آدرس دهی نسبی برای Flv در پروژه

arash121

Member
سلام دوستان شاید سوال به شکلی تکراری باشه ولی تمام انجمن را 4 روزه زیر و رو کردم وموارد مشابه را مطالعه کردم و به نتیجه نرسیدم . سوال ساده است ولی منو عجیب گیج کرده یا این که اشتباه خاصی می کنم .
من یک فایل exe در ریشه درایو دارم که یک سری موی زیر مجموعه اون هست که داخل فولدر قرار دارند
در یکی از این موی ها من تعداد زیادی FLV را میخوام لود کنم که برای بالا نرفتن حجم موی اصلی میخوام از بیرون لود بشه البته بصورت تکی ( بدون play list )
از کامپوننت خود فلاش استفاده می کنم ولی در آدرس دهی مشکل دارم البته وقتی فایل به تنهایی اجرا بشه چون فایل در کنار خود flv هست مشکلی نیست و در پروژه هم اگر ادرس مطلق بدهم باز مشکلی نیست ولی من به ادرس نسبی نیاز دارم که با جابجایی درایو باز هم اجرا شود ولی به هر شکلی که آدرس دادم اجرا نمیشود مثال

[LTR]2/3/myvedio.flv/[/LTR]
[LTR]../2/3/myvedio.flv[/LTR]
[LTR]//2/3/myvedio.flv[/LTR]
[LTR]///2/3/myvedio.flv[/LTR]
[LTR]\2\3myvedio.flv[/LTR]​
این آدرسها را در قسمت پارامتر خود کامپوننت وارد کردم .
درخواست راهنمایی
: 1. طریقه آدرس دهی صحیح
2 . اگر اسکریپی هم باشه که در فریم وارد کنیم و آدرس را به کامپوننت بدیم چه بهتر
3. نمونه flv player دست ساز (بدون کامپوننت ) همراه با اسکریپ 2 ( هر دو تا بانک فلش را گشتم نبود)

با تشکر
موفق و پیروز باشید​

arash121

Member
دوستان عزیز
هادی و بهروز و آونگ و مهرداد و .... کسی قابل ندونسته جواب بده

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
هر
PHP:
../
برابر هست با یک back از آدرس جاری
به طور مثال
PHP:
../../video/test.flv
این مورد از مسیر جاری دو مرحله خارج می شود و از دورن پوشه ویدئو به فایل مورد نظر شما مثلا با نام test.flv اشاره می کند
اگر فایل شما در یک درایو دیگر باشد می بایست به صورت مطلق آدرس دهی نمایید

2 - ..خیر نیازی نیست...

3 - google در این مورد موارد زیادی را در اختیار شما قرار خواهد داد.

در ضمن تازه چند ساعته که پست زدید ، بلاخره ما باید آنلاین بشم توی انجمن بیام ، وقت داشته باشیم ، چک کنیم ، بخونیم ، و اگه در کل در سطح دانش بنده بود جواب بدم

موفق و پیروز باشید

arash121

Member
با تشکر
ولی من نمیخوام به عقب بره
در واقع فایل اصلی در root درایو قرار داره و flv در زیر شاخه های همان درایو
مثال : فیال اصلی در درایو c و فایل فیلم در زیر شاخه 3\2\:c

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
با تشکر
ولی من نمیخوام به عقب بره
در واقع فایل اصلی در root درایو قرار داره و flv در زیر شاخه های همان درایو
مثال : فیال اصلی در درایو c و فایل فیلم در زیر شاخه 3\2\:c
خوب در این صورت به فرض این که فایل شما درون درایو c هست به این صورت می بایست آدرس دهی شود

PHP:
./2/3/test.flv
یا
PHP:
2/3/test.flv

اگر برای فایل exe از برنامه های خاص مثل MDM Zinc استفاده می کنید ، فرمانی دارد که مسیر جاری را دریافت می کند و می توانید آدرس محل مربوطه را به آن اضافه کنید و یک آدرس مطلق پویا داشته باشید

البته روش نسبی بهتر و اصولی تر هست ، MDM Zinc هم از نسخه فکر می کنم 3 آدرس دهی نسبی را پشتیبانی نمی کند و به همین دلیل می بایست از روش فوق استفاده شود ، در مورد توضیح کامل روش MDM در انجمن فکر می کنم 2 بار توضیح داده باشم

موفق و پیروز باشید

kodex2

کاربر فعال
یه کامندی بود به اسم flash url یا url. می تونستی باهاش تحط اکشن2 یا یه حساب کتاب ساده با استرینگ کارنت پت و در بیاری. اما تحط اکشن 3 خیلی وقته کار نکردم. مطمئن نیستم اما یه سرچ بکن. فکر می کنم باشه هنوز.

موفق باشید.

yaa110

کاربر فعال
یادتون باشه حتما باید نسبت به فایل مبدا آدرس دهی کنید حتی اگر مووی شما در داخل فولدر و کنار flv قرار گرفته باید داخل پروژه مووی هم نسبت به فایل مبدا که خارج از فولدر قرار گرفته آدرس بدید.

اگر از \ استفاده می کنید باید \\ را قرار بدید در غیر اینصورت از / تکی استفاده کنید

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
و برای اینکه احیانا بدونین فلش شما(لوکال) از چه آدرس مطلقی اجرا می شه از دستور زیر استفاده کنین :
PHP:
stage.loaderInfo.url
که البته می تونین تریسش کنین :
PHP:
trace(stage.loaderInfo.url)
کل آدرس رو بهتون می ده ، شاید در یه سری پروژه های به دردتون بخوره ...

kodex2

کاربر فعال
و برای اینکه احیانا بدونین فلش شما(لوکال) از چه آدرس مطلقی اجرا می شه از دستور زیر استفاده کنین :
PHP:
stage.loaderinfo.url
که البته می تونین تریسش کنین :
PHP:
trace(stage.loaderinfo.url)
کل آدرس رو بهتون می ده ، شاید در یه سری پروژه های به دردتون بخوره ...

من همینو می گفتم. ازش استفاده کنی میتونی هر کارنت پت رو بگیریو ...

جدیدترین ارسال ها

بالا