arash121
Member
سلام دوستان شاید سوال به شکلی تکراری باشه ولی تمام انجمن را 4 روزه زیر و رو کردم وموارد مشابه را مطالعه کردم و به نتیجه نرسیدم . سوال ساده است ولی منو عجیب گیج کرده یا این که اشتباه خاصی می کنم .
من یک فایل exe در ریشه درایو دارم که یک سری موی زیر مجموعه اون هست که داخل فولدر قرار دارند
در یکی از این موی ها من تعداد زیادی FLV را میخوام لود کنم که برای بالا نرفتن حجم موی اصلی میخوام از بیرون لود بشه البته بصورت تکی ( بدون play list )
از کامپوننت خود فلاش استفاده می کنم ولی در آدرس دهی مشکل دارم البته وقتی فایل به تنهایی اجرا بشه چون فایل در کنار خود flv هست مشکلی نیست و در پروژه هم اگر ادرس مطلق بدهم باز مشکلی نیست ولی من به ادرس نسبی نیاز دارم که با جابجایی درایو باز هم اجرا شود ولی به هر شکلی که آدرس دادم اجرا نمیشود مثال
من یک فایل exe در ریشه درایو دارم که یک سری موی زیر مجموعه اون هست که داخل فولدر قرار دارند
در یکی از این موی ها من تعداد زیادی FLV را میخوام لود کنم که برای بالا نرفتن حجم موی اصلی میخوام از بیرون لود بشه البته بصورت تکی ( بدون play list )
از کامپوننت خود فلاش استفاده می کنم ولی در آدرس دهی مشکل دارم البته وقتی فایل به تنهایی اجرا بشه چون فایل در کنار خود flv هست مشکلی نیست و در پروژه هم اگر ادرس مطلق بدهم باز مشکلی نیست ولی من به ادرس نسبی نیاز دارم که با جابجایی درایو باز هم اجرا شود ولی به هر شکلی که آدرس دادم اجرا نمیشود مثال
[LTR]2/3/myvedio.flv/[/LTR]
[LTR]../2/3/myvedio.flv[/LTR]
[LTR]//2/3/myvedio.flv[/LTR]
[LTR]///2/3/myvedio.flv[/LTR]
[LTR]\2\3myvedio.flv[/LTR]
[LTR]../2/3/myvedio.flv[/LTR]
[LTR]//2/3/myvedio.flv[/LTR]
[LTR]///2/3/myvedio.flv[/LTR]
[LTR]\2\3myvedio.flv[/LTR]
این آدرسها را در قسمت پارامتر خود کامپوننت وارد کردم .
درخواست راهنمایی
: 1. طریقه آدرس دهی صحیح
2 . اگر اسکریپی هم باشه که در فریم وارد کنیم و آدرس را به کامپوننت بدیم چه بهتر
3. نمونه flv player دست ساز (بدون کامپوننت ) همراه با اسکریپ 2 ( هر دو تا بانک فلش را گشتم نبود)
با تشکر
موفق و پیروز باشید
درخواست راهنمایی
: 1. طریقه آدرس دهی صحیح
2 . اگر اسکریپی هم باشه که در فریم وارد کنیم و آدرس را به کامپوننت بدیم چه بهتر
3. نمونه flv player دست ساز (بدون کامپوننت ) همراه با اسکریپ 2 ( هر دو تا بانک فلش را گشتم نبود)
با تشکر
موفق و پیروز باشید