آرشیو فونتهای سایت Dafont.com

Ocarina

Member
سلام
استادان گرامی کسی آرشیو تمامی فونتهای سایت Dafont.com رو داره؟ من یه سری شو گرفتم اما همش خیلی زیاده....
اگه کسی داره من میخوام....
درضمن من خودم 200 تا از فونتهاشو دارم که اگه کسی خواست در خدمتم

آخرین ویرایش:

gholonbeh

Member
سلام خوبي
علي جان لطف كن و اون فونتارو بزار
اگه فونت ديگه اي هم داري چه فارسي و چه لاتين ممنون مي شم بزاري
فعلا باي

HIEROGLYPH

New Member
6cd font

ali_moradi گفت:
سلام
استادان گرامی کسی آرشیو تمامی فونتهای سایت Dafont.com رو داره؟ من یه سری شو گرفتم اما همش خیلی زیاده....
اگه کسی داره من میخوام....
درضمن من خودم 200 تا از فونتهاشو دارم که اگه کسی خواست در خدمتم
سلام من یه سری فونت دارم که کلاً 6 سی دی میشه از سایت www.1001freefonts.com هم که کل فونتهاشو گرفتم که فکر میکنم همه اینها تو همون 6 سی دی باشه تا حالا نمونه این سی دی ها رو هیچ جایی ندیدم اگه کسی بتونه این آقا مجید رو پیدا کنه و رازیش کنه من میتونم برای اینکه یه جایی تو سایت جاش بده بهش بدم ولی شرمنده من نمیتونم با این سرعت پایین اینترنت تو ایران اینو آپلود کنم

Ocarina

Member
HIEROGLYPH گفت:
سلام من یه سری فونت دارم که کلاً 6 سی دی میشه از سایت www.1001freefonts.com هم که کل فونتهاشو گرفتم که فکر میکنم همه اینها تو همون 6 سی دی باشه تا حالا نمونه این سی دی ها رو هیچ جایی ندیدم اگه کسی بتونه این آقا مجید رو پیدا کنه و رازیش کنه من میتونم برای اینکه یه جایی تو سایت جاش بده بهش بدم ولی شرمنده من نمیتونم با این سرعت پایین اینترنت تو ایران اینو آپلود کنم
ممنون از لطفت ... احتمالاً باید مجموعه خوبی باشه. و متاسفانه مشکل سرعت اینترنت هست تو ایران...آقا مجید هم به احتمال زیاد به همین دلیل سرعت که باعث عدم استقلال میشه موافقت نمیکنه...
راستی شما کجا هستین؟

جدیدترین ارسال ها

بالا