دوست عزيز
به اين انجمن خوش اومديد
اگه كتاب جناب silvercover رو مطالعه كنيد پاسخ همه سوالاتتون رو درباره اين نرم افزار خواهيد گرفت:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=123477
اول اینکه تو پروژه من باید متن 4 تا کتاب رو قرار بدم.من متنا رو تبدیل به وب کردم حالا نمی دونم چه جوری باید اونا رو تو ام ام بی وارد کنم وآدرس بدم تا تو همه سیستم ها نشون داده بشه.
فايلهاي htm تون رو كنار برنامه قرار بديد و تو mmb از طريق شي HTML اونا رو فراخواني كنيد. براي فراخواني فايلهاتون يك كليد بسازيد و اين كد رو قرار بديد:
کد:
path$ = '<SrcDir>\myfolder\file1.htm'
Browser("Browser","path$")
به همين ترتيب براي نمايش ساير فايلها كافيه مقدار متغير $path رو تغيير بديد و آدرس فايلهاتون رو بنويسيد
سوال دوم در مورد فایل های فلشم و آهنگ است چه طور اونا رو آدرس بدم.
براي فايلهاي فلش و آهنگها هم ميتونيد از همين روش استفاده كنيد با اين تفاوت كه آدرس فايلها عوض ميشن و آدرس موردنظر تو متغير $path يا هر متغير ديگهاي كه مدنظرتون هست ميشينه.
براي نمايش فايلهاي فلش از دستور:
و براي پخش فايل صوتي از دستور AudioOpen استفاده كنيد:
کد:
AudioOpen("path$")
AudioPlay()
راستی دستور <srcdir> رو تو کجا وارد میکنن؟
SrcDir دستور نيست يك ماكرو براي آدرسهاي وابسته هست.
فرض كنيد ما برنامهاي داريم تو مسير درايو D پوشه sample . فايل اصلي برنامه ما اينجا قرار داره. اما تو اين پوشه يك پوشه ديگه به نام myfolder داريم و تو اين پوشه فايلي به نام myfile.
حالا اگه بخوايم از طريق برنامه اين فايل رو فراخواني كنيم دو روش داره:
1- آدرس ثابتي رو تعيين كنيم: d:\sample\myfolder\myfile
تو اين روش اگه محل برنامه يا فايلهاي جانبي رو عوض كنيد يا برنامه رو به كامپيوتر ديگهاي منتقل كنيد كه درايو d نداشته باشه برنامه با مشكل مواج ميشه و نميتونه فايل شما رو نمايش بده
2- از طريق ماكرو SrcDir آدرس وابسته اي تعيين كنيم كه اگه برنامه ما به مسير ديگهاي يا كامپيوتر ديگهاي منتقل شد مشكلي تو نمايش فايل به وجود نياد.
براي اين منظور اين آدرس رو براي نمايش فايل مينويسيم:
تو اين روش آدرس دهي از محلي كه فايل اصلي برنامه ما قرار داره پوشهها و فايلهاي زيرمجموعه شناسايي و خونده ميشن.
موفق باشيد