آرشيو تاريخ شمسي

من ميخوام بدونم الگوريتم آرشيو تاريخ شمسي چطور هست.

تاريخ را به صورت ميلادي در ديتابيس ذخيره ميكنم. تابع تاريخ شمسي را هم دارم و باهاش هم كار كردم اما نميدونم چطوري آرشيو شمسي درست كنم. لطفا يك نفر راهنمايي كنه.

miladmovie

Active Member
والا من خودم این کار رو می کنم :
تاریخ رو به صورت ثانیه توی دیتابیس ذخیره می کنم و بعد راحت بین یک تاریخی رو که می خوام تبدیل به ثانی می کنم و جستجو می کنم

miladmovie گفت:
والا من خودم این کار رو می کنم :
تاریخ رو به صورت ثانیه توی دیتابیس ذخیره می کنم و بعد راحت بین یک تاریخی رو که می خوام تبدیل به ثانی می کنم و جستجو می کنم

ميشه يك مثال بزنيد؟ من متوجه نشدم

راستش مثلا ميخواهم پستها را به اينصورت دسته بندي كنم:

فروردين 84
ارديبهشت 84
خرداد 84
...
..
.

آخرین ویرایش:

oxygenws

Active Member
تابع مربوطه رو از سایت farsiweb.info بگیر و تاریخ رو میلادی در بانک بریز و بعد از خوندن از بانک، برای نمایش، تبدیل به شمسی کن.

oxygenws گفت:
تابع مربوطه رو از سایت farsiweb.info بگیر و تاریخ رو میلادی در بانک بریز و بعد از خوندن از بانک، برای نمایش، تبدیل به شمسی کن.

نگاه كنيد من خودم اين چيزي را كه شما فرموديد را انجام داده بودم . الگوريتم اين سيستم را بلد نيستم.

در ضمن بهترين فرمت براي ذخيره تاريخ در ديتابيس چي هست؟

miladmovie

Active Member
الگوریتم نداره که !
select * from tbl_archive where date>'2005-06-01' and date <'2005-07-01'
مثلا اگر اطلاعات رو این طوری ذخیره کرده باشی این طوری رکوردها رو در میاری !

می گم امید به نظرت ذخیره تاریخ به صورت ثانیه کار اشتباهی هست ؟
چون با اون تابع jdate راحت می شه از همون ثانیه استفاده کنی من از روش ذخیره ثانیه استفاده می کنم ولی جدیدا شک کردم شاید اشتباه باشه !

miladmovie گفت:
الگوریتم نداره که !
select * from tbl_archive where date>'2005-06-01' and date <'2005-07-01'
مثلا اگر اطلاعات رو این طوری ذخیره کرده باشی این طوری رکوردها رو در میاری !

می گم امید به نظرت ذخیره تاریخ به صورت ثانیه کار اشتباهی هست ؟
چون با اون تابع jdate راحت می شه از همون ثانیه استفاده کنی من از روش ذخیره ثانیه استفاده می کنم ولی جدیدا شک کردم شاید اشتباه باشه !

آقا ميلاد من ميخوام آرشيو شمسي داشته باشم.

مانند:

فروردين 84
ارديبهشت 84
خرداد 84
...
..
.

اين Query كه شما فرموديد را نميدونم چطور بايد براي تاريخ 01 - 06 - 1384 و 01 - 07 - 1384 بكار ببرم.

در ضمن بهترين حالت ذخيره تاريخ در ديتابيس چطور هست دوستان؟

miladmovie

Active Member
خوب باید در بیاری که مثلا اول ماه شمسی کی به میلادی می شه ! و کی به تاریخ میلادی ماه شمسی تموم می شه !
مثلا می خواهی ماه فروردین 1384 رو از دیتابیس در بیاری
اول نگاه می کنی که اول فروردین به تاریخ میلادی کی می شه مثلا می شه 2005-06-07 بعد حساب می کنی 30 فرویدین کی می شه مثلا می شه 2005-07-08 بعد query ات رو بر اساس این ها درست می کنی

miladmovie گفت:
خوب باید در بیاری که مثلا اول ماه شمسی کی به میلادی می شه ! و کی به تاریخ میلادی ماه شمسی تموم می شه !
مثلا می خواهی ماه فروردین 1384 رو از دیتابیس در بیاری
اول نگاه می کنی که اول فروردین به تاریخ میلادی کی می شه مثلا می شه 2005-06-07 بعد حساب می کنی 30 فرویدین کی می شه مثلا می شه 2005-07-08 بعد query ات رو بر اساس این ها درست می کنی

آقا ميلاد ممنون از راهنماي شما يك چيزي كه هنوز برام مبهم است اينه كه بهترين و بهينه ترين روش براي ثبت تاريخ در ديتابيس چي هست؟

جدیدترین ارسال ها

بالا