به آرم شرکت های مهندسی نمی خوره ، یه خورده تو ذوقم زد ، البته تا باشه که چه شرکتی باشه؟

رنگ قرمزش که با highlight سفید در آمیختی زیاد خوشم نمیاد و به نظرم هم یه خورده از حالت گردی بیاریش بیرون بهتره...

چون آرم گرد تکراریه ولی دز کل آرم خوبیه و اینا هم نظرات شخصی منه
ممنون از نظری که دادی.
درباره ی رنگش چی بگم...:-? خب از gradient.liner استفاده کردم و همون طور که می بینی از توسی به سفید و از زرشکی به سفید اومدم...:cool:
اگر توضیحم ناقصه یا اون جوابیو که می خواستی نگرفتی بگو بیشتر توضیح بدم...

شما هم موفق ترین باشی.:wink:

fa.sa

Member
سلام
اولا بايد بگم طرحت قشنگه
دوم بايد بگم فكر كنم توي اجراي اون قسمت كه انتهاي q رو تداعي ميكنه ضعف كار هست منحنيش خوب رسم نشده
سوم بايد بگم اگه ميشه راجع به رنگش هم توضيح بده
موفق تر باشي
ببخش در اصل پاسخی که به parnaدادم مخاطبم شما بودی ولی اشتباه شد دیگه ...:-?:green:

از نظراتت بازم ممنونم ...:)

جدیدترین ارسال ها

بالا