این اولین "کارم" تو Illustrator هست :oops: دریافت فایل ai کلیک کنید
Ghamnevis Well-Known Member Nov 8, 2004 #2 جالبه سلار !من خوشم اومد ! كلا خيلي از طرحهاي اينجوري خوشم مياد.. مرسي و موفق باشي.. راستي از اولين كار من توي ايلوس خيلي بهتره سايان
جالبه سلار !من خوشم اومد ! كلا خيلي از طرحهاي اينجوري خوشم مياد.. مرسي و موفق باشي.. راستي از اولين كار من توي ايلوس خيلي بهتره سايان
Salar Active Member Nov 8, 2004 #4 black-die گفت: سالار جان قشنگ شده كار با Illustrator آسونه ؟ کلیک کنید تا باز شود... یه جورایی سخته اولش...مثل فتوشاپ....من اوایل هیچی از فتوشاپ حالیم نمیشد ولی به مرور زمان یاد گرفتم! Illustrator هم مثل همونه باید باهاش بازی کنی تا یاد بگیری
black-die گفت: سالار جان قشنگ شده كار با Illustrator آسونه ؟ کلیک کنید تا باز شود... یه جورایی سخته اولش...مثل فتوشاپ....من اوایل هیچی از فتوشاپ حالیم نمیشد ولی به مرور زمان یاد گرفتم! Illustrator هم مثل همونه باید باهاش بازی کنی تا یاد بگیری
N NextWorld IT Active Member Nov 8, 2004 #5 سالار پس لوگو المپيك 2012 جور شد ديگه! شرمنده نميشه تو 2008 استفاده كرد چون چيني ها قبلا ساختند!
iman_ebru Active Member Nov 9, 2004 #9 آقا به photoshop ميگيم فتو شاپ. حالا به اين Illustrator چي بگيم؟ تلفظش چيه؟ كار اصليش چيه؟ براي چه كاري بدرت ميخوره؟ براي درست كردن آرم و لوگو هست؟ يا كاراي ديگه اي هم ميشه باهاش كرد؟ منتظر شنيدن جواب سوالاتم هستم. سالار كارت درسته!
آقا به photoshop ميگيم فتو شاپ. حالا به اين Illustrator چي بگيم؟ تلفظش چيه؟ كار اصليش چيه؟ براي چه كاري بدرت ميخوره؟ براي درست كردن آرم و لوگو هست؟ يا كاراي ديگه اي هم ميشه باهاش كرد؟ منتظر شنيدن جواب سوالاتم هستم. سالار كارت درسته!
Ghamnevis Well-Known Member Nov 9, 2004 #10 1. ايللوستريتور ! 2. همين چيزايي كه گفتي + اينكه كلا برنامه گرافيك برداري هستش و براي همين جور چيزا و چاپ ازش استفاده ميشه.. مثل صفحه بندي و ...
1. ايللوستريتور ! 2. همين چيزايي كه گفتي + اينكه كلا برنامه گرافيك برداري هستش و براي همين جور چيزا و چاپ ازش استفاده ميشه.. مثل صفحه بندي و ...
Gate Keeper Well-Known Member Nov 9, 2004 #11 مرسي سايان تلفظو لازم داشتم ستم بود به فروشنده ي سرزمين رايانه ميگفتم يه كاغذ ميدادم ميگفتم آقا اينو ميخوام ما هم كه يعني ادعاي انگليسي داريم
مرسي سايان تلفظو لازم داشتم ستم بود به فروشنده ي سرزمين رايانه ميگفتم يه كاغذ ميدادم ميگفتم آقا اينو ميخوام ما هم كه يعني ادعاي انگليسي داريم
ToFaN Well-Known Member Nov 30, 2004 #13 iluustrator تو ايران اصلا نمي دونن چيه ...يعني خيلي كم ميدونن ولي به نطر من كورل رو ميخوره